210

Анонимен

преди 1 година

Да му мисли България.

209

Рускиня

преди 1 година

Да го събарят, моста няма да им трябва за в бъдеще.

208

Ха ха ха

преди 1 година

До тодор живков. Крим е украинска територия, ама украйна е руска.

207

Моля моля ....

преди 1 година

До корабът москва 236. Нека да не се залъгваме. В потопяването на Москав пръст имат американците.

206

на пияна глава

преди 1 година

Украинските блудници ще разберат защо ги изфържа американският сутеньор, но ще е късно. А що се отнася до солидарността: западноевропеецът не различава мангустини от българи, камо ли украинец от руснак. Задуха ли друг вятър, и освободи ли се от САЩ, западногерманецът на минутата ще се отръска от Украйна. Тъжно, но факт. Няма никаква солидарност, а само изнудване, добър пример е България.

205

корабът москва

преди 1 година

ще влезе в севастопол, обаче по дъното... Най-великият кораб, потопен от държава без флот...

204

Анонимен

преди 1 година

До До Укро феновете "Мостът е ремонтиран вече" А кораба МаЦква всеки момент ще влезе в Севастопол :)))))

203

До Укро феновете

преди 1 година

Мостът е ремонтиран вече и автомобилното платно е пуснато вчера към 18.30 Ж.П. работи още от ония ден. По добре кажете какво е положението в цялата О.крайна в момента ? Нещо май липсва ток парно вода Интернет...?! Това е само леко напомняне какво предстои. А все още не е дошла и зимата. Особено ако е руска зима ! Сега смешно ли ви е ?

202

тодор живков

преди 1 година

Крим е украинска територия, никой не ги е карал да го строят .

201

Анонимен

преди 1 година

Забавно е как голташка Русия си говори за ТИР-ове и някакви рула с експлозив, който ренгенът не хванал, а не иска да признае, че мостът беше повален от прецизно насочена ракета. Кое е по-жалкото? Че великата ПРО на Русия не работи и й се подиграва западно оръжие на 40 години като Хаймарс или че ренгентът не работи. В отговор голташка Русия стреля по детски площадки, паркове и училища, защото, милата, няма ракети, които да са прецизни. Със съветска техника -толкоз.

200

СМЕХ...

преди 1 година

Камион с експлозиви да прекоси цела Русия и да се взриви точно на моста --ГОРДОСТТА НА ПУТИН---си е пълна излагация за целото им разузнаване ако е истина --ЗАЩОТО МОЖЕ И ДА Е "УМИШЛЕН ПОВОД" КАТО ОПРАВДАНИЯ ЗА ЛОШАТА ЛОГИСТИКА И ОРГАНИЗАЦИЯ НА РУСКИТЕ ВОЙСКИ!

199

Анонимен

преди 1 година

Келка Василева пак е преписала някоя статийка за жълти стотинки. Това не е унижение за Путин, а е унижение за Украйна ,САЩ,ЕС т.с. тези, които ви плащат, за да пишете и преписвате подобни статийки. Пак ме изтрийте. Но хората четат и се интересуват .Истината ще излезе на яве.

198

офффффтопик

преди 1 година

как пишат в минало време за моста, а той си работи :) Скоро и второто платно ще вдигнат.

197

Анонимен

преди 1 година

и защо да е унижение. Това си е терористичен акт. Като бутнаха Twin Towers в Ню Йорк да не би да писаха че е унижение за ФАЩ? нееееее, така че шах с пешката лъжливи медии

196

Анонимен

преди 1 година

Поздрави за Пудинг от България .

195

Анонимен

преди 1 година

Хаха, ако този отчаян акт на тероризмът е унижение за Путин, тогава какво да кажем за 9/11? Спряха трафика за няколко часа... по маршрут, който дори не се използва активно за военна логистика. Може ли да обясните къде точно е постижението? Защото не видях НИТО ЕДНА МЕДИА да прави дори опит да обясни и аргументира това твърдение? Укропите за пореден път си изпросиха ескалация, и сега цяла седмица ще реват като бити пи да ли

194

Анонимен

преди 1 година

От тази война се разбра, че Путин е луд... Този тотално е полудял... Ако въобще някога е бил нормален...

193

Анонимен

преди 1 година

Оказа се не много здрав мост...

192

Анонимен

преди 1 година

С този удар им развързаха ръцете на руснаците, Украйна ще остане без ток, отопление и топла вода тази зима в най-добрия случай..

191

Анонимен

преди 1 година

До Боби.........недей да се стараеш толкова, никой не ти чете тъпотиите