296

Анонимен

преди 1 година

Факти: Цар Борис е бил част от нацистката и фашиската коалиция , Цар Борис е подписал декларация с която се отнемат основни човешки права на Евреите и Ромите в България, Цар Борис е подписал да бъдат извозени с влакове и във вагони за животни (без храна и вода,натъпкани,жени бременни,бебета и деца) в Концентрационен лагер в Германия над 25 хиляди човека от Македония(повечето са имряли от глад ,но има и живи свидетели)

295

Анонимен

преди 1 година

Сега смелия Врабески и неговото ВМРО да открият един Кулурен Център с имато на Цар Борис 3 в Гърция и да видим Кон Бон яде ли.Смели сме пред малка и бедна Македония и се подиграваме и търсим конфликт.Нека се пробваме с Гърция.Там нали също е бил Царя и в Сърбия също така.Ако не му стиска в Гърция,нека го направи в Сърбия.Сърбите и Гърците не са като Македонците ще свиркат и псуват.В Гърция и Сърбия бият.Обаче страха пази лозе,и страхливеца е силен пред малките.

294

Всичко е ясно

преди 1 година

Повеч от ясно е че на тия убавци работата им е да не позволят Македония да влезе в ЕС.Естествено най-лесно е да се заяждат с България и Македония остава на прага на ЕС.Идеятата им е след това да кажат на хората си че щом ЕС не ги иска най-добре би било да се гушнат пак със сърбите и тогава ще цъфнат и вържат.Най-тъжното е че за 50 години са успели да им промият мозаците на нашите братя и сега те ни мразят но незнаят защо.А ГЛАВНАТА вина за това е на БКП и Русия

293

Анонимен

преди 1 година

СРЕЩУ КОГО СЕ БОРИХА ПАРТИЗАНИТЕ- СРЕЩУ ФАШИЗМА, ОТ КАКВО НИ ОСВОБОДИ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ- ОТ ФАШИЗМА- СТАРИТЕ СТАЛИНСКИ ОПОРКИ СА ОТНОВО РЕАНИМИРАНИ- КОМУ СА НУЖНИ- НЕ НА БГ НАРОД.

292

Македонт

преди 1 година

Стига ни занимавахте с глупости. Игнорирай .

291

СТАЛИНИЗМЪТ Е ТУК

преди 1 година

ОТ КЪДЕ СЕ ПОДКЛАЖДАТ ТИЯ ВИКОВЕ- ОТ КРЕМЪЛ РАЗБИРА СЕ, КОЙ ГИ ПЛАЩА ОЛИГАРСИТЕ РОЖБИ НА КРЕМЪЛ, А НАШИТЕ ГО РАЗДУХВАТ.

290

От Вселената

преди 1 година

С кремъклийска пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!

289

От Вселената

преди 1 година

Представителя на България, от трибуната на ООН: Когато българският цар Самуил, с цялата си войска се върна в Охрид, след битката с византийците, през 1004г край Скопие, ние си свалихме дрехите и се хвърлихме в езерото, за да отмием натрупалия се прах от дългите походи. Когато излязохме от водата, видяхме че македонците са ни свили всички дрехи. Скача представителят на Македония: - Протестирам! Нас тогава изобщо не ни е имало там. Българскяит представител: - Благодаря, ето това исках да докажа.

288

От Вселената

преди 1 година

Теофан - "В тази година 531г се раздвижиха в Скития и Мизия двама български княза с много българи и други (съюзници)" НИКАКВИ, ИРАНЦИ, ТЮРКИ ИЛИ СЛАВЯНИ

287

От Вселената

преди 1 година

Йоан от Никиу - нарича Мизия "провинция България" и казва, че българинът Виталиан се бил надигнал (516г) срещу император Анастазий, Виталиян се бил оттеглил в провинция България, а Виталиян всъщност се оттеглил в шуменско.

286

От Вселената

преди 1 година

Йоан Зонара - 515г. е построена стена близо до Константинопол от император Анастасий в защита от българската войска "His Anastasius Longum Murum, gui dicebatur, a magno mari pertinentem usgue as Selybrium condidit propter insursions Mysorum sive Bulgarum et Scythamrum."

285

От Вселената

преди 1 година

Теофан - "В тази година (513-514) Виталиян, завладявайки цяла Тракия, Скития и Мизия с множетво хуни и българи, покорил Анхиоло и Одесос и като паразил Кирил, тракийския военачалник и опустошил всичко, дошъл до Константинопол."

284

От Вселената

преди 1 година

Теофилакт Симоката нарича българите мизи

283

От Вселената

преди 1 година

Прокопий - от него пак се разбира същото - македонците се наричат българи.

282

От Вселената

преди 1 година

VI век... Анонимен Равенски космограф предавайки думи на Йоанес: "Inter vero Thraciam vel Macedonium et Mysiam inferiorem modo Bulgari habitant". ( В Тракия или Македония и Долна Мизия само българи живеят.)

281

Анонимен

преди 1 година

Българските комунисти, югославските комунисти и руснаците, са фашистите на нашето време. Факт. Избиваха системно некомунисти десетилетия, а сега избиват невинни украинци.

280

Анонимен

преди 1 година

346 Цар Борис, БПЦ, и българската общественост, е спасил 40 000 евреи, още 15 000 са получили български пасаван от българските легации по света, за да се спасят от камерите на смъртта. Никоя друга държава не е спасила толкова евреи като Царство България. Евреите в Югославия, област Македония не са имали български паспорти и затова не са спасени. Защо силната партизанска войска на Тито, не ги е спасила? Защо югославското правителство открадна еврейските имоти, които не им връща и до днес?

279

От Вселената

преди 1 година

Македония, чудна страна, нема да бъдит гръчка она! Ке станат и ке дадат ответ на цела Европа, на цел свет: Из них една македонка, хубавица милолика, светлокоса, чърноока, и снага стройна, белолика, запеяла, загукала - исто славей, малка птица, запрусала, заиграла, като полска птица. "Я сум млада бугарка, име ми ет Милкана, я сум чиста славянка в Бугария родена от бугарски род и бугарски плод. >>>>>

278

Анонимен

преди 1 година

С тези изпълнения РСМ ще чака за членство в ЕС още 20 години, или никога, както чака Турция.

277

Анонимен

преди 1 година

Цар Борис е бил Нацист!Хората са прави да протестират.Сами си просим омраза.Сега трябва с булдозер и да се маха това.