6

оглу

преди 15 години

Спок, всичко е инсценировка на хората на Доган, та да се возим в скъпите му атобуси - БиоМет, Етап и т.н. Всички тези са на доган, а железниците мязат на ***.

5

преди 15 години

30 годишни влакове,30 годишни автобуси,какво да очакваме друго.Такава е съдбата на бедните народи.

4

преди 15 години

този път никой не отбелязва адекватната намеса на ЖП-ейците.Като имаше починали всички викнаха,некадърници,как може,за какво сте там..... Сега мисля,че е редно да кажем,добре че бяха хората от персонала на влака за да няма паника и всички да са живи и здрави.

3

Flo

преди 15 години

Просто заглавие! Като не разбираш, не прави глупави коментари. Неотдавна пътувах в този влак и гледах как вратичката на един от тези шкафове се мятка и не може да се затвори, а вътре разни джаджи съскат и трополят... Но някой да си хвърли там фаса, не е ли прекалено? Глупости измислят само, но пак е ясно: виновни са тези, които са отговорни за подмяната на новите релси и машини!

2

Tyler Durdon

преди 15 години

Със сестрите в Либия беше по-интересно. Паленето на влакове нещо по към първите години на комунизма води. Трябва да бъдем по-съвременни. Или както Матей, така и ние не искаме да си сменим номера...за отвличане на вниманието. Интересно какво ли ще изкоментира приятелят на Конфуций този път...

1

преди 15 години

Какво значи "Поарен експрес"?