45

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

В ЦАРСТВОТО НА СЛЕПИТЕ И

44

123Y

преди 1 година

А дали не е време наистина за президентска република?Българинът още не е узрял ...

43

чичо

преди 1 година

Е не,не може този престъпник дето пред целия свят ни направи нация от мутри и мафиоти да има въобще някакво доверие.Този нанесе вреда която няма оправяне.

42

Анонимен

преди 1 година

Те затова и резултатите от изборите след няколко дни ги обявиха прогнозно още преди седмица...за да не се обърка случайно някой и да гласува неправилно! Само глупаците се оставят да ги манипулират с такива измислени проучвания.

41

М

преди 1 година

Христо Иванов, 14% лидера на Възраждане Костадин Костадинов, 11% как става тъй сега Партията на Костадинов приблизително 8% а той 11% Партията на Хр. Иванов едва 6-7 % а той цели 14% Нещо не се връзва би следвало одобрението на партии и лидери да е почти равно. Май някого завишават а на друг занижават одобрението защото така е казал чичо Сам

40

Реалист

преди 1 година

Ей заради такива платени глашатаи, търпим такива като Превратаджията Радев, и Харвардските Мошеници! Да му мисли целокупният Българин! Ти го пасеш, доиш, стрижеш, ... и на него му харесва ! Иска да гледа сеира! Отсега залагам, кой ще го плати този сеир!

39

Анонимен

преди 1 година

ако това е вярно, значи сме провалено общество !

38

profetey

преди 1 година

Не помня източника, но беше обяснено, че за едно социологическо проучване, ако трябва да се направи както трябва, то трябва поне 1 седмица да се обработят данните. Което значи че има 3 варианта за данните посочени по-горе. 1 вариант - било е проведено по-рано това проучване. 2 вариант - нещо в обаботката е пропуснато. 3 вариант - данните са измислени, дори да е имало проучване. Всеки да си прави изводите кой от 3-те варианта е.

37

Анонимен

преди 1 година

Ей хора, ако Радев направи неколко лицеви опори и една коремно дали ще му се вдигне рейтинга. Аз мисля, че вече не и това нема да му помогне, дори и с колело да се разхожда из Софето.

36

Той е

преди 1 година

президента Радев е единствената алтернатива за България .От времето на Стамболов не се е раждъл такъв достоен и честен политик.Призовавам всички българи останали с капчица разум да гласуват за г-н Радев .Той е единствената надежда на България в европейското и развитие

35

Щирлиц

преди 1 година

Хвани единия хубавец,удари другия.После в обратен ред,нали сме демократи

34

баба мара

преди 1 година

нямам доверие и на двамата избори 2023 г

33

Анонимен

преди 1 година

До Хахахха Тиквата Аз, познавам само една жена, която харесва ПреЦедента и една, която харесва Киртака. Не познавам нито един, който да харесва Кокорестото; един, който харесва Бойкикевия и един ***... В същото време познавам мнозина, които искат Герб и Борисов да се върнат в управлението на държавата, като част от тях на предишни избори са гласували за ПП и ДБ, но вече няма да гласуват за тях поради лъжите, кражбите, заемите и инфлацията, която докараха. Как ги правят тези "допитвания"????

32

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да гласувам за Бойко, Радев и руските им господари!!!

31

Анонимен

преди 1 година

До Хахахха Тиквата- АЗ ИЗБИРАМ МОДЕЛЪТ БОРИСОВ- МАРТ 2021Г-ИНФЛАЦИЯ 0.4%-НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ МОДЕЛЪТ МУН ЧО- 17.4% НА ХРАНИ 30/40%- ТЕ ТИ ЕДНО НЕЩО ЗАРАДИ КОЕТО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОРИСОВ, А НЕ ЗА МАРИОНЕТКИТЕ НА МУН ЧО

30

Анонимен

преди 1 година

ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de цени на сирене и кашкавал по ниски от тук- разгледайте и ще разберете КАКВО НАПРАВИ МОДЕЛЪТ РАДЕВ, СЪЩО ПРОВЕРЕТЕ- ЦЕНИ ХРАНИ В АНГЛИЯ, ИСПАНИЯ- МУН ЧО НИ НАПРАВИ ЕВРОПЕЙЦИ ПО ЦЕНИ- ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ В НЕДЕЛЯ МАРИОНЕТКИТЕ НА МУН ЧО И ОЛИГАРХИЯТА, РОЖБИ НА КРЕМЪЛ.

29

Хахахха Тиквата

преди 1 година

Чудно откъде ги вадят тези данни, като няма човек с положително мнение за бб освен някои от платените ***

28

Анонимен

преди 1 година

haahah смех

27

Баси лъжците

преди 1 година

Цялата ви работа е такава на т.н самопровъзласил се елит и робите му-всичко нагласено! Вие сте затлачени мръсни душѝ! Фарисейски работа.....БОГ Ще КАЖЕ ЕДИН ДЕН кой за къде!

26

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката е БКП правено в шумкарска землянка!