12

Да бе да

преди 1 година

За какво да печели време? Да забави рухването на Русия и колонизацията и от страна на Китай? Това е новото нормално. Вечна война и периодични частични мобилизации.

11

Най-важната

преди 1 година

Путин спечели най-важната битка - тази за умовете и сърцата на гражданите на РФ.Загуби разбира се истинските столичани - прогресивните хора от Петербург.Но спечели безпрецедентна подкрепа, която не е за подценяване. Режимът на Кремъл няма да рухне. Не и докато обикновения руснак не дорасне до разбирането на ползите от демокрацията. А това отнема време. Това се отнася и до обикновения българин.Ако "светът" не отдели време за осъзнаване и определяне на посоката на прогреса, войната е неизбежна.

10

Анонимен

преди 1 година

Всички сме против Путин но кой знав защо всички големи по света смятат за чест дори да разговарят с него по телефона ?

9

Слава на Русия

преди 1 година

КЗ Украйна !!!

8

До до нато

преди 1 година

Всичката риторика е за тактически, с малка мощност удари! Не става въпрос за мощните стратегически ракети! Поне така си мисля?

7

Жужо

преди 1 година

2013а,бил паднал от кон и си ударил главата...

6

До Нато

преди 1 година

И пак ще употреби, ако трябва да спаси света...

5

До НАТО феновете

преди 1 година

Единствената страна употребила ядрено оръжие по време на война е САЩ и то два пъти и то срещу цивилни граждани в мирни градове далеч от фронта без военни обекти и стратегически важни ! Без да броим използването на снаряди със обеднен уран в Ирак и Югославия. Краварите могат само така да се "бият" на война с варварски бомбардировки над цивилни градове като Хамбург Берлин Лайпциг Дрезден Пхенян Ханой Белград Багдад Триполи Дамаск Ракка....а през това време руската армия се бие на фронта. Факт !

4

Анонимен

преди 1 година

Анексирането на териториите беше отчаян опит на Путин за преговори със Запада и Зеленски. Посланието беше: Дайте ми поне нещичко, като територии за да оправдая жертвите, които дадохме. Отговора обаче (може би за съжаление) беше: Пошел тьi ...

3

Анонимен

преди 1 година

80% от руските ракети са негодни за употреба.

2

Анонимен

преди 1 година

По плана на тайните общества измислили и мнимата ковид пандемия м.септември трябваше да се осъществи рестарта.

1

Анонимен

преди 1 година

Едва ли Путин ще използва ядрено оръжие. Повече се притеснявам, че някой друг ще го използва и ще обвинят него. Това се случва ежедневно на полигона наречен Украйна.