19

Анонимен

преди 1 година

Само 67!!!!! Язък за осигуреното им спокойствие за купуване на гласове. Не се справиха.

18

ПроСоТо

преди 1 година

лично мен много ме натъжава тая инерция,дължаща се на зомбирането на хората от "смрадовете"...ВЪТРЕШНИТЕ ни проблеми са тежки,но видите ли,ние вместо да ги решим,се хващаме за гушите за неща,далече от нас..."Русофили срещу русофоби".."Проатлантици срещу антиатлантици"...И такива..суперидиотии...Все едно некой болен,вместо да се погрижи за излекуването си,да започне да се интересува от това,на комшията магарето каква работа му върши...

17

Анонимен

преди 1 година

Не са привикали Кири и Асен в посолсрвото не са им казали да подкрепят Бойко ! Ама не е късно.

16

Анонимен

преди 1 година

Ще има поредни избори !

15

ПроСоТо

преди 1 година

До Боби...ами загубиха смисъл,защото не щем да гласуваме !...А знаеш че орган,който не се използва,просто закърнява..

14

Анонимен

преди 1 година

Герб + ДПС + БГ Възход имат 115, фервуари тези три поне 125 мандата ще имат. Само излишно прахосване на пари за избори и много гладна и тежка зима ше имаме заради лодкаря който се прави на ощипан и не подкрепя останалите.

13

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...що,сега една от най-развитите и прогресивни държави ли сме?

12

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТоЕй тогава вече ще фалира държавицата ни!

11

ПроСоТо

преди 1 година

обединението на тия,които споменах,е напълно възможно..ВСИЧКИ плямпат за проблемите на обществото ни-корупция,липса на ред и законност,тотално компроментирана съдебна,здравна и ..други системи..Та:..-По отношение на ВЪНШНАТА ни политика ,добре,няма как да няма различни течения..Но проблема е в това,да се установи най-после някакъв ред в държавата,а после,нека всеки дърпа навън както си иска..Що се отнася до Янев,май разочарова с тая "ЧЕТКА",която направи на Тиквата...

10

Въпрос

преди 1 година

ГЕРБ не купува гласове на тези избори. Махалите са с 10% активност. Определени хора в столицата, които смятат, че са по-умни и красиви от останалата част смятат, че 67 депутата са с купен вот. Ами, не. ГЕРБ спечели всеки областен град. Всеки един, без въпросната София, която както казахме, се смята за по-умна от останалата част. Докато не разберете, че повечето хора не се прекланят пред променкаджиите ще има да стачкувате и недоволствате на паветата, но резултатът ви ще пада и накрая при Слави.

9

ПроСоТо

преди 1 година

теоретично е възможно да се състави правителство ..:-ПП +Възраждане + ДБ +БСП..."Бетон"!..Разбира се,ако Костадиновците не извъртят "номера на китайката"..А за съжаление,както виждам, точно те май ще разтурат тоя път "седенката"..Дано да греша !!!!..Верно,че и четирите "партии" имат СВОЯТА си "политика",но те ТРЯБВА да се обединят по въпроси,засягащи ВЪТРЕШНИТЕ,НЕ външните ни проблеми..

8

Анонимен

преди 1 година

Гробарите получават все по-малко и по-малко гласове. За 5 години са загубили 1 милион "гласоподаватели" повечето от тия Lилавите. Бсп и те.

7

Анонимен

преди 1 година

Февруари ще има втори избори.

6

Кратуната

преди 1 година

Още 67 хрантутника ще трябва да издържаме . Поне да не пречат но те и ще създават проблеми и ще пречат...

5

Анонимен

преди 1 година

Малиии какъв резил за ГЕРБ, толкова много пари за купуване на избиратели, толкова голямо търпение на органите към тези покупки и накрая само 67 - резил.

4

Истукан

преди 1 година

Почти сигурно отиваме на нови избори догодина. ГЕРБ няма да направят правителство на 100%, а ПП на 90%.

3

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ изобщо не ги интересува народа и държавата, те са там да махнат Гешев и да отърват олигарсите престъпници, нали и вие го виждате това.

2

Анонимен

преди 1 година

Толкова много пари за купуване на гласове и накрая само 67 места. Е няма как след този резултат Боко ДА НЕ Е ТАКА МЪРЛЯВ И НЕАДЕКВАТЕН!

1

Анонимен

преди 1 година

Продължаващите промяната да вземат да се гръмнат!