40

Анонимен

преди 1 година

Деветият пакет , осмия е зривяването на северния поток.така че трябва да се научим да броим да не ни върнат в първи клас.

39

Анонимен

преди 1 година

Ако досега ЕС се прострелваше в краката, сега направо в главата. 500мил. европейци ще платят сметката на 10-ина продажници.

38

Анонимен

преди 1 година

Че Русия няма икономика. Те разчитат на износа на каквото изкопаят от земята. Истинска бананова република. А останалите санкции са доброволни. Никой не кара насила руснаците да внасят от Европа. Ако те не желаят - все едно няма санкции. Същата работа за лицата, ако не искат да ходят в Европа, значи санкциите не ги засягат.

37

Абе къде е Тръмп

преди 1 година

Ако беше Тръмп щеше да накара арабите да помпат повече нефт,а сега при Байдан намаляват добива и помпят цените.Байдън не може да се наложи на арабските племенни вождове ние чекаме да плаши рашките смех.

36

Петролна война

преди 1 година

След въвеждането на санкциите приходите на Русия от горива се увеличиха с 100 милярда $....Налагайки санкции цената на стоката се вдигна със стотици проценти и с по-малко нефт и газ имат повече доходи -голем смех -големи санкции.Нов ковид локдаун и хоп цена на петрола 0$ (на моменти беше минус 36$ барела) и готово със санкциите само вдигаме цената и им увеличаваме печалбите.Или как нещо дето е струвало 0$ преди година сега е 100$ долу горе благодарение на инвазията и санкциите...

35

сина

преди 1 година

браво евро.ейци! вече сте независими от Русия, и твърде зависими от сащ. Няма германия, няма франция, няма италия - всички от велики стабилни държави станахте пудели на мумията зад океана....бафти колко сте зле евро.ейски ялови "политици" (генеколожка, оня с бабичката от Париж, пилонджийката от север, рошавия от острова .... да не ги изброявам)

34

Анонимен

преди 1 година

Унищожение на всичко! Няма по добро! Браво!

33

Анонимен

преди 1 година

Новия пакет санкции от ЕС за ЕС е готов. Гладувайте свободолюбиви сънародници.

32

Анонимен

преди 1 година

Чудесна новина! А Путин на въжето!

31

ИДЕ

преди 1 година

ГОЛЯМА ВОЙНА! 500 млн загинали се прогнозират! Европа ще даде много жертви но ще унищожи азиатско арабските царства. Ще използват оръжия с изкуствен интелект. Европа ще победи но ще останат няколко милиона бели ора само.

30

Анонимен

преди 1 година

От тези санкции страдат само обикновените граждани в Европа... Войната е срещу обикновения човек ! Не случайно т.нар. война се разрази веднага щом ковид мерките започнаха да отпадат и икономиката имаше шанс да се възстанови...

29

хаха

преди 1 година

ОПЕК и Москва решиха да намалят производството на петрол с 2 милиона барела, което предизвика недоволство във Вашингтон. Белият дом даде да се разбере, че вижда инициативата като геополитически ход и пренебрежение към Байдън, пише The Guardian.

28

Анонимен

преди 1 година

Сега да турсят технологии и услуги от С.Кореа и Индия . Мухахахахахах, копейки жалки

27

Вьзмутен

преди 1 година

Той пакета е за нас - поехме го целия

26

мдаа

преди 1 година

Либералджендерастията ще докара ЕС до саморазрушение. Приемат се толкова неадекватни решения, а след това обвиняват Русия. Ще слагат таван и забрана на руски петрол. В същото време ОПЕК+ решават да намалят дневният добив. Така че чакайте поредното поскъпване на нефт и горива, а зимата идва.

25

Късата памет

преди 1 година

Драги копейки, които плямпате , че санкциите не работят. От 2014 г до сега БВП на Русия е спаднал наполовина. 2013 БВП на Русия е около 3 трл долара, за 2022 според руската централна банка се очаква да е 1.5 трл долара. Това на фона на ръста на икономиките в целия свят. ЕС и въобще западния свят се развиват , а Русия затъва. Глупостите дето ги пишете за загниващия запад ги пише едно към едно в в. Работническо дело от 1960г. Е тогава е спряло и умственото развитие на копейките.

24

Анонимен

преди 1 година

Колкото успех имаха първите 7 пакета, толкова ще има и този.

23

Анонимен

преди 1 година

То проблема не е в цената на вносния петрол, че да слагат таван на него. Цената се вдига от всички дружества, които се лепват по веригата до крайния потребител.

22

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е да слушаш квиченето на руспфилисттичната измеет :) Удриииииии :))))))

21

Наблюдател

преди 1 година

"Осмият пакет от санкции срещу Русия вече е факт". Разбирайте: "Осмият пакет от санкции срещу ЕС вече е факт"