14

Зевзек

преди 1 година

До 18....той пък страшен референдум измислил, с предизвестен край като тоя на жужето в Донбас, все едно да направиш референдум махалата на индусите на тема "искат ли да плащат ток", познай резултата от първия път.

13

123

преди 1 година

Тая война е пародия за заблуждаване на човечеството за налагане на новия световен ред на Сатанистите.

12

Анонимен

преди 1 година

Защо не пишете,че Орбан ще направи запитване/ референдум на гражданите в Унгария, дали искат да плащат за санкциите на ЕС? Това е истинска демокрация - власт на народа! Не нелегалните решения на ЕС бюрократите!

11

Мужик

преди 1 година

Продължителна продължителна, колко да е продължителна. Дъртото джудже скоро ще гушне букета, я от старост, я ще го ритнат по стълбите и дотам с войната и с руската федерация, ще се пръкнат дузина нови държави.

10

Анонимен

преди 1 година

Т.Ъ.п.А.нарите не разбраха, че политизирането и политиканстването хляб не меси, сирене и месо не произвежда, домати не сади и бере, топлина и вода не осигурява. Дай им да си чешат езиците, вместо да мислят първо. Ще излизал Орбан от ЕС, щото гледа интереса на Унгария. Ще излезе, акко иска и когато реши, не от празните приказките на разни...

9

стига бе

преди 1 година

Без енергоносители и то евтини, няма икономическо развитие. Даже се отива към пестене на ток, къпане по 5 мин., горене на дърва за огрев. Като в началото на XX век. Унгария не е проруска, а една от малкото страни в ЕС, която защитава икономиката и народа си, без сляпо да следва интересите и амбициите на САЩ.

8

Самада Сиготури

преди 1 година

Санкциите работят, ама за кого?!

7

Анонимен

преди 1 година

Браво на Орбан............не клекна пред мафията на глобалистите!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Ми да излизат от ЕС кой ги спира да ходят при Путин.Само мрънкат ама иначе си живеят добре в ЕС не им харесва руската мизерия на унгарците!

5

Анонимен

преди 1 година

Kato ne mu iznasq da napuska ES.Nikoi ne go durji nasila.Ama komunqgata Orban iska da lapka evra.......

4

Анонимен

преди 1 година

Ако САЩ или друг можеше да им осигури по-евтини газ и петрол нямаше да са зависими от Русия.

3

Анонимен

преди 1 година

И добре прави Орбан, че защитава интересите на Унгария. Русия бълха я ухапала от европейските санкции, научава, че европейците се пънат уж нещо да направят, ама контрата остава у тях.

2

Демократ

преди 1 година

Унгария си зашитава интересите за разлика от нашите навеждачи

1

Анонимен

преди 1 година

Добре де, защо Орбан не иска да жертва унгарския народ в името на побърканите тези на Брюксел? Не е честно така!