270

Малкия диктатор

преди 1 година

в Кремъл скоро ще налапа пистолета.

269

Анонимен

преди 1 година

В статията на едно място пише че моста е ключов маршрут за доставки на руската армия в Украйна, а на друго място Путин твърди че това е граждански обект подмолно нападнат от украинските терористи. Изглежда че Путин не знае че мостовете по време на война са много важна част от военната инфрастуктура на воюващите страни. Така че не може да става дума за терористичен акт. Терористичен акт е когато взривиш училище,болница или блок със спящи хора и после се оправдаваш че в него имало украински военни

268

Анонимен

преди 1 година

Съвсем не е сигурно това, което разправя душевно болният да е вярно! Съвсем логично е да се подозират руските тайни служби за извършител на покушението! Разрушенията на моста не са значителни. Руснаците опитват да създават поводи за увеличаване терора върху Украйна!

267

we

преди 1 година

Българите сме фашисти, щом са продали този камион на някой си. Жалко, че е така и македонците го казаха.Дамм....

266

Кремълските

преди 1 година

главанаци не се учудвам защо губят войната. Толкова смехории изръсиха за 7 месеца, колкото за 2000 години светът не е чул. На смотания цял свят му е крив.

265

Камионът беше

преди 1 година

от Венера, двигателят от Сатурн, ауспухът от Уран, чистачките от Нептун. Шофьорът Илон Мъск и маршрутът минаваше през Марс за Москва. Но на Кримския мост спука гума и останалото го знаете...

264

=

преди 1 година

Във война един мост си е съвсем легитимна цел. Но да бомбардираш жиищни блокове и молове е военно престъпление.

263

али

преди 1 година

хмм...за това никога нямаше да се сетя... че защо ли Украйна ще взривява моста ??? Да се чудиш...

262

Путин

преди 1 година

и подчинените му съвсем се отвеяха напоследък. Той и преди не е водел нормални разговори и преговори. Винаги е заплашвал и изнудвал. Типичен насилник от КГБ. Иска от подчинените си невъзможни неща. Заплашва ги и те се принуждават да му докладват само лицеприятни вести, тоест лъжи. Затова Украинската Авантюра беше планирана върху лъжливи данни. И сега търсят виновни за провалите си, намесиха дори български камион.

261

do 318

преди 1 година

аз пък мислех, че сме осигурили камиона? това за взрива как става? ще пропътува през толкова страни с взрив? даже имам чувството, че е летял до някои страни. айде обясни?

260

до 318 Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ СИ БИЛ ТАМ И СИ ПАЛИЛ ФИТИЛА ? КОЙ СИ ТИ ?

259

Анонимен

преди 1 година

До 299 Ако си мислиш, че без войната цените нямаше да са надути, погледни колко изсипа светът за безполезни "ваксини" и като сочиш украинският конфликт да виновен, припомни си какво озчава думата претекст.

258

Анонимен

преди 1 година

Аз съм сигурен, че България е помогнала на украинците, изпълнили сме поръчка на ЦРУ с доставката на взривно вещество.

257

msm

преди 1 година

А стотиците жилищни и обществени сгради в Украйна, които фашистите от Кремъл бомбандират безразборно от първия ден на войната?! А, хилядите убити цивилни украинци?! Защо, този убиец не коментира тези факти?!

256

Анонимен

преди 1 година

До В Киев изкарали 308..Идват в страната ти да убиват деца жени и възрастни хора...не селфи...хоро и барабан ще има когато им се случи нещо подобно..Неканените гости,...те така се посрещат...

255

Зозо

преди 1 година

.........Няма съмнение, че това е терористичен акт............. Алоооооооооооо, психооооо, взривяването на болници, театри, язовири какво е бре? Баcи психото. Иска да бомби каквото иска, пък другия да стои и да гледа?!?

254

Анонимен

преди 1 година

А руските терористи колко....граждански обекти разрушиха в Украйна...Да го съборят.но този път наистина....

253

УМЕН

преди 1 година

Ние българите трябва да пазим укрите като писани яйца защото ако те изчезнат ние ще сме най-тъппото племе на света.

252

Проф.БожидарДимитров

преди 1 година

Крим е украинска земя толкова колкото северна Македония е нещо различно от България.

251

Анонимен

преди 1 година

H A I L H I T L E R болшевишки из ча дийца.ха ха ха ха