73

Анонимен

преди 1 година

КАТ трябва да се разтури и да се основе наново и с нови служители! КАТ има най- голям принос населението да не спазва законите и да не вярва на държавата!

72

Гиб Мелсън

преди 1 година

Няма да се плашите.След референдума руснаците ще се оправят с джигитите по пътищата. Те си имат методи. Един московчанин ми разказа преди години как го спират двама милиционери за проверка, гледат му паспорта, в този момент наближава друга кола, другия милиционер дава знак да отбие, онзи не спира и дава газ. Каза ми, както ми гледаше паспорта го хвърли на земята, насочи автомата към колата и направи откос. Попита другия. Попал?. Другия отговорил Попал.

71

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се, че има голяма близост между разследващите полицаи и нарушителите на пътя с як гръб или самите те хора с голямо финансово състояние. Последните се чувстват недосегаеми поради тесните връзки с полицейски офицери от средно до високо ниво и правят каквото им скимне, включително газят редови полицаи. Да видим какъе ще бъде отговора на министъра на МВР и служба Вътрешна сигурност към ГДНП. Дано тези от Вътр.сигурност въведат ред и отговорност сред полицаите с офицерски пагони.

70

Tman

преди 1 година

Маха ти про ста, 2022 година е. Баба ми има камера на телефона. Извади го и снимай, Важно е. Нека видим всички. И ченгетата да си знаят, че всичко се показва за да спазват закони и правилници. Аз мога ли да вярвам на думите на непознат? ами ако твърдението е изопачено и преувеличено?

69

Анонимен

преди 1 година

Значи съдружникът е дошъл преди полицията, браво бе! Тъкмо да прибере "малката раничка" с неясно съдържание...

68

орт

преди 1 година

Е,той е бил българин нали?

67

аз

преди 1 година

ДНЕС НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ИМА КОРУПЦИЯ.............

66

Анонимен

преди 1 година

Мърсотията е много голяма...

65

ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е

преди 1 година

КОРУПЦИЯТА В ДЪРЖАВНИТЕ ВЕДОМСТВА Е КАТО КОВИД, СИЛНО ЗАРАЗНА НА ПАРТИЙНА ОСНОВА. ТАМ ПРИ ВСЯКО НОВО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРДИ ВЛИЗАТ НАПОРИСТИ ТАРИКАТИ, КОИТО ЗА МЕСЕЦ ПРИДОБИВАТ МАНТАЛИТЕТА НА РИМСКИ ПАТРИЦИИ, ГЛЕДАТ ОТ ВИСОКО С ПОГНУСА И ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ В РЪЦЕТЕ НА ХОРАТА И СПОРЕД ТОВА КОЙ КОЛКО МОЖЕ ДА БУТНЕ прилагат законите на държавата

64

Анонимен

преди 1 година

Ако това е вярно, просто е смразяващо кръвта. Реалността понякога е по-заплетена и от художествената измислица. В каква страна живеем само.

63

ДДРОнег

преди 1 година

"Родната полиция ни гази, пардон пази " ...

62

..

преди 1 година

катаджийте не МВР работят да пазят престъпниците и да те глобяват натискат и тн като не ти свети крушката на колата.

61

аз

преди 1 година

Говори се само за полицейски чадър. За магистратски чадър не е политкоректно да се говори.

60

Каракочев

преди 1 година

А бе, ясна е работата. Полицаите са миели безплатно в автомивката на Семерджиев колите, които са "купували" от Любенов.

59

Анонимен

преди 1 година

Газпром може и да не успее, но наркотиците ще затрият България!

58

Анонимен

преди 1 година

Вече стана ясно само едно: търговията и употребата на наркотици в България е негласно легализирана от всички политически партии, прокуратура, МВР и съд. По този въпрос изброените учреждения нямат противоречия, нито някой от тях, ако ще и най-малката партия в парламента прави опити да промени нещата. Явно шумните битки за кресла са породени от стремежите коя групировка да командва парада, а не да се борят за благото на народа.

57

Тръндафила

преди 1 година

Ега ти системата,ега ти полицията,ега ти държавата

56

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Само лееееко да ви прпомня какво направи Михаил Саакашвили в Грузия с 15 000 корумпета милиц00нери за една нощ - ВЪН, ВЪН, ВЪН, ВЪН от Системата!

55

Ламята

преди 1 година

Цялото МВР,подозрително много прилича на ОПГ

54

Пенчо Кубадински

преди 1 година

МВР - Министерство на Вички РАЗБОЙНИЦИ