51

Gogo

преди 1 година

Цинично! човек отговорен за братоубийствено клане между православни християни няма как да вземе нобел за мир ?!

50

Алооо

преди 1 година

демократична украйна, ицето иванов и комунягата атанас атанасов са в потрес... Със сигурност ще напишат жалба, как така.Те оръжие дават, дуп. дават, ако трябва и ще му извъртят една, ако трябва и България ще закрият...

49

Нищо чудно

преди 1 година

Обама имаше нобелова награда за мир. Човека, който от 2 войни вкара САЩ в 7, дронската му програма имаше 95% цивилни жертви и хвърли толкова бомби в Ирак и Афганистан, че Пентагона трябваше да обяви в един момент, че трябва да се презапасят. Така, че дайте я на Зеления, наистина постигна немислимото - евреин да стане върховен главнокомандващ на армия от нaцисти.

48

Анти Тяло

преди 1 година

Зеленката ще трябва да избие още украинци и руси, както и децата им.... и чак тогава ще има Награда!!!

47

Анонимен

преди 1 година

До КориНе е бил на хартия. Но какъв трябва да си на Лондон за да ти дадат Австрия, Чехословакия, Рурската област (въглища и стомана) Да си затворят очите пред Ньойския договор забраняващ флот, танкове, самолети. Да му обявиш символична война и да не правиш нищо 4 години. А да имаш 500000 армия в европа и която веднага може да го сложи на място. Целта е същата каквато и днес - Хитлер е полит. проект създаден да воюва на ИЗТОК. Целта е Русия с неините ресурси и самодостатъчност.

46

Анонимен

преди 1 година

Баба все пак иска да знае защо като не къди марихуана, Волтмртъра е кръстен Зеленоенски ана Белински след като е на бело

45

СлаваНобелхининье

преди 1 година

Зеленияглистенски фекалоидно се омаза от едното до другото ухо минавайки от челото до петите. Тъй като адхезия на собстените му акета е разнорода, на практика се получи нещо катоговняндалматиски кафево сабачник, Името му е Джафчо. Джафчо обича бяло сирене, бяло мляко и бял прах. И защо е кръстен Марихуански а не Белогвардейски един само дилър си го знае и го язди. Джафко тука, Джафко там Иде чичкоскурецголям. Чудно че толкоз много бомби тоятъпунгер в чест на Нобел избомби и среден пръст

44

Анонимен

преди 1 година

Ким Чен Ун трябваше да е нобеловият лауреат за мир,през 50-те години на миналият век страната му беше тотално изравнена от говедарите и сега въпреки че се сдоби с ЯО той все още не ги е запукал!

43

Постара се

преди 1 година

момчето, но пък чак за Нобел му е рано още май?

42

Анонимен

преди 1 година

Терористи, военнопрестъпници и прочие. Това са само част от държатели на Нобелова награда за мир.

41

Анонимен

преди 1 година

За какво му е тая награда. Личната му награда ще бъде да изгони руския окупатор, който е отишъл на кражби. Цяла атомна заграби.

40

Анонимен

преди 1 година

Това е по-голям цирк от Евровизия.

39

Анонимен

преди 1 година

Обаче им разказа играта на руснаците тоя ''наркоман '' Зеленски

38

Анонимен

преди 1 година

ХаХаХА!

37

Кори

преди 1 година

До Ужас, Хитлер беше в съюз с Москва, с Вашингтон и Лондон не е бил съюзник. Много бързо забравяте. Или за вас историческите факти са буржоазна лигавщина?

36

Пижо

преди 1 година

Центърът за граждански свободи в Украйна, който "документирал руски военни престъпления" (защото се движат с руската войска и снимат) е същото извращение, каквото беше Центърът за правата на човека в Сирия, базиран в Лондон, с един-единствен човек, който разпространяваше нелепици, монтираше и разпространяваше всички фалшиви клипове като този за химическата атака например. Ако Нобел можеше да види в каква политическка пародия се е превърнала тази награда, щеше да се обърне в гроба.

35

###

преди 1 година

Наградата заслужава др0гара Пу, още повече има рождан дан! Съсипа империята на злото както никой не е очаквал като падането на Советский союз! Предлагам да му издигнат паметник в Хага, където ще изкара последните си дни!

34

Кори

преди 1 година

До Анонимен 28 , Моля? За кого говориш. Зеленски и в Киев сме го виждали да се разхожда, и с войници на фронта да се среща. Има такъв който като плъх се крие по дупките, но не е Зеленски

33

Анонимен

преди 1 година

ех жалко, толкова мир донесе човека , заслужаваше си

32

Слава Україні

преди 1 година

Слава г-н Президент! Заслужавахте наградата, но това не е толкова важно. По-важното е контраофанзивата да продължава до пълна победа. Русия не може да задържи окупираните територии.