461

Анонимен

преди 1 година

Аз си мислех ляв,десен,ляв,десен и да вървим напред като така да не ни хвърлят от едната крайност на другата,а те взеха,че обявиха от ГЕРБ как не ставало с Възраждане и от Възраждане не можело с ГЕРБ...Ужас!Важното е да не ни докарат война пък всичко друго ще се оправи.Който и да е следващия да си знае,че ние не желаем чужда война и да ни вкарват в нея.Нямаме вина,че онези там се бият.

460

християнин

преди 1 година

Мутрата,или багдатския крадец от банкя,неизбежно ще си намери мястото в затвора.Но какви акъли са онези обикновени хорица,които отиват,и гласуват за банкянската разбойническа организазия "Али баба и 40 разбойника".Като зомбирани са.И с волско търпение, ще понасят отново грабежа от един селски разбойник.

459

Колко трябва да си

преди 1 година

Фрост да гласуваш за Разграждане...

458

Анонимен

преди 1 година

ако има еталон за простаци това са българите за 12 години бяха лъгани унижавани една стотинка не беще дадена за пенсионерите МУТРАТА каза че са некачесвен матерял аве МУТРО ти маи през задният двор на *** си се родил ама то ти и личи ейи жертви осъзнайте се не се плашете от мутрата гласувайте по съвест никой вече нищо не може да ви направи

457

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

КОИ ЛИВЯРВА НА ТИЯ ПЛАТЕНИ МАНИПОЛАТОРИ?ВСИЧКИТЕ ТАКИВА АГЕНЦИИ СА КЪРЛЕЖИ ДОЛНИ И НЕПОТРЕБНИ. ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ ВИ ОТВЕЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ О.П.Г. НАРЕЧЕНИ ПАРТИИ.

456

Анонимен

преди 1 година

Избори ли ? Парламент ли ? Знаете ли, че едно от условията за пари по Плана за възстановяване е либерализация на пазара на ел.-енергия до 2025 г. , т.е. токът ще стане около 6 ПЪТИ по скъп за населението, както е сега за фирмите ! Парламентът трябва го одобри това ! Сигурни ли сте , че искате Парламент !? хахахахахахаха

455

Здравей

преди 1 година

Копейка

454

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще е изненадата на изборите! Искаме с него и Русия да си върнем това, което изгубихме: суверенна България а не кло..ака на ЕС и САЩ! Дерзай, Коце-след теб сме стотици и ти вярваме! Нека вият проаме...риканските чак...али! България с теб над всичко!

453

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКога пък сме били най богатите,та ГЕРБ ни е направил най бедните?! Стига с тия опорки.

452

Анонимен

преди 1 година

Всеки глас на негласувал, реално е глас за ГЕРБ. Това ли искате като негласувате.

451

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ни направиха най-бедни в ЕС, като при тях изостанахме сериозно от останалите държави и това е факт. Който иска още повече да изостанем от другите държави, явно ще гласува за ГЕРБ-СДС.

450

Анонимен

преди 1 година

За цигaнинa кoпейкин гласуват само неграмотните!

449

Споко

преди 1 година

До ДЪ ЕНДДори по някакъв начин възраждането да се промъкнат пак в парламента ще бъдат за пълнеж..И субсидиите..Нали помниш Бялата Златка?

448

Анонимен

преди 1 година

Ние българските просттаци изпитваме известни затруднения при гласуването с машините

447

ПроСоТо

преди 1 година

До ДЪ ЕНД...ни са коркай,мой човек!..Нъл ти и жъ са преселиш в "По-добрия свят" ?!..Глей си живота и остави ни нас-"неосъзнатите",да "вегетираме" в територията НА ДЕДИТЕ НИ !

446

Анонимен

преди 1 година

при герб си беше екстра, стига екперименти!

445

ДЪ ЕНД

преди 1 година

Ако *** минат 10% или влязат във властта... разпродажба (евакуация) на каквото имам и Терминал 2. Нов 9-ти септември, ленински съобтници и безплатен труд (като ученик ни водеха по ТКЗС-та защото държавата толко си можеше, че разчиташе на детски труд) - НЕ! За съжеление тая държава ще се влачи по-корем до своя край.,.,.,.,.,.,

444

Анонимен

преди 1 година

До какво се чудим... То се вижда КОЙ НАЙ-МНОГО НАЛИВА , от гербаджийските чекмеджета !Но и 99% да спечели герб , пак НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ , гадно , нали !

443

Анонимен

преди 1 година

Примитивизмът в политиката на България , става все по-голям .България си остава най-бедна и най-корумпирана държава ....

442

какво се чудим

преди 1 година

300 триста милиона долара наля путиновата пропаганда за антиевропески и антинатовска пропаганда .едно милионче на копейката едно милионче за социологическат агенция и ето копейката втори по вот.