6

Не до 5

преди 1 година

Емигрантите не трябва да гласуват на изборите независимо дали имат гражданство, или не. След като не живеят в страната, не трябва да се месят на останалите в България.

5

Анонимен

преди 1 година

Който има българско гражданство има право на глас. Това определение "живеещ в чужда държава" е доста разтегливо.

4

Не

преди 1 година

Тоест ще се получава така, че депутати ще се избират с различен брой гласове.Трето, по новините подхвърлиха идеята за гласуване по пощата и по интернет. Именно с гласуването по пощата демократите в САЩ спечелиха президентските избори. Явно САЩ искат да влияят на изборите в България, чрез подобни схеми и чрез гласовете на кирякстефчовците емигранти.

3

fhaksdjfhlkjsdhfksja

преди 1 година

Хора, които плащат данъци в чужда държава нямат моралното право да се месят на тези, които живеят и плащат данъци в България. На всички избори това е излишно харчене на пари. Излишно. И не визирам гласуването от Турция само, а от всяка друга държава. Отишли са там, уредили са си живота и вече нямат връзка с това какво се случва тук. Гласуват за нещо, което не разбират. Тази глупост трябва да спре. Не на гласуването от чужбина. Ако искаш да казваш какво и как тук бъди тук.

2

Не

преди 1 година

Първо, живеещите в чужбина не трябва да се месят на останалите в България така, както самите емигранти не искат на тях да им се месят за личния избор къде да живеят. Второ, избирателните райони и броят на депутатите, които излъчват са съобразени с броя на населението. Тоест депутат се избира с приблизително еднакъв брой избиратели независимо от района. Нито знаем броя на живеещите в чужбина, нито броя на гласуващите там е еднакъв.

1

негласуващ

преди 1 година

Никаква чужбина!Народа не гласува точно заради Онез в чужбина,нашенските платени *** и пътурите в Турция защото е безсмислено да се бориш срещу тях!Решението е -Платени избори за всички и тогава купуването ще е безсмислено