103

Анонимен

преди 1 година

важното е цените на имотите да се вдигат ,, след 10 г само ромско население ще остане но брокерите лъжат народа да купува за да си пълнят гушите,,нема по долно същество от брокер-агент на имоти и адвокат

102

един

преди 1 година

Какъв си ти да обиждаш така жените, бе .....?Я млъквай там, да не би да можеш да издържаш жена и напр. пет деца? Можеш, ама друг път, сигурно и себе си не можеш да издържаш и те хрантути ***! Остави жената да избере дали да стои в къщи или не, известно ли ти е, че доста жени са съгласни да бъдат домакини и не ги интересува никаква кариера? Или според теб всички жени от сутрин до вечер трябва да ти козируват и да ти се възхищават колко си велик?!

101

Бул гур

преди 1 година

Много важно като изчезнем като нация.Те такива велики цивилизации са изчезнали,а какъв е проблема ако изчезне едно племе от крадци и лъжци.Няма лошо,ще изчезне един народ-плевелите на Европа.Санитарно почистване по естествен път е неизбежно.Няма да е голяма загуба за човечеството.

100

Анонимен

преди 1 година

Докато има феминистки пapцали, които искат да се задомяват и да раждат на по 100г, с претенции на кралици и с "велики" кариери на офисен планктон, България ше чезне. За къв уи им е на мъжете тетка на 30+ да ражда, при това със самочувствие и претенции до небесата? Всички държави болни от прогресивизъм и феминизъм, чезнат и умират и така трябва да е, просто някои бяха богати и си внасяха работна ръка

99

анонимен

преди 1 година

Имали по десет деца - ами тези наясно ли са, че тогава още на десетина г. са ги пращали по ниви и градини, почти всяка жена е имала починало бебе, малко са учили, жените почти никак, водили са скотски живот, наблъскани по десет в стая, деца, родители и стари, хабер си нямате повечето как са живеели. Това ли искате, без мен тая.

98

Анонимен

преди 1 година

Демографската катастрофа беше ясна още през август 1990 година, но демократите бяха заети с грабежа и така над 32 години.

97

дааааааааааааааааааа

преди 1 година

80 000 души починали за 9 месеца Правете си сметката

96

Бай ВарвАр

преди 1 година

А бе , не ви ли омръзна вече да откривате топлата вода със статии от типа "регистратори на събития" ?! Ако толкова ви вълнува демографската криза , защо не поставите въпроса заедно с отворкото , който ви е на гости , в мин.съвет ,вместо да разлайвате кучетата тук заради Нет-трафик ? Кьорфишеци ...

95

1

преди 1 година

Много са дразнещи ти дето разправят колко деца имали или били техните дядовци и баби.Все едно и ние трябва да сме там да се въргаляме в сселянията и да имаме 10 деца, защото те били имали.Не мерси в тази държава и едно няма да родя!

94

Чета си аз

преди 1 година

И не мога да повярвам! Само като ви гледам коментарите не се изненадвам, че сме в такова положение. Вие акъл имате ли бе, братя сънародници?

93

Анонимен

преди 1 година

Няма как да държите младите тук с толкова лоша и бавна администрация. Никаква подкрепа за тях . Тея цени и малки заплати ги смазват. Ще продължават да имигрират, ако няма разка промяна в държавата към тях.

92

Ванката

преди 1 година

А броят депутати нещо не го лови демографския срив. 240 при 9млн. население и 240 при 6,8млн. !!!

91

анализатор

преди 1 година

Пенсионер съм от 1 г.,но съм съгласен,че с тези корекции на пенсиите,ще се срине самата пенс.с-***.Мързеливци,цял живот подпирали лопатата,сега реват за високи пенсии.Няма как.Но им вдигат мин.пенсия.Откъде да дойдат парите?!Пояснявам-пенсията се появила преди не-повече от 70 г./масовите пенсии/,и ще си отиде не след много.Най-основния фактор е срива на раждаемостта.Не се залъгвайте с миграцията в чужбина.

90

Анонимен

преди 1 година

*** ще останат и ще се размножават. Щом българите като народ не се уважаваме и не си помагаме, естествено е да изчезнем с времето.

89

Анонимен

преди 1 година

Я си представете, че вместо 2 милиона пенсионери имаше 4 милиона. Ами тя държавата щеше да фалира. Така че намаляването на населението е положително явление. Като има по-малко младежи намалява и престъпността.

88

Анонимен

преди 1 година

Абе щом турците започнаха да бягат от ЕС и да отиват при Ердоган, значи хич не е хубаво тук. По статистика през последните години най-много от емириралите с български паспорти са се заселили в Турция.

87

Анонимен

преди 1 година

Демографски политики. Дрън дрън. Прадядовците ни са правели по 5,6 деца. Дядовците ни са правели по 2. Бащите ни по 1,2 .

86

Анонимен

преди 1 година

"За какво са ни повече хора-та хептен да няма къде да паркирам" - Едно време бяхме почти 9 милиона, пък имаше къде да се паркира. Сега и бебетата вече имат коли.

85

Анонимен

преди 1 година

Младите си стоят във вкъщи, то затова изглежда, че сме малко :)) Други времена, различни нрави. Даже ние сме по-населени от сърбите например, там наистина е трагедия обезлюдяването :)

84

До 100

преди 1 година

Исландия са 300 хиляди население. С един от най-високите стандарт на живот в света. Колкото по-малко толкова по-добре. Индия с 1,4 милиарда да не са прокопсали?