152

КИРО=ПРО.СТИ.ТУТКА..

преди 1 година

КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД КАЗА : ПРОСТИТУЦИЯТА ВЕЧЕ Е РАЗРЕШЕНА..

151

Тоз пък!

преди 1 година

Комунистическа пр ъд ня , облечена в дрехи от Киро и Асен Харвардски ; Двамата братя , които се хранят със зелеееее и свински кокали , парфюмирани от ДъБ, БСП пр ъд ня

150

Анонимен

преди 1 година

Верно браво! Добре се изложи!

149

Анонимен

преди 1 година

Попарени избягали друг път! Киро наполовина не е на нивото на двамата, напуснали диспута, освен това има правила. Ама той кога е спазвал правила? Дошъл на лидерски диспут, при положение, че такъв е отпаднал и е било решено да изпратят представители на партиите. Че и нагъл, агитирал Нинова да направи същото. Ама тя не е луда като него, стара лисица е, знае кога какво да прави, няма да тръгне да се излага заради Киро про100то.

148

Туто

преди 1 година

Калинките избягаха като попарени като го видяха. Браво Кириле!

147

дада

преди 1 година

До Пожелание - не си прав, този надмина всички в кражбите, - и цар, и станишев, доган, и всички преди него и то за нула време

146

видеото с чекмеджета

преди 1 година

До Анонимен - 2 банкноти от 500 евро (не се емитират от 2018 г.) са дълги по 16.2 см = 32.4 см (педя и половина), т.е. чекмеджето уж на борисов не е спално, а обикновено кухненско, които по стандарт са 33 см широки. Пистолетът от видеото е около 1/4, или 8 см - като детска играчка. Колкото и да е *** някой, тези неща не са съизмерими. Да не говорим, че в различните варианти дръжките на "чекмеджетата" са различни. И т.н. тъпотии за вЕрващи будали.

145

Боце

преди 1 година

Този човек е пълно посмешище! Срам, срам, срам. Опомни се, народе!!!

144

Мноо си тъп Сашеееее

преди 1 година

Кире, ама ти верно си тотално неграмотен. Всеки един е невинен до доказване на противното. Борисов е невинен, защото не е виновен, както всеки друг. Кво казваш, че той трябва да доказва невинност ли? Тоест, според теб той е виновен до доказване на противното.

143

карачанаков

преди 1 година

Киро:ДОБЪР ДЕН!!! Къв добър ден ве Киро слънцето отдавна залезе,ей не се спря ве лъжа след лъжа.

142

Българин

преди 1 година

Не г-н Петков, а Борисов трябва да се въдвори в клиника до края на живота си. Дори и не си спомня кое правителство на България емитира облигационен заем за 16 милиарда евра. Честито на прокурорите, лекарите и финансистите.

141

Анонимен

преди 1 година

Този трябва да се въдвори в психиатрия до живот!

140

дядо Стефчо

преди 1 година

Не е ли вече че всеки е виновен до доказване на противното? Тоя хихо за 5 стотинки ъкъл има ли?

139

Анонимен

преди 1 година

Съдът знае истината , но Бацето и Темида си купи!

138

Анонимен

преди 1 година

Като ви чета коментарите , осъзнавам колко заблудени хорица, ходят по милата ни земя! Те и тука , свестните ги имат за луди, а крадците за светци!

137

Цитат

преди 1 година

Глупакът се лекува с мълчание.

136

Анонимен

преди 1 година

Прав е но всички подценихме , хитрият тарикат Борисов ! Той се подсигори, като постави КАСКЕТА на този пост, за да му пази зад..ка! Това е достатъчно за самостоятелно мислещите да осъзнаят , че има какво да крият ГЕРБЕРАСТИТЕ !

135

пуйката

преди 1 година

Умен е много е умен.

134

Анонимен

преди 1 година

Айде вече и Чекмеджан две, пуснали са СКАНДАЛНО ВИДЕО С ПАЧКИ НА ЛЮБОВНАТА КВАРТИРА НА КИРИЛ ПЕТКОВ! Не че много му вярвам, почти толкова, колкото на онова с пачките и кюлчетата на Борисов, ама знае ли човек?

133

Dinosaurus

преди 1 година

Обаче Конституционния съд "каза", че Киро не е невинен, престъпил е Конституцията, ама"на ползу роду". Чорапа го закриляше, а сега се гърчи и "чагърта" България. Аман от родотстъпници и такива, които си ги "избират". Земете си ги у вас!