55

Анонимен

преди 1 година

58 ти кой представляваш че говориш в множествено число, коя партия? Хората масово не гласуваха, а тези които гласуваха са за и него. А ти си точно никой, някакъв тролл на фондация конрад.

54

Така е

преди 1 година

До 55 Радослав. Така е, реално Възраждане имат реално 3,3% от всички които имат право да гласуват в България!

53

Анонимен

преди 1 година

Койпейкин никога няма да спечели избори, защото командващите му офицери са му поставили задачата да бъде вечен мрънкач-патриот, за да си мислят мбалъците, че се бори за промяна :D

52

Алооо

преди 1 година

Копейкин, българите сме европейци и искаме да си останем такива! Не искаме да излизаме от ЕС, не искаме да ни връщаш в миналото, когато се редихме на километрични опашки за визи пред посолствата. Искаме еврото да пътуваме в цяла Европа без да обменяме валута и да губим пари от тази обмяна, който да остава за банките. Не исщаме да сме изолирани от ЕС като Русия!!!

51

Гинчо

преди 1 година

Копейката ще гради държава за *** си събратя и чуждите си господари.

50

Мнение

преди 1 година

Костадинов е един безотговорен политик, който не се занимава с важните за България въпроси, като съдебната система, привличане на чужди инвестиции след приемането ни в Еврозоната, приемането ни в Шенген. Костадинов се занимава с това да тъпчем на едно място и да ревизираме неща, които българския народ е приел и черпи ползи. Защо ще ни изкарва от ЕС, за да сме изолирани от Европа ли, за да пътуваме пак с визи като в миналото ли. Пълти глупости и идиотщина.

49

Радослав

преди 1 година

При 35% избирателна активност, русороба Копейкин събира с клизма 10%, тоест драги *** реалната му подкрепа е 3.5%! С други думи при висока избирателна активност роба ви нямаше даже да помирише парламента! И другите подобия на партии не са по добре! Гробарите с клизма събират 8.7%! Целият парламент с голяма мъка може да събере 20% подкрепа!

48

Митрофанка

преди 1 година

Могилизиран!

47

Пак връщаме

преди 1 година

Часовниците един час назад !!!С този елемент !!!

46

Анонимен

преди 1 година

Копейкин се провали и не оправда парите на спонсора си Митрофанова, да се готви от Кремъл да свалят доверието в него Никой няма да се коалира с Възраждане.

45

пепи

преди 1 година

РАзграждане печелят на Паралелните преброявания! Никой не му пука за БГ...

44

Анонимен

преди 1 година

Негласуващите в Бг не гласуват,защото не искат политическата система на капитализма.Ако им предложат комунизъм ще видите и 51% за тия дето го предложат!

43

Пена

преди 1 година

Като застрелят скоро Путин - Пеевски, Доган и Борисов ще оцапат много гащите защото остават без спонсор. България беше 80 години апендикс на Империята на злото. Затова 2 милиона емигрираха и още 2 милиона ще емигрират.

42

Мето

преди 1 година

Всички путиниски партии са за затвора: ГЕРБ, БСП, ДПС, ***... почти всички. И най-вече Пеевски и Борисов.

41

Анонимен

преди 1 година

Нали щяхте да имате 51%, май няма толкова луди да гласуват за Вас!

40

Анонимен

преди 1 година

Държавата е неспасяема за съжаление за 500 годиниосманците не ни сломиха, но за 30години демокрация нивидяха сметката.

39

Анонимен

преди 1 година

Този е за затвора. Говори също, като фашиста Путин.

38

Свенльо

преди 1 година

Продажна копейко, скрий се завинаги в някоя кремълска губерния!

37

Анонимен

преди 1 година

И как ще я изградим? Като някогашните *** на съветския съюз!?!?!?!

36

Анонимен

преди 1 година

Казах ви че с крайно русофилство няма да направи нищо, защото така отблъсква умерените избиратели! Освен това къде са му експертите в икономическата сфера, в правосъдието, в енергетиката? Само с празни приказки, без да представиш хора които могат да свършат работа, не става