95

Анонимен

преди 1 година

До Баладжия - да бе , то така се снима истинско сражение, напредване и ПВО, даже с обяснения и карти - и всичко през телефоня. Гледай си Рамбо и продължавай да вярваш!

94

114

преди 1 година

До 121 Цитирам руски източници. Подпомагане с информация от страна на НАТО има СЪВСЕМ официално. Гугъл ли нямаш да видиш? Пиши NATO Awacs over Ukraine и ще видиш официални заявления от страна на НАТОвски държави, че го правят.

93

До 119 от 113

преди 1 година

Никъде няма нищо измислено, отвори архивите да видиш новините от първите две седмици на конфликта - говорим само за официалните и руски и западни и прочие.

92

Баладжия

преди 1 година

Айде експертите влизайте в CombatFootage или някой канал където се качват десетки видеа от бойните действия на ден да видите как Украйна нямала ПВО и не напредвала. То само с гледане на телевизия Алфа и Первы канал не става. Даже тия дето ви лъжат там не се вземат на сериозно. За разлика от руските смели журналисти дето снимат по полетата около Ростов на Дон и лъжат, че са в Украйна, хилядите видеа с трупове и гърмежи от самата фронтова линия и от двете страни по-трудно се оспорват.

91

Анонимен

преди 1 година

"и от тогава - тихо в това отношение и от двете страни." А запита ли се защо е така? Не цалото ПВО е унищожено, да не говорим че НАТО им докараха ново че да посилят старото. Нали ВСУ плениха катапултирали руски летци и те казват че командирите им са ги лъгали, че ПВОто е унищожено и са ги пратили на смърт.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 114 - това от къде го измисли ?? Санкциите и доставката на оръжие е косвено подпомагане на воюваща страна (практикувано е от сащ и ссср ).Директното навигиране на украинската ПВО е пряко намесване на НАТО в конфликта.

89

Асан

преди 1 година

Атака и плен на Зеленчука :)))

88

Славянофил

преди 1 година

До 113 Брат къде ги четете тия глупости ве човек? Аз английски почти не знам и чета само от руски източници, които масово са про-кремълски. Рыбарь, Kostnews, Безсонов Z, Поддубный ZOV и т.н. Тонове и тонове телеграм канали, блогъри, фронтовашки разборки и т.н. има и това, което българските русофили твърдите нямат и на 5% да се припокрива с тези брутално директни от фронта руски източници. От изброените няма НИТО ЕДИН про-западен. Направо не знам, как не ви е срам да си измисляте толкова левашки

87

Анонимен

преди 1 година

Едва ли Киевска област ще им я оставят.

86

Колубмия

преди 1 година

Молим президентът Зеленски да се издължи за доставките на брашно и пудра-захар от нашата страна!

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен112. - Украйна видя вече колко слаба е червената армия и ще си върне и Крим. Но ще си го остави за десерт.

84

Анонимен

преди 1 година

Щом руснаците не ползват авиация значи има причина и причината е явна на всички. Както казват самите руснаци "В украйна няма нито един светнат радар, цялото им ПВО и авиация се навигира от чужбина". AWACS самолети летят по границата с Полша и в черно море на практика 24/7, а украинското ПВО освен, че беше бързо снабдено в началото на войната с източноевропейска съвместима техника, вече има достъп и до NASAMS, а руснаците нямат достатъчно на брой насочваеми ракети и летят ниско, тоест под риск.

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 108 : "Украинската ПВО е много силна...." - хм, нали сам не го вярваш това ! Още първите дни , руснаците бобардираха и обстрелваха с ракети украинските летища и базите с ПВО, и от тогава - тихо в това отношение и от двете страни.

82

Анонимен

преди 1 година

A kakвo ни интepecyвa тoвa нac, нopмaлнитe xopa?

81

Анонимен

преди 1 година

И не се ръфайте за "референдумите" ,ДНЕС руската Дума е ратифицирала референдумите, това че са проведени , не означава , че са влезли в сила веднага и областите с референдумите , все още НЕ са руска държавна територия - официално. Когато станат - тогава ще е друга работата.

80

Анонимен

преди 1 година

Докато Путин подписва документи и издава укази, вече няма да са останали руски войници в Украйна. Ще трябва да почва специалната операция наново. Само че с мобилизираните, а не с професионалисти.

79

Анонимен

преди 1 година

"тоталното НЕ използуване на авиция - изтребители и бомбардировачи" Украинската ПВО е много силна. Особено пък около Киев и Одеса. Не са луди руснаците да си жертват скъпите самолети за глупости, като артилерийските снаряди са по-евтини. Е вярно че не са точни, ама това имат - с това стрелят.

78

Анонимен

преди 1 година

Търся си работа кято т р о.л!

77

Анонимен

преди 1 година

Мъск в момента цепи мрака в туитър украинците са бесни

76

Анонимен

преди 1 година

Тъ ся си работа кято ***.