128

баи киро до 130

преди 1 година

а бе *** я се покажи да ти видя физономията ела в сандански и да видим как ще ядеш лапад с дирника русофил *** оди на фронта доброволец да ти сдерат от бои аноса ***

127

Кори

преди 1 година

Московската безмозъчност е потресаваща!Точно те да повдигат сепаратизъм и национализъм?! Те които са омешани със стотици националности и народности. С тези референдуми отварят врата към собствения си ад. И после ще кажат,че .... американците са виновни. РФ се разпада, възможните начини са два : с реки от кръв или с море от кръв. И това Москва си го направи!

126

Анонимен

преди 1 година

North Korea version 2.0

125

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се пропускат на границите руснаци и кучета!

124

Анонимен

преди 1 година

*** порутената държава, морално и материално. Путин ги закри

123

Статия партенка

преди 1 година

44-годишният Сергей, бизнесмен от Липецк в Централна Русия, казва, че засега се е преместил в своята "дача" или лятна вила, която няма официален адрес. Той не приема телефонни обаждания от непознати номера и планира да се държи настрана. - само тоя абзац показва колко е достоверна статията, видиш ли обаче дигнал на журналистите да им изкаже мнение 🤡🤡🤡

122

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 127 Щото са дефектни затова вчера щаба на оперативно командване Юг престана да съществува след ударите на 3 ирански дрона, дефектни разбира се.

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 125 Ами няма как да си го обясниш щото вие лапешлаците си мислите че войната е като във видеоигрите, територия без участието на пехота и полева артилерия не е превзел нито една армия.

120

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 127. Удряш греда. Иранските дронове са толкова евтини, че е неизгодно финансово да ги транспортираш обратно дори да има недействащи. Туй да не ти е пратка на Екконнт, да я връщаш обратно :)

119

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва да си изплискал легенда за да наречеш мащабна мобилизация събирането на 300 000 при положение че Русия има на разположение за мобилизация над 20 милиона човека.

118

Анонимен

преди 1 година

Половината ирански дронове се оказали брак. Сега ги връщат обратно.

117

Анонимен

преди 1 година

Не мога да си обясня, да имаш достатъчно далекобойни ракети за подравняването на цяла Украйна, а да си пращаш мъжете там да загиват? Днес имаше в 24 часа интересна статия, дали пък Путин не бил агент на ЦРУ, та така е решил да си унищожи държавата...

116

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украинците са изпаднали в ужас от иранските дронове, с които руснаците започнаха да ги обработват. Няма ефективна борба срещу тези дронове поради две причини. Първата площта на дрона е много малка, трудно се цели, второ ракетите много скъпи. А иранските дронове са много евтини и затова ги ползват и като камикадзета.

115

Укронацизъм

преди 1 година

Украинските силоваци воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. При такъв начин на водене на война няма как да се мине без жертви и разрушения. Разпръскват забранени противопехотни мини, жертвите им сред мирното население стават инвалиди, обстрелват жилищни квартали далеч от фронтовата линия. А Зеленски е като хипопотам - колкото повече потъва, толкова по-голяма уста отваря.

114

до 111

преди 1 година

Зомби,точно в ЛНР ,ДНР руснаците месеци наред провеждаха насилствена мобилизация.Това е заради големия брой доброволци

113

от Българин (110)

преди 1 година

И да ми слагате минуси, казвам ви съвсем истинска история от първо лице.

112

Анонимен

преди 1 година

До Българин....долен лъжец,лъжата ти е плоска и смехотворна.Украинците масово се върнаха дори от чужбина за да защитават страната си.

111

Малко за историята

преди 1 година

До Анонимен 108: "Русия никога не е побеждавала... САМА"? Г'лупости са това. Чети историята. Само с османската империя имат поне девет войни. Опорната точна на русофобската пропаганда е един финландски батальон - около сто човека. Големи благодарности им дължим.

110

смех

преди 1 година

Нека пълнят германия и сащ с руснаци проблема после ще стане американски и немски

109

Анонимен

преди 1 година

Колко % е "подкрепата" за диктатора русофили? Падна вече под 30... Ха-ха-ха.