133

Анонимен

преди 1 година

133-а ти разбери от 1990 г. насам има ли граница със име Украйна.

132

Шу Мфу Шите

преди 1 година

"В момента пряка военна заплаха за сигурността на България няма, защото сме под ядрения чадър на НАТО..." - Искрене , май не си много искрен ?! Колко още ни пази НАТО от не-натовски държави ,като не може неговите си , натовски държави , да опази ?! Като например Гърция в Кипърският конфликт ...

131

Диана

преди 1 година

Не знам защо някои хора си мислят,че руснаците са луди като тях-сигурно така им е по-лесно да мислят за нещата!Но Путин определено не е луд - не е политик, но познава добре страната си и обективно погледнато няма индикации и причини за стрес..Едни просто не искат да воюват, други искат..нормално!..Никой не е вечен, и Путин ще си отиде един ден, но манипулациите над него са истински срам за цивилизацията, опитвайки се да се налага и манипулира Путин като малко дете докато там умират хора

130

МАРМОТ

преди 1 година

И ЕДИН МАРМОТ УВИВА ШОКОЛАДА В .....

129

МУУУУХАХАЯХААХАХХАА

преди 1 година

"Русия би могла да инсценира авария в АЕЦ "Запорожие"" ХАХАХАХАХАХАХ МУУУУХАХАХАХАХА БУУУУХАХАХАХАХАХААХХАХАХА

128

Анонимен

преди 1 година

Най-реалистично е укрите бързо да си направят по едно селфи с морето, защото скоро ще станат анклав.

127

Анонимен

преди 1 година

Кво такова

126

До 125

преди 1 година

А какво стана с договора за цялост на Украйна от 94та? Нещо по него? Крим в кой договор е упоменат? Руските *** действаха подривно в ДНР и ЛНР, просто е за всеки

125

Анонимен

преди 1 година

Мобилизацията, обявена от Путин, взриви съзнанието на руснаците. Имперската им гордост е смазана хиляди бягат, за да се спасят от войната. И са принудени да се крият при народи, на които са гледали с пренебрежение. До дни, дори до часове Путин ще падне.

124

Анонимен

преди 1 година

Пионтковски: В Русия всичко ще рухне много по-рано отколкото Путин очаква. Мобилизацията е съдбоносна грешка на Путин, която в близко време ще доведе до отстраняването му от властта.

123

Лора

преди 1 година

Още от началото беше ясно, че Путин и Русия ще загубият в Украйна.

122

Анонимен

преди 1 година

Влад Векслер: Путин вече не изглежда непобедим за никого, дори за собствените си поддръжници. Без политическа мобилизация на Русия, военна мобилизация е невъзможна, казва още анализаторът. Никога не съм виждал Путин толкова нервен. Под въздействието на проявената от украинските военни сила, бяха пречупени непобедимите руски лъвове. Това казва Влад Векслер, философ и анализатор, който коментира ситуацията в Русия след обявената от русия президент Владимир Путин частична военна мобилизация.

121

Анонимен

преди 1 година

До 126...скъпи приятелю..От онова което казваш не стана ясно кой какво и какви има намерения и а.НАТО ли трябва да предприема нещо И какво.Или Путин .И какво?А за ядреното оръжие никой не може да каже какво е Защото никой до сега не е виждал ядрена война.

120

Путин загуби!

преди 1 година

ВСУ вече освобождават Луганска област, взимат в плен руски новобранци. Врагът в Херсонска област е блокиран. Въоръжените сили на Украйна започнаха да освобождават Луганска област и да взимат в плен руски новобранци от мобилизацията, съобщи Униан с позоваване на Центръа за стратегически комуникации и информационна сигурност на украинската армия. "Първите прясно мобилизирани руснаци вече са в плен при украинските военни. Руското командване хвърли на фронта неподготвени и небоеспособни тълпи". отбелязват от Центъра за стратегически комуникации.

119

Хикса

преди 1 година

Скъпи деца не се плашете от Русия,защото НАТО няма да предприеме нищо.Ядрените оръжия не са за нападение,а за възпиране тоест те са измислени за да няма световни войни.Простите неща ги правите сложни и от там сложните проблеми още по-сложни.А те са инфлация,лихви,енерго криза,безработица.Това требва да решите ,а не да ги създавате.

118

Анонимен

преди 1 година

До Явор: Виж сега, войната в Украйна продължава непрекъснато от 2014-та. Много пъти беше правен опит да се реши проблема с дипломатически средства. Беше подписан договор, според който ЛНР и ДНР остават в Украйна, но с автономия. Гаранти на споразумението бяха Германия и Франция. Украинската страна, въпреки, че го подписа, 8 години отказваше да го спази. Гарантите не направиха нищо за да я накарат. Тази пролет готвеше военно завземане на областите. Ти какво смяташ, че трябваше да направи Русия?

117

Анонимен

преди 1 година

А пък аз съм комунист от България и искам да предложа нещо ....вече забравих какво...

116

Ще гласувам

преди 1 година

за Възраждане! За да не ходят българите в ЕС! Вече не намирам евтина работна ръка! И осигуровки почнаха да искат!

115

Явор

преди 1 година

Войната не е хуманно и нравствено решение на проблемите. С разговори и референдуми, но не нагласени се решават, а не с танкове. Това не е коронавирусът, за чието развитие никой не беше виновен, такъв му беше характерът. Това е война, не е първата, която се води в света, две световни е преживял и към настоящия момент не е единствената. Пет-шест войни има. В една война няма невинни, нито за започването и, нито за проточването й, невинни са само загиващите и бягащите.

114

Анонимен

преди 1 година

Най-реалистичният сценарий е, че Русия след мобилизацията ще премине в настъпление и както си чопна 4 области, ще си чопне още няколко. Одеска, Николаевска, Харковска, Сумска и Черниговска области очакват с нетърпение референдумите. Западна Украйна ще я вземат поляците. Ядрени оръжия няма да се използват просто защото е безсмислено да си цапаш с радиация земята, която смяташ да присъединяваш. Скъпо излиза деактивацията.