38

Анонимен

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ ПУТИН И ВЕЛИКА РУСИЯ.

37

Остин

преди 1 година

Сетих се кой е,този ни нарече че сме страхливци.

36

Черен хумор

преди 1 година

Ако журналисто-фашистът Рогозин се заеме с окупираните територии, Украйна ще си ги върне за нула време. Този е епичен некадърник, дори повече от останалите от кръжеца на Вовата.

35

от ЮАР

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТСамо да посмеят дори куршум да изстрелят по НАТО, рашките ще бъдат смазани за часове. Америка е поне 50 години напред в авиация, ракети, системи за управление, системи за следене и каквото можеш да си помислиш. Да не говорим за флот - Руският флот е едно посмешище, което не може да се равнява дори на флоти като Италиански или Испански, да не говрорим за Британски, хеле пък Американски. Трагедия пълна в технологии, логистика, комуникации и каквото се сетиш. Русийката е аут!

34

БОЯН СЪРПиЧУКОВ

преди 1 година

Време е Костас Копейков да организира РЕФЕЕРЕНДУМ--ЗА ПРИЕМАНЕ НА БАГЛАРИЯ ЗА ЧЛЕН НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!..САМО МАЙКА РОССИЯ МОЖЕ да ни спаси от Исляма, Турците, бежанците, богаташите, наште цървулсски мутри, и от ромовете .

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 25 От Кремъл отдавна заявиха, че ядрени удари ще бъдат нанесени по центровете за вземане на решения. Т.е. в Лондон, Вашингтон и Брюксел!

32

от ЮАР

преди 1 година

До ?-До 9, в крайна сметка Русия печели с 1 куршум 2 заека. Ако застрашат нейната териториална цялост следва бум. По този начин Украйна е с вързани ръце и трябва да се оттегли. Хитро нали?- А бе откъде ви намират такива първосигнални. Няма що - много хитро. Сега като ги запукат с малко по-сериозни НАТО-вски оръжия, само на хитреци ще ми станат рашките. Егати армията, дето трябва насила призованите сами да си осигуряват медицински материали, обувки и топли дрехи. Пълна порнография е Русия.

31

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен -Абе кво стана? Нали Русия щеше да се разпада? А тя се уголемява?? -Хубавите работи стават постепенно. Най-напред Кавказ - Чечения, Адигея (Черкесия), разните там Осетии и пр. После - Татарстан. Казахстан категорично отхвърли измислените рефендуми, браво на Жомарт Токаев. Русия няма никаква подръжка отникъде. Китай и Индия отсвириха Путин. За Централна Азия и Кавказ има кой да се погрижи - Ердоган и Алиев са там, дори Беларус ще падне след някое време. Да видим!

30

До 31

преди 1 година

Зеленото човече, този в Кремъл ли е?

29

Анонимен

преди 1 година

Рогозин до месец отново ще е безработен, защото няма да има на какво да е губернатор.

28

от ЮАР

преди 1 година

Рогозин, освен че е смешен, е и пословично т.ъ.п, Елон Маск го направи за пет стотинки смешния Роскосмос. Същия тоя сега го правят Гаулайтер на окупираните, след три дена - анексираните земи. Предвиждам същия успех, като с Роскосмос. Надявам се, така или иначе да ги изритат от Донбас и Крим. Трябват повечко (не 15, а поне 150 Хаймарса) и по-далекобойни. Помощите от САЩ са колкото за кумова срама и трябва доста повече и по-сериозни оръжия за Украина!

27

Анонимен

преди 1 година

В Херсон няма как на референдума повече от половината избиратели да са за анексия. Ако там излезат такива резултати ето ви купуване на гласове както у нас...

26

Анонимен

преди 1 година

Хора, българският национален интерес е най-вече да има мир. С войната шега не бива и това зеленото жуженце като истинския подпалвач на войната трябва да си дава оставката и да няма анексии на територии, да няма тормоз на населението на Украйна от двете страни.

25

Анонимен

преди 1 година

Пак ще трябва да сменят учебниците по география в Русия..

24

Анонимен

преди 1 година

Абе кво стана? Нали Русия щеше да се разпада? А тя се уголемява??

23

Анонимен

преди 1 година

Дмитрй Песков заяви, че Русия няма да използва ядрено оръжие срещу Украйна. Както той каза: Нали ние ще живеем после там. По скоро ще изпратят ракетите по други цели в Европа.

22

До 18

преди 1 година

И къде по-точно ще използва ядрено оръжие? Върху анексираните територии или непосредствено до тях! На това му се вика самоубийство! А ти не се радвай толкова на ядреното оръжие, че вятъра ще го донесе и насам и ще ни изгният кокалите рано рано!

21

Off

преди 1 година

Основно предимство на рогозката е, че е верен на жужето. Инак е *** като рогозка.

20

Зозо

преди 1 година

Хахахаа, той Рогозин оправи Роскосмос, та сега и "новите територии" ще оправи :)))))))))

19

Анонимен

преди 1 година

Русия вече притежава най-голямата атомна електроцентрала в Европа. Запорожката АЕЦ. Сега Украинците ще трябва да купуват ток от Русия.