34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 Странно, че тоя "дедо дето не си помни името" така хубаво ви наигра :)))), а пък Урсула на диванчето докарва инфаркт на 500 русофили всеки ден :))))

33

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си горели газа, руснаците си гръмнали тръбите, руснаците пиели одеколон, руснаците една ютия не могат да направят, руснаците си чупели ръцете за да не ги мобилизират, руснаците си рвзглобявали самолетите за резервни части.....а американците що не си видят дедото дето ги ръководи и не помни името на жена си или ние ЕС нашта Урзула дето Ердоган я намести на дивана.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 "Имат си технологии хората." Всички "технологии" с които се добива газ в Просия са западни, със западни машинарии :)))))

31

Anonymous

преди 1 година

До Кмета на БургасКолко да е техен. Да не са го произвели от изходна суровина? Те ще кажат, че и газа и въглищата в Донбас са техни, но са украински.

30

Ти да видиш..

преди 1 година

И с газта е като войната. Знаят как да я пуснат , но не знаят как да я спрат. В пустинята Каракум преди повече от 40 г. откриват газ и я запалват. Била малко и е неефективно да се разработи. Газта гори и да днес за чист въздух. Не знаят как да я спрат.

29

Анонимен

преди 1 година

Западняците си мислят че най големия производител на газ и петрол в света няма да знае как да ги съхранява и ще ги изгаря всеки път когато няма пазар?? хахахах. Имат си технологии хората. Да му мисли западна Европа дето няма нищо. Ние също ще се оправим. България не е голям консуматор на енергия и има достатъчно алтернативи за диверсификация. Големите западни държави обаче нямат тези опции които имаме ние. Дано само бъдещите ни политици да осъзнаят в каква добра позиция се намира България.

28

Анонимен

преди 1 година

Тъй като разривът между Кремъл и Запада се задълбочи след нахлуването в Украйна. . . . . . . . Горката Е. л. к. а едно изречение не може да напише без грешки, разбира се! Пълен и съкратен член - пълна неразбория!

27

Анонимен

преди 1 година

Тъй като разривът между Кремъл и Запада се задълбочи след нахлуването в Украйна. . . . . . . . Горката *** едно изречение не може да напише без грешки, разбира се! Пълен и съкратен член - пълна неразбория!

26

Кмета на Бургас

преди 1 година

Газа си е техен, ако искат и на супа ще го правят.

25

Анонимен

преди 1 година

Обаче дали изгарят допълнителни количества се вижда не в производствената зона на Ямал, а на финландската граница, тъй че тоя "репортаж" пак го е правил някой с банкова сметка към Кремъл. :)))))

24

карачанаков

преди 1 година

До Петров 19 Ами според стари хора всичко е било тяхно и жени и ракия,и мезета и т.н е сигурно щото по това време е нямало модерни перални и хладилници.

23

карачанаков

преди 1 година

Марчето:,, взривовете са станали в територии контролирани от западни разунавания,, Марче значи според твоята логика или на там онзи дето ти е казал да изръсиш подобна идиотия означава ли че след като България се намира в зона контролирана от Вашите разузнавачи като Малинов,Копейкин,Сидеров и т. н. всички тези тежки катастрофи с жертви и последвалите бури ,дори мълния уби хора са ВАШЕ ДЕЛО.

22

Зозо

преди 1 година

В този Ямал няма ли кой да прасне една бомба и да се приключва с този газ, а? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

21

убивайте русофилите

преди 1 година

където ги срещнете

20

мужики обосралис

преди 1 година

опят.

19

до 19

преди 1 година

45 г. комунизъм и забавяне на нашето развитие с десетилетия --не ти ли е достатъчно. През ВСВ в Европа се е говорило нарицателно за гръцки глад, а сега къде е България и къде е Гърция. Колкото сме по близо до Русия толкова сме по далече от нормалния свят.

18

Петров

преди 1 година

До aa1830 Какви мизерии са правили руснаците тук, рязали са партизански глави или са убивали деца като бългерианите?

17

Петров

преди 1 година

Бългерианите ще се топлят с мечти за танкери тази зима. Поне за мечтите не не се плаща засега. Гаранция - Киро дъ Кънейндиън, половата шпага на канадската провинциална общност

16

aa1830

преди 1 година

Всяка втора статия за Русия... Аре укротете се малко. Да не ги мислиме толкова руснаците, и само да си спомним (барабар със всичките мизерии които са правили) ако не бяха те или щяхме да сме като кюрдите в Турция или половината свят щеше да говори немски сега.

15

Анонимен

преди 1 година

До номер 6 ,приятел къде тоя азерски газ бря ,много лъжи от Киро лъжеца )