23

Ninja

преди 1 година

До Анонимен2012 e снимано зимата, дори Украйна с бомби ще изглежда по-добре през лятото. Така че това с гугъл ърт не важи. Тук става въпрос за това, че град с два милиарда годишен бюджет трябваше да изглежда поне като Загреб,

22

Анонимен

преди 1 година

Ако някой намери едно единствено здраво паве на ремонтираната пешеходна част, да съобщи! Ще водя туристически групи да се снимат с него.

21

Анонимен

преди 1 година

Кривите павета от снимката са нагледна демонстрация, че "Спаси София" си върши работата и има за какво да протестира.

20

Анонимен

преди 1 година

Отворете гугъл стрийт вю, разходете се из София и на някой булевард сменете датата (най-новата е от това лято - може да се върне назад до 2012 година). Върнете се на 2012 и погледнете как е изглеждала София тогава и как сега. Факт е, че има още много за правене, факт е, че има корупция, факт е, че това трябва постоянно да се бори, но да казвате, че няма никаква разлика си е чиста лъжа. Тук дори не говорим за партии, кметове и т.н., а само и единствено за това как изглежда градът.

19

Perekly

преди 1 година

Едни ***-да не се бърка със селяни-коментират други ***, които се борят с опростачени, алчни трети вид ***.

18

роден в софия

преди 1 година

Важно е лапачката да върви за една шепа "бизнесменчета", а останалите жители и гости на София нека ходят по счупени плочки, разбити тротоари и неправилно паркирани коли,това се нарича НАГЛОСТ.

17

Анонимен

преди 1 година

Помня София от преди повече от 40 години. Тогава никога не бих повярвал, че градът може да стане толкова добър. Да, трябва още, има много за премахване и още повече за поправяне, но напредъкът е зашеметяващ. Името "Спаси София" е чист келешлък.

16

Анонимен

преди 1 година

Отбор на псевдо мутри, срещу птбор на откровени пееееераси

15

БАХАХАХАХХ

преди 1 година

Рафито сигурно е единствената забележителност - със некачествената храна и лошото обслужване. Истината е че софия, е мръсен, безличен, презастроен и неподдържан град. Да си видят гордите кореняци на какво им приличат дворовете и фасадите и тогава да се обясняват. София прилича на провинциален град в африка, не на европейска столица и това е факт, всеки излизал навън ще ви го потвърди. А клиенти се печелят с добро обслужване и качествена храна, не с протести.

14

Хаха

преди 1 година

След Фандъкова и ГЕРБ-ДПС София се разпада !

13

СофиянецЪ

преди 1 година

В София "спаси софия" са по известни като гей дружина детелинка!

12

Анонимен

преди 1 година

Спаси София няма един нормален да не е гей или мнгокултурен.

11

ФАКТ

преди 1 година

Б. Бонев от спаси софия е хомосексуалност!!! А любовникът му влиза с журналистическа карта в СО!!!

10

Мен

преди 1 година

Пичове, ако имате бул. Витоша за забележителнос вие тотално сте се побъркали. Разбити, грозни павета, и само заведения, кое от кое е по безлично, с грозни изкуствени украси.

9

Анонимен

преди 1 година

Кой ще спаси София от "спаси софия"

8

Анонимен

преди 1 година

Не е лоша София, хората са малко мързеливи заради което сме се заляти с автомобили, но ако изключим паркиралите по тротоарите автомобили и калните дири, които излизат от всяка градинка, нещата са наред. Е имаме и малък проблем с асфалтирането на улиците, но това е по-скоро следствие на ниската тлудоспособност на съвремения българин от колкото на липса на пари. Работил съм с много строители, майстори и т.н. и всички си оставят ръцете от мързел и липса на конкретно образование в сферата.

7

Анонимен

преди 1 година

Вашите грозни стъклено-найлонови буркани по Витошка ли са забележителностите, ако имах власт щях да ги премахна на мига! Но нали сте гербаджийски ибрици наред с оня дългокосия мазньоч и ви дадоха да окупирате цялата улица!

6

Анонимен

преди 1 година

София ще стсне по-нормална като си разкарат гнусните аквариуми от Витошка и противните кръчмета, накацали като го... на по тротоарите

5

странник

преди 1 година

Паркинга пред бутиците на Съборна - забележителност.Разбитите клинкерни павенца и аквариумите на селяндурските заведения по Витошка - забележителност.Да ви имам забележителния град.Поръчкови, гербаджийски "съсловни организации" сипят жлъч. Защо ли. Да не ви секнат схемичките случайно. Никога повече ГЕРБ в София.

4

Анонимен

преди 1 година

Тия още малко ще кажат че няма и конски впрягове в 21 век в София.