110

ГЕШЕВ ОСТАВКА!

преди 1 година

ОСТАВКА, МУТРО!

109

Анонимен

преди 1 година

Гешеф прикрива Семерджиев и шкафчето на Борисов. Ние от суверена сме бесни за това.

108

Бесен ли си?

преди 1 година

ГЕРБШЕВ, никой не се интересува дали си бесен, тъжен или огорчен, радостен или ти е мило. Ти си абсолютно безинтересен роб на мафията. Никой не го е грижа за теб - само искаме да се махаш от прокуратурата. Така наречената прикриватура... КАКВО СТАНА СЪС ШКАФА НА БОРИСОВ БЕ МИНДИЛЛЛЛЛ?????

107

Анонимен

преди 1 година

тестовете са неточни не е ли чудно колко много водачи са изкарани дрогирани отказвайте тестове по добре кръвно изследване а шрек съжалява за съда където си осъден предварително

106

Страхотна

преди 1 година

И ние сме бедни на тъпотата ти

105

Вижте с очите си

преди 1 година

Един луд който ,както всички луди отрича ,че е луд а смята всички останали за луди и прости.

104

Анонимен

преди 1 година

Браво на Геshев

103

Ученика

преди 1 година

Този пък бил обесен...Началника гледа...

102

Анонимен

преди 1 година

Тук отново смърди на предизборна смърдела схема, едната ръка е лошата, другата добрата. Просто няма лигитимност. Презират българските граждани, а утре ще гласуваме за тях, защо да им даваме и най малката лигитимност!?

101

Гешев

преди 1 година

е пич.

100

Анонимен

преди 1 година

Благодарете на Киро ТЪ.пунгера и Сенко Кокорестия....и утре пак за тях гласувайте, пейзани про3ти!!!

99

.....

преди 1 година

Ако аз бях шеф на прокуратурата, щях да измисля още 5 обвинения, наркотици, не помагане на пострадали, рикс от укриване, риск от бягство и тн. Но Гешев говори но няма желание.

98

:):)

преди 1 година

Корумпираният Съд и Прокуратура нямат граници!Спец прокуратурата беше един орган за изнудване. А Гешев е манипулатор и Лъжец. До сега няма осъден за корупжия политик. Има Гешев. Всички знаем истината за касткета.

97

Гиб Мелсън

преди 1 година

Няма да се плашиш Гешунга. Българите не могат да те махнат, че китките много меки, но след референдума ще има друг прокурор, при който джигитите няма да могат да стигнат до съдебната зала. Съдиите ще си търсят спонсорите на фронта , на първа линия.

96

Кръстникът

преди 1 година

"Америго Бонасера седеше в зала номер 3 на нюйоркския съд за наказателни дела и очакваше да получи правосъдие.."

95

НИЩОЖЕСТВО

преди 1 година

Зад всеки престъпник стоят 20-40 полицая и няколко политика... Доказано!!!

94

Край

преди 1 година

Обясняват ви че съдебна реформа е да махнат Гешев. Лъжат ви. Съдебна реформа е да няма 20годишни дела.

93

Анонимен

преди 1 година

еСТЕСТВЕНО,ЧЕ ЩЕ ИМА ЗАМЕСЕН ПОЛИЦАЙ ДОРИ И ПЕНСИОНИРАН ДА Е НЯМА БИВШ!ТЕ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА,ОТ ЕДНА СТРАНА ЕДИНИЯ АДВОКАТ НА ТОЗИ УБИЕЦ Е СИН НА БИВШ ШЕФ НА МВР,ДРУГИЯ ОТЛИЧНИК ПЪК МЪЖ НА НЕКВА ПРОКУРОРКА......ВСИЧКИ НА СТЕНАТА В ЦЕНТЪРА И БОЙ С КАМЪНИ...........КРЪВ ЗА КРЪВ,ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ КОЙ Е ТОЗИ СЪДИЯ КОЙТО Е ОСВОБОДИЛ ТОЗИ ***,ГЕШЕВ СЕГА ТИ СИ НА ХОД АЙДЕ ДА ТЕ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ГО ВЪРНЕШ В ЗАТВОРА

92

Край

преди 1 година

Мафията на тогите. Българската съдебна система се самоназначава, самоповишава ,самовъзнаграждава и уж самокотролира. Чакайте справедливост и правосъдие от такава каста. Пълно е с дядо, тате и внече съдии и прокурори. Цели династии.

91

Анонимен

преди 1 година

Информацията е написана объркващо. Като примерно изречението, полевия тест от полицаите е заменен с кръвна проба от ВМА Варна? Това е безсмислено изречение. След полеви тест се прави кръвна проба в болница. И кръвната проба не заменя полевия тест,а го потвърждава или не.