109

наблюдател

преди 1 година

Слави,прелъстен и изоставен.

108

Анонимен

преди 1 година

Слави си мисли, че Парламентът е Ку-Ку бенд и политиката е някакво вечерно шоу, където той е шефчето и раздава заповеди. Ами то от 2 стола така се пада.. И какво направи? Сам се изрита от Бтв. Маса пари наля в телевизия, която никой не гледа. Фръцкаше се като обидено детенце, което доведе до безумно източване на бюджета за безсмислени избори. Маса щуротии се случиха и някой да е чул Слави с нещо да е помогнал? Айде с потърпевшите от наводненията например. Дела трябват, а не думи - В. Левски.

107

Анонимен

преди 1 година

Е, ТИ СИ ЯСЕН, ЗАРАБОТИ СИ ПОРЪЧКАТА, ВЗЕ СИ КОПЕЙЙКИТЕ, СЕГА ЩЕ ВЗЕМЕШ И СУБСИДИИ! ДА ГИ ПЛАТЯТ ЧАКЛГАДЖИИТЕ, ДЕТО ТИ ГЛАСУВАХА!

106

КО СТАА БЕ,

преди 1 година

ТОЯ Е ПРЕВЪРТЯЛ - ОТ ЧАЛГА Е МИНАЛ НА МЕТЪЛ! ВИЕ СТЕ УОРИЪРС, СИЧКО ПРЕДСТОИ - ТОВА Е КАТО ЗАГЛАВИЯ НА МЕТЪЛ ПЕСНИ!

105

Анонимен

преди 1 година

Слави, народът НЕ ТЕ ИСКА! Какво по-ясно от този резултат?! Защо пак се натискаш да влизаш, ти и онзи супер нагъл тип Тошко не сте полезни за страната, а РАЗРУШИТЕЛНИ, сам показваш мафиотската си същност! Бутна ПП по поръчка, Кирил пак ще управлява, ти си аут! - Кой каквото прави, на себе си го прави.

104

Истина

преди 1 година

Кво предстои ? Концерт в някоя механа ли ?След като получи едни пари под масата, за да развалиш коалицията, защото едни хора се бяха засилили към дранголника ?Разбралите какво искам да кажа да лайкват, докато не са ми свалили коментара.

103

Анонимен

преди 1 година

Кое предстои бе?! Край с ИТН, не го ли разбра?!

102

19 - и чалгар

преди 1 година

Ами, това означава, нищожество чалгарско, че познаваш само неграмотни мутри и полуграмотни тинейджъри, които се напикават като сдлушат Сакатия Чалгар да се дере като магаре и да се мъчи да пее възрожденски песни! Че да ти имам "познатите" бе, чалгар нещастен! С такива "познати" си направо за "дивана"!

101

Анонимен

преди 1 година

Слави чак ми става симпатичен. Аз не вярвам на приказките за мафия. Той е като непослушно детенце, което си счупи играчката да види какво има вътре и не може да я оправи. Е, видя. И ще остане завинаги без играчка.

100

Анонимен

преди 1 година

Славчо за разлика от теб Костя излезе доста по голям тарикат,вече трети вот качва своите резултати с тенденция да стане първи,докато ти се хвана на хорото с бившите комунисти и малките продажници и се издруса сам на суратя си!

99

Анонимен

преди 1 година

Ама защо коментирате че бил се провалил. Ако поне малко се замислите най-важните партии в многопартийните държави са малките. Те са най-ухажвани или са измислени да вземат вот от голямата, или да развалят коалиции. Сега ще се пръснат да го молят срещу пари. Само че той е създаден от сокола за да бутне предното правителство в точният момент когато нагазиха руските интереси. Сега е подготвен да е патерица на ГЕРБ и ДПС да върви бизнеса. Не се появява по медиите защото е хванат за топките.

98

Анонимен

преди 1 година

Довиждане чалгари долни

97

Slave

преди 1 година

Славчо стана и нахален суверена ти би шута не разбра ли

96

Анонимен

преди 1 година

Трифонов,заядливото и неадекватно Тоше ти изяде едно пет процента от вота,ако беше се осъзнал овреме и го покрил,влизането в парламента ви беше гарантирано!

95

Анонимен

преди 1 година

Ахаха, и аз снощи се сетих за Радостин Василев, какво става с него.

94

Анонимен

преди 1 година

Абе оня продажник Русе Гела стана ли депутат от ПП-тата?

93

Анонимен

преди 1 година

Айде първите случайни си заминаха, на следващите избори и потомствените *** от ПП хващат влака за Канада

92

Анонимен

преди 1 година

Славчо на оня твоят довереник,чорлавият Тошко мястото му не е в парламента,всяко едно негово публично появяване ти носи само негативи!

91

Анонимен

преди 1 година

Ще ми липсва комика Тошко. Свикнах с простотиите му и много забавляваше семейството ми като го гледахме усмихнатата му физиономия, а зад нея само злоба, простотия и надменност

90

Анонимен

преди 1 година

Клоууна ще остане в историята като най-бързо провалилия се политик, в цялата световна история!