77

Анонимен

преди 1 година

На (все още) търсещите свобода на словото, демокрация и пр. искрени съболезнования и да се събудят по-бързичко ако може и да проумеят най-сетне, че комунизмът и демокрацията са двете страни на една и съща монета, с едни и същи архитекти и следващия път (ако има такъв) вместо да скачат по площадите, да показват пръсти, да повтарят площадни дебилщини спуснати от кукловоди, и да мразят сънародниците си които мислят различно - да се смирят и ограмотят исторически и най-вече полит-икономически.

76

М

преди 1 година

Винаги в историята поляците не са блестели с ум и разум. Днес категорично го потвърждават. Но да не бъда несправедлив ще призная че и ние сме от същата класа.

75

Анонимен

преди 1 година

Поклон за трезвия поглед на г-н Уотърс върху ситуацията. Дори на запад има проблясъци на разум и чувство за справедливост.

74

Лаврентий Берия

преди 1 година

До БПФ - това доказва само, че Уотърс е изплескал окончателно легена. На стари години. И не е първия такъв. Не доказва нищо друго. У у..шанкиTе са добре дошли да "денацифицират" Полша - ще падне голям смях. Поляците ще им пръснат.. бузите!

73

Алооо

преди 1 година

Нали имаше свобода на словото или какво ? Нали всеки беше свободен да говори каквото и когато поиска? Уж демокрация било ? Какво стана? Май, май не е така. За едни може за други не, това е грозната действителност.

72

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е прикрит фашизъм.

71

Евреин с тротинетка

преди 1 година

До АнонименЯ, умен трониткаджия, НАЦИЗЪМ И ФАШИЗЪМ е нарицателно на това нещо, не ми чети учебници Буквар.Когато си ги чел да си направил нещо със живота си не да отговярш на коментари в новинарски сайтчета.ХАхаха

70

Анонимен

преди 1 година

До ДааамПроблемът е, че много като тебе не знаят какво е нацизъм. А и не ги интересува. Най общо казано е една нация да потиска други. Да ти препоръчам книги е излишно. Все едно Адолф да обвини евреи в нацизъм. Не че не се е случвало. И сигурно пак ще се случи.

69

Дааам

преди 1 година

Значи когато едните защитават позиция някаква ЗАПАДА - Закривайте ГИ.Който не е с тритинеткаджийските п.ли ЗАКРИВАЙ, после НЯМА нацизъм, няма фашизъм.Ами това какво е?

68

L.

преди 1 година

Какво прави въобще Уотърс в Полша? Те от музика разбират ли?

67

БПФ

преди 1 година

Това само доказва, че Русия води справедлива война, и че не трябва да спира до границите на Украйна. Полша и балтийските джуджета също трябва да бъдат денацифицирани.

66

Натовеца

преди 1 година

Роджър също така е в назикраинският списък за убийства 'Миротворец" също като Орбан и Дария Дугина и българи има също !

65

Анонимен

преди 1 година

Путин затова дъни братовчедите им от окрайна. Заради големите усти и отворените зaдници. Полските глиcти знаят,че са следващите и квичaт.

64

Анонимен

преди 1 година

Е, какво толкова е казал човекът - истината. Просто някои си искат войната. Нали уж демокрация, право на свободно изразяване и бла-бла-бла.....Поляците губят, той има къде да се изявява. Бива, бива, ама всичко да се политизира, прекалено е.

63

Анонимен

преди 1 година

Поляците са свободолюбив нарад в сравнение на страхливците българи!

62

Демократ

преди 1 година

Навремето отмениха концерт на - айрън мейдьн в софия , защото били на друго мнение за социализма Питам се какво се е променило след демокрацията

61

Аноним

преди 1 година

Един заблуден покемон.

60

Анонимен

преди 1 година

русия е нацистка държава на завоевателен поход. Ако Западът не доставя оръжия на Украйна, Украйна би била поробена и войната ще продължи като партизанска война. Руснаците нямат капацитет за полицейски контрол над 40 милиона население на територия колкото 6 Българии. Единственият вариант войната да свърши е русия да си изтегли армията. И ако това не става доброволно, ще стане като достатъчно руснаци потънат в чернозема.

59

Демократ

преди 1 година

Казал е истината - пинк флойд големи с тях лед зепелин , гери муур сьм израснал

58

Анонимен

преди 1 година

Боли го, защото губи пари. Ми да внимава какво говори, щото в момента *** убива украински деца.