58

Жалко, но факт

преди 1 година

Няма да се учудя ако скоро пак е зад волана.

57

Анонимен

преди 1 година

Корупцията в МЕР е най-нагледният пример за управлението *** Кирил Петков и ПП!

56

Drink & Drive

преди 1 година

Пробвал е новата услуга на МВР Дрънк ДрайФ Ескорт

55

Анонимен

преди 1 година

Бил е на гости у полицайката, там се е напил и нашмъркал, после си е викнал дринедрайф, а полицайката се е провикнала "Ти луд ли си, какви дринкендрайфи, ние ще те ескортираме" ... НЯКОЙ НАПРАВИ ЛИ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ НА ЗАМЕСЕНИТЕ ПОЛИЦАИ?

54

Ясна Работата™

преди 1 година

Дринк & Драйф е виновен за всичко. Мда...

53

Анонимен

преди 1 година

Инспектората на МВР да се сезира и да направи проверка на абсолютно всички полицейски управления в страната за корупционни практики и схеми.

52

Снимката

преди 1 година

Вижте колко е самодоволен и горд от постъпката си. Всички видяха, че има пари и кара Панамера. Сега само трябва да отърве кауша и всички пи4ки са му в краката. За това гледа толкова самодоволно.

51

Анонимен

преди 1 година

Абе какво приказват за туй Дринк & Мринк,че са толкова легални как за Пътна помощ на която да позвъни,че имал проблем с колата по причина,като най-малкото,че неизвестни са източили горивото от колата и частично повредили двигателя,като насипали някакви вещества докато траел купона и ни натам ни насам и да си плати превоза по принуда за обслужване как услуга,че даже безплатна до определени километри извозване,че възможно до дома за безопасно място на не тъй далечна дистанция по тарифи с промоция.

50

Анонимен

преди 1 година

Верно баси драмата. Пратили му две коли на тариката. Ще кажеш че е някаква специална операция, проверки, закъснения. Ами че нормалните хора си поръчват такси, и се прибират в къщи. Тоя някакъв ВИП ще да е. Защо изобщо се разискват такива абсурди. Пиян, дрогиран, дал подкуп, осакатил и убил човек че какво повече трябва за обвинение? Мин. 20 г. зад решетките

49

Баси мутрите

преди 1 година

Тва е да си имаш полицай. Казваш "Пич, не ми дойде дринкен драйфам, ела да ме ескортираш до у нас, че съм пиян и друсан на кирка" и полицая приятел да ти каже "Добре, нема грижи, е са че доем"

48

Анонимен

преди 1 година

Патрулният автомобил се върнал около 1км назад, за да стигне до мястото на катастрофата. Демек Полицаите са били напреде. Катастрофата е станала зад тях.

47

ЛЪСНА ИСТИНАТА!

преди 1 година

ГЕРБ-аджията си е платил 200 лв на патрулката, да го ескортира със сирени, по образ и подобие на генерал Лойко Мутрата.

46

Анонимен

преди 1 година

Щом карат след него без да го спрат, въпреки, че кара с превишена скорост, а след това се опитват да изчезнат от мястото на ПТП е от ясно по-ясно. Доказателства няма за взет подкуп, но съмненията за това остават и заради бездействието си трябва да бъдат уволнени

45

чикмиджан

преди 1 година

А не бе, те са му дали, да се почерпи.

44

анонимен келеш

преди 1 година

Преди да си легна сега за една заслужена почивка,че голямо пиене по кръчмите 24ч,ше ви кажа да се посмеете малко,че едни мои познати/приятели от Люлин много лошо са посегнали сексуално вчера на Емо с тротинетката:):):)Харесало му е:):):)

43

Хм

преди 1 година

Франсетата сега трябва да заведат граждански искове срещу МВР и лично срещу двамата пар-цали от 6то РПУ! ``Полицаите`` първо трябва да бъдат дисциплинарно уволнени, а после съдени за СЪУЧАСТИЕ И ПОМАГАЧЕСТВО в непредумишлено убийство. Както е написал колегата по-долу, ако те си бяха свършили работата, след като са спрели друсания ***(отвели мут-рата в полицейския арест), нищо от това нямаше да се случи. Те са предопределили хода на събитията(ефектът на пеперудата)!

42

Анонимен

преди 1 година

България изпълнява всички критерии за Шенген! Който казва, че полицията е корумпирана лъже!

41

Анонимен

преди 1 година

"че патрулен автомобил съпътства скъпия автомобил, управляван от Любенов, до момента на катастрофата",... Което значи,че и патрулния автомобил е карал с близо 200 километра в час при ограничение 80 км. ч. без законова реакция.....

40

Анонимен

преди 1 година

Е не знаете ли че когато си пил и те спрат ,и не ти стигат парите те ескортират до дома ти за да си доплатиш и така се отърваваш.Даже в някои случаи ти карат колата.Този обаче май е карал с 200 за да се измъкне. - започвам да се чудя на кой свят живея

39

анонимен келеш

преди 1 година

Пия сега бири за изтрезняване на терасата ми и гледам колко е красива Витоша:П?):):)На първа линия съм и пред мене нама да се строи блок:):):)Красота:):):)