156

ЗАВИРАЧА

преди 1 година

Украинците смазват Путнята на всички фронтове. За 1 месец си върнаха територии които руснаците превземаха 5 месеца. Това се дължи на факта че Украйна разполага с професионална армия, която брани жените и децата си,а Русия с тотално неподготвени без 1 минута военен опит шайка пияндурници които нямат нито желание нито стимул да са там.

155

НАПРЕД-НАЗАД

преди 1 година

По последна информацикя от Андрей Мароченко, силите на ВСУ, навлезли в Луганска област вчера на практика са напълно унищожени. ВСУ се е върнала на стартите позиции от преди два дни. Ако е така, заслужавала ли е цената? Изглжда един ден слава за ПРОПАГАНДАТА в Украйна е по-важна от стотици животи...

154

запознат

преди 1 година

ВСУ през уикенда били превзели Лиман! То този Лиман(Красний Лиман) от две седмици все излиза информация, че са го превзели, ама все още не е сигурно дали са го превзели! Не знам колко е вярно, ама вчера по руски сайтове четох напълно противоположна информация, че руснаците отбили атаките на ВСУ срещу града, при което избили повече от 900 украински военнослужещи!

153

Мен

преди 1 година

Глупости, още се изясняват границите, а тези настъпват в изоставени райони, броейки го за настъпление. И овците ръкопляскат, смях

152

Анонимен

преди 1 година

Няма ли някой да каже на ВСУ, че тия територии са част от Русия и тя щяла да ги брани и с ядрено оръжие!

151

321

преди 1 година

До Факт. То ако слушаш руснаците, те са унищожили около 90 системи HIMARS - от около 25 пристигнали в Украйна. 6-7 пъти (вече не ги помня точно) руското МО (министерсвто на оправданията) съобщаваше , че авиацията на Украйна е унищожена до 0. А най яката лъжа беше че крайцера Москва е успешно изтеглен на буксир до Севастопол. Аз незнам дали вече и в Русия някой вярва на тия глупости. За тука е ясно щом има хора които метат пачки през прозорците , ще има и такива които вярват - те са едни и същи

150

Другари,

преди 1 година

Глейте ко става на фронта и кой накъде бяга, за да се ориентирате ф правилната посока. *** ден след ден се "прегрупират", докато накрая ги групират в Масква за всеобща радост на главното джудже, ако същото все още мърда.

149

До Мачкай Вова

преди 1 година

И на кьоравите стана ясно, че мачканият е късокракият Вовчо, карашик с останалите джуджета. Каквито са им оружията в момента, кораба Кузя, то такова е и атомното им орУжие, тавагишч.

148

Факт

преди 1 година

Според *** военни, украинците имали значително превъзходство в танковете. Е как така, бе? Нали всичките ги бяха унищожили?

147

Напред !

преди 1 година

Вече няма кой да спре великата украинска армия. Червените ибрикчийчета да си приготвят хапценцата, вкл. и най-големият овенен турнат by mistake на поста пРезидент.

146

Анонимен

преди 1 година

Много лъжеш Боби, това ви е руска отличителна черта! Виж минусите на лъжите ти, мене щеше да ме е срам....

145

Анонимен

преди 1 година

ВСУ ЗАПОЧНА АТАКА КЪМ НОВА КАХОВКА, С ТОВА 20К Z *** ПОПАДАТ В КОТЕЛ И ЗАПОЧВА ВАРЕНЕТО НА ЯК ОГЪН! ХЕРСОН ДО ДНИ ЩЕ БЪДЕ ОСВОБОДЕН!!!!!!

144

Семейни ценности

преди 1 година

Гледахте ли клипчето от украински дрон как двама руски войника си полират оная работа и бууум?

143

Мачкай Вова

преди 1 година

Ядрените ракети пътуват към Херсон а ядрената подводница на Путин се стяга за пълен разгром на нато и сащ . До 7 е приключила сагата с тая мнима държавица *** .

142

Анонимен

преди 1 година

Боби е прав. Браво, Боби! Долу ФАЩ! Една е Русия!Днес има движение на ядрени арсенали. Вова почва истински бой!

141

Анонимен

преди 1 година

Боби е пълна скръб. Точно като руската армия

140

Слава на Украйна

преди 1 година

ДАВАЙТЕ МОМЦИ!!!!!!

139

Анонимен

преди 1 година

До Боби: Отново ЛЪЖЕШ ! Агресора се нарича русия ! Агресията започна през 2013-та година когато русия просто си хареса крим. Това са фактите ! Освен това отново се убеждавам,че на ФАШИСТИ няма как да обясниш каквото и да е ... същото е било и с Германия по време на ВСВ ... Единствения лек за фашиста е като го БИЕШ здраво. Това е ! Хитлер така го бяха оставили да шета няколко години, но уви не се спря ... сега е същото и с Путин ...

138

Анонимен

преди 1 година

До Боби. Ако не си на някакви тежки наркотици, тичай веднага на лекар

137

Анонимен

преди 1 година

Роднините на мобилизираните мъже в Сахалин ще получат по 5 кг риба, съобщи ръководителят на регионалния изпълнителен комитет на "ЕдиннаРусия" Михаил Шувалов на брифинг за предоставянето на помощта на семействата в Сахалин и Курилите. :)))))))))))