25

mazen

преди 1 година

ГРЕП, ведно с останалите бандити, поиска вот на недоверие.Сега имат възможност да поемат отговорност.Или всичко беше, понеже от бункера им натиснаха копчето?

24

Анонимен

преди 1 година

А къде да си купя бензин за 2 лева?

23

Анонимен

преди 1 година

Дотам се стига, когато пpocтотията и омразата са над националните интереси на България... Всички мижитypки са срещу ГЕРБ и държавата.

22

Ох майко

преди 1 година

Не бе, няма проблеми, нека да ни оставят без бюджет и план за развитие и да си ходят на избори, В ЧУЖБИНА! Кой от Канада, кой от Турция, кой в Русия. Да ви ее... в смотанитеДебилиПрости.

21

Дам

преди 1 година

Сега е време тези които бутнаха предишното правителство да вземат властта и да не се правят на ощипани моми.

20

Анонимен

преди 1 година

Затова, на следващите избори 60% активност и тумора ГЕРБ с неговия твърд електорат ще е на четвърто място, а и новото преброяване отнема 20 мандата от малките райони ,където хората не са се осъзнали и гласуват за ГЕРБ и ги дава предимно на София и Пловдив където ГЕРБ са слаби

19

Анонимен

преди 1 година

Ами същите партии бутнаха предишното правителство с цел да получат властта.Ето сега получиха това което искаха.Да поемат управлението,Киро си каза че е опозиция!

18

Анонимен

преди 1 година

Май е време пак да излизаме на площадите..

17

няма смисъл

преди 1 година

И през два месеца да правят избори 70% няма да ги искат. Нови избори чак след като мине кризата! Стига са харчили пари за глупости!

16

Анонимен

преди 1 година

Бойко да не се дърпа ами поне един път да поеме отговорност за нещо в държавата.Винагифсе прави на тарикат и гледа да прецака някой.

15

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка партията на Кики и Кокорчо се доказа като поредния хибриден проект на Кремъл , който е създаден с основна цел да ни отклони от евроатлантическата ос като даде пълната власт в ръцете на руския Резидент Радеф когото те избраха на предишните избори заедно с чалгарите на Слафчо и БСП .Жалко за България че толкова полезни едиотя им се вързаха но това са фактите ! Тъжно но вярно ... Всеки народ си заслужава съдбата !

14

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо ГЕРБ нямат куража поне веднъж да направят пресконференция в БТА като ПП? Тяхните все в бункера без въпроси или ако има те са дадени на мисирките предварително. Нямат ли достойнство поне малка част от журналистите та участват така безропотно в тоя цирк? Добре, че навън това го виждат и ни отреждат 111 място по свобода на словото. Срам за бг журналистиката.

13

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка партията на Кики и Кокорчо се доказа като поредния хибриден проект на Кремъл , който е създаден с основна цел да ни отклони от евроатлантическата ос като даде пълната власт в ръцете на руския Резидент Радеф когото те избраха на предишните избори заедно с чалгарите на Слафчо и БСП .Жалко за България че толкова полезни *** им се вързаха но това са фактите ! Тъжно но вярно ... Всеки народ си заслужава съдбата !

12

В. Божинов

преди 1 година

Новите избори ще са като старите, само че нови!

11

Анонимен

преди 1 година

Да припомним "Депутатът от ДПС Делян Пеевски бе избран сутринта за шеф на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС). Назначаването му на ключовия пост стана мълниеносно.Около 9 ч премиерът Пламен Орешарски предложи на Народното събрание кандидатурата на Пеевски, а законотворците от БСП и ДПС гласуваха За.При обявяването името на Делян Пеевски за кандидат за председател на ДАНС днес, групата на ГЕРБ демонстративно напусна пленарна зала."

10

Е на първо място

преди 1 година

Е ние в България сме на първо място в Двета по производство на политици !!! На всеки гражданин се падат по двама политици ,трима политолога и какво ли още не !!!! По е в това сме първи !!!

9

Анонимен

преди 1 година

Тия дето само повтарят че нямало да си говорят с ГЕРБ за какво точно ще ходят на избори при положение че единственото дето знаят е че не искали с най голямата партия? Само за да блокират страната и да ни дърпат към руското блато.

8

Анонимен

преди 1 година

Идеално рано или късно някой ще овисне . Герб победа

7

Хайде стига

преди 1 година

Тези анализачи стига са говорили за политиците. Има 2 нагли партии и кохорта политици. ГЕРБ и ДПС, които крадат от 15 години заедно и безпроблемно. Какви уроци бълнуват да се научат? Аман от такива влъхви.

6

Данчо

преди 1 година

Всички продажници в затвора.