57

Анонимен

преди 1 година

Тоя да не пусне Окръжно 5 във формата на ПП "Утки и Етераси"

56

ББ

преди 1 година

кога реално преброяване ?администрацията на гроб и резидента!мантрата "обединения"ще е предателство,убиеца дпс-гроб няма начи да се обединят с жертвата...България!децата ни са роби по Света...бягат заради грабежите на пеевски-борисов...дУган е мъртав...да гори в Ада!Протести...протести...протести,три файтона крадци правят опити да се разпореждат с животите ви отново!

55

Анонимен

преди 1 година

Кой гласува за ПП? Малко ли ви лъга бе братя? Пак ли ококорения и похотливия лъжец искате??

54

Анонимен

преди 1 година

Не са ви виновни политиците. България има нужда от нов народ. Тоя не става.

53

анализатор

преди 1 година

"Асен Василев призна, че ПП са изгубили изборите" Мда. Ще чакаме значи само да обявят датата на следващите избори, дами и господа български/руски? граждани, гласоподаватели двойкаджии и избиратели!Ще се явяваме на поправителен изпит по демокрация май?Тези избори са ИСТИНСКИ ИЗБОРИ!!! Не са ви донецко/луганските бутафорни циркаджийски псевдореферендуми!!!Пак ли ще ходите за гъби???!!!???

52

ББ

преди 1 година

Българите постъпиха мъдро,Борисов им обеща да свали Световната инфлация...мантрите правителсто е лъжа,ПП заяви,че няма да работи с крадци...избрахте си ги...през корпоративен,с натиск над хората,администрация,полиция...усбех в борбата със сВетовната инвлация!!!ПП...подкрепете им правителство с дпс...и ги оставете на реалността!!!

51

Анонимен

преди 1 година

Кой гласува за тез анонимници , ношли миналото лято?

50

ДПС

преди 1 година

Айде другия път 30% избирателна активност, та най-накрая ДПС да стане първа политическа сила!

49

Ин и Ян

преди 1 година

избирателте насадиха и себе си, и ГЕРБ, на пачи яйца. Ако ГЕРБ направят някаква коалиция, при тези гладни времена , народът ще ги свали до 1-2год, и на следващите избори ПП ще имат нужния брой депутати. Ако не могат да направят коалиция, ще си ходим на избори през 3 месеца.

48

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ да кажат защо 12 години сме на последно място в ЕС, а с румънците като влезнахме заедно бяхме много преди тях

47

Анонимен

преди 1 година

Беше казано точно и ясно: Или ще има правителство около ПП и ДБ, или РР и служебния Гълъб и нови избори. Народът избра второто. България има нужда от нов народ!

46

Анонимен

преди 1 година

Къде е усмивчицата на просто Киро. Наакал се е нещо , да звънне на тате да го пообърши.Така е като продадохте ИТН и те затънаха ама и вие.

45

лоша работа

преди 1 година

Герб пак ще ни кара да работим!Трябва да си много *** човек да гласуваш за тия!Баси народа!Долу Герб!

44

БОЙКО Е ДЪРЖАВНИКЪТ

преди 1 година

ЧЕ НАПРАВИ ТОВА, КОЕТО Е НАЙ-ДОБРО ЗА БЪЛГАРИТЕ......... АКО ЧАКАМЕ НА КИРО И АСЕН - МАЙКА НИ ЖАЛНА..ТИЯ ДА ХОДЯТ ДА СЕ ДРУСАТ И ДА НЕ МИ СЕ ПРАВЯТ....

43

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

За сега ( времето на контраонфанзива на ВСУ) в парламента ще има явна коалиция между ГЕРБ, ДПС и ДБ + подкрепа при гласуванията на ПП и Възход но без участие в кабинета. След като инициативата във войната в Украйна отново вземе Русия, а Китай навлезе в Тайван (след края на конгреса на ККП), правителството пада и на пролет отново пред урните !

42

Анонимен

преди 1 година

Делян Добрев каза в четвъртък, че ще правят коалиция с ДПС и ДБ. Ама май трите партии нямат мнозинство? Ще им трябва още Янев ако влезе или пък да калесват БСП. ГЕРБ се насадиха на пачи яйца.

41

цирк Балкански

преди 1 година

Трябваше ДПС да спечелят!

40

Анонимен

преди 1 година

Да видим тиквун как ще спре войната в украйна, ще свали цените, ще вдигне заплатите по 10 и ще направи световната инфлация 0. А пък Ганяя милия ще ходи пак обран, разболян от герб-крадци. 12 години на последно място, сами си избрахме още 12 години мизерия.

39

Истинските резултати

преди 1 година

35% избирателна активност: ГЕРБ 8%, ПП 7%, ДПС 5,25%, Възраждане 3,5%, БСП 3,15%, ДБ 2.45%, БВъзход 1,4% от българите, от населението. Това е истинската статистика, а не красиво опакованите от социолози фалшиви цифри и послания, защото махат онези 65% негласували и казват кой бил спечелил

38

Алито от София

преди 1 година

Замръзна му джуклестата подигравателна усмивка, свалили бандажа да те клати Бойко, не че ще се получи нещо и герб ще направят кабинет, гаранция март пак ще сме на избори, но докато си у коалиция със Пинокио и генерал пинчер, *** и копейкин, никой няма да има доверие на Проклети Педерунгили с премиер Асена Василева