94

Анонимен

преди 1 година

До Плъх, не си ходил много по света :) Ако беше щеше да знаеш, че на много места са според дохода... ама както и да е! Мечтай си там зад касата.

93

Данните

преди 1 година

показват, че основния проблем не е демографското остаряване, а етническото заместване. Както върви ще трябва да си сменяме името на държавата вместо България на Романия.

92

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да ни "оправя", и съм убеден, че само ако допуснете малко любов в сърцата си ще намерим правилният път. Повярвайте, че Вие, не депутатите и министрите, сте достойните. А за тези които ще се махната от България. Идете, не забравяйте и един ден се върнете.

91

Анонимен

преди 1 година

"Това е благодарение на Руско-Турското управление през последните 30г+ на всякакви некадърници от старата номенклатура" - аха, ок да считаме, че НДСВ бяха руско-турска партия, ама разписаха златото и го пратиха в Англия? Сигурно руснаците продадоха Мариците на САЩ и фалираха заводите? Сигурно всеки втори дето тегли еврофондове в София, Пловдив, Варна, Бургас е турчин или руснак? Сигурно и тея дето изкупиха един куп медии също са руснаци и турци? Сигурно Лукойл е руски? 100% legit

90

Мъри

преди 1 година

И на кой ще продавате апартаменти сега ? Учете се да ядете тухли и бетон.

89

Анонимен

преди 1 година

До Хммм, защото описват активите и пасивите на населението. На база тези активи и пасиви се вземат кредити от твое име :) А ти с твоето имане гарантираш, че кредитодаващия ще си получи парите. Защо мислиш на гърците им запорираха сметките? Сети се :)

88

Опаа

преди 1 година

И аз напускам с цялото си семейство, дърбава управлявана повече от 75г от некадърници, крадци и *** няма шансове да просъществува. Продавам всичко и тегла чертата ....

87

Анонимен

преди 1 година

Таня пак се появи. Убеден съм, че е пълен чичак от редакцията на днес. За жена не може да става на въпрос.

86

Плъх

преди 1 година

Топим се като лански сняг. Факт! Възрастните измират . Останалите са болни и немощни. Деца се раждат рядко ( освен от малцинствата) . Няма как да е друго след като САМО за тях има помощи ( като навсякъде по света детските надбавки са за ВСИЧКИ без значение от доход ). Тук бездетната Сачева реши ,че за българчетата не се полага помощ та дори и от 50 лв! Да е жива и здрава. И пак да ни е социален министър. Боко ще ни " ОПРАВИ"! АМИН!

85

Анонимен

преди 1 година

"След няколко години планирам да се махна и тук се хранете сами" - цели се в САЩ, Европа ще е много зле. Аз също заминавам за там на пролет. Един куп години все избирам София пред Ню Йорк, но българина е апагичен. Не мога да повярвам, че 65% от народа не гласува. Това бяха най-лесните избори и с още 40% избирателна активност можехме да изхвърлим ПП, ДБ, ГЕРБ и БСП от политиката наведнъж. Много апатично племе сме нищо чудно, че България изчедва веднъж на всеки 3 века.

84

Мдааа

преди 1 година

Това е благодарение на Руско-Турското управление през последните 30г+ на всякакви некадърници от старата номенклатура, ДС крадците и силовите структури !

83

Анонимен

преди 1 година

е, планът Ран-Ът още не е изпълнен напълно - според него трябваше да сме общо 5 милиона, от които 2,5 млн ГиЦани и 500 хиляди от югоизточния ни съсед - така, че ГРОБищната дИмУкрация и ППродължава

82

Иван

преди 1 година

На мен не ми пука за България.

81

доцента

преди 1 година

Нека не забравяме, че в България комунистите управляват от 1944 до днес. България си е комунистическа държава и това са фактите и няма какво да сърдим, защото народа си гласува за комунисти, значи ги иска, въпреки,че точно те затриват бъдещето им, но е факт. Нещп като Стокхолмски синдром.

80

Пипи

преди 1 година

А някой да си спомня как до преди 3 дни от медиите ни казваха, че право на гласуване имат 6 милиона и 600 хиляди човека??? Значи и бебетата можеха да гласуват

79

Анонимен

преди 1 година

Хей, запетайки, в България има силни мъже, в България има здрави и любящи жени и майки, в България има будни деца. Я стига с тези били комунисти, онези били демократи и тн. Опомнете се и стига сте плюли по човека до вас. Трудно или лесно това е положението, ставате и живеете и любите родината си, ставате и сте горди с дедите си, ставате и живеете мечтите си, а не само да плачете. Живейте достойно бе хора, пари за това не са ви нужни, трябва ви душа и вяра и любов, тогава и силата ще ви споходи

78

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Грешка! Миналият септември бяхме толкова на брой. Сега сме със още 70 хил по-малко !

77

Келеша

преди 1 година

Работя на гробищата и всеки път като погребваме известтен комунист му пикая на гроба, много се радвам на новината че има много стари, тъкмо ще има работа за мене.

76

анонимен келеш

преди 1 година

Е как да стане бе?ПП искат някаква промяна,а изтъпанили в листите си за изборите на първа линия дъртия комунист от ДС Бойко Рашков:):):)

75

Анонимен

преди 1 година

Мдаааа,след 30 години евроатлантически "просперитет"България взе,че се стопи с едни тридесет процента!Ами просперираме яко,две мнения по въпроса няма,след още 50 години ще сме окончателно забравени като нация!