164

Лъжеш!

преди 1 година

Лъжеш, мутро сикаджийска и бандит от подземния свят, лъжеш! не те е страх от "ядрен инцидент"! Страх те е, че много скоро и ЕС, и Вашингтон, и българският народ ще ти потърсят сметка за онези 3 милиарда, които хариза на кремълското чудовище с "Турски поток", за да спасиш насрания си *** и този на началника ти - пеевското чудовище"! Ти развърза ръцете на *** в Кремъл да нападне Украйна! ти си виновен за страданията на украинския народ и за ядрената заплаха над света,ти, мерзавецо!

163

Нищо ново

преди 1 година

Всеки (и политици и журналисти) си е сложил тенекията отзад и не се решава да каже, че укронацистите са тези, които обстрелват АЕЦ "Запорожие". Все Русия трябва да е виновна за всичко - така е по евроатлантически. И когато в някой ден все пак укронацистите улучат някой от бетонните контейнери с отработено ядрено гориво, тогава какво?

162

Анонимен

преди 1 година

Мислех го че ще бъде Ц Борис Iv, а то на Фредоивант II мяза

161

Анонимен

преди 1 година

Борисов, по-голяма е опасността от пряка намеса на НАТО във войната срещу Русия. Онези с дръпнатите очи да не решат да използват политическата криза и променената военна ситуация и да си върнат Тайван.

160

Анонимен

преди 1 година

Аз съм Боко хубавеца,вечния ерген.На Балкански полуостров няма друг кат мен.

159

СтрахГъзоПази

преди 1 година

Тою са га излъгале че Банкя е до оградата на всяка руска централа

158

Анонимен

преди 1 година

Та тъй ни управляваха към светли синини , та чак посиняхме от студ и глад.Ето до каки ползи води страхът за едни , и до какви последствия за други.За 32 години демократично развитие

157

Анонимен

преди 1 година

Дръж враговете до себе си ,а приятели далече.Нека видиме до какво води страха.Взимайки поука от горната поговорка Боко постъпва правилно И за това пИчели.Всички комунисти след прехода се пребоядисаха в синьо.Част от тях останаха в розово.Всички агенти и доносници на които се канеше Борисоф се ползваха от неговата добродушна и незлобива душа та набутаха и децата си под неговото управление..по постове,банки и агенции.Сините са верни негови ,,евроатлантици"....Та задружно крадоха и управляваха до д

156

Unknown

преди 1 година

Мен ме е старх от предстоящите избори...Сещайте се ..

155

Анонимен

преди 1 година

А най много го е страх от комунисте.Дет има една приказка ...да те е страх от най близките.

154

не

преди 1 година

плашойся

153

Анонимен

преди 1 година

От страх не напуща властта и кокала защото знае какво го очаква...

152

Анонимен

преди 1 година

Страхът бил полезно нещо.Види се изкара три мандата.От страх си постави негов главен прокурор.От страх тури негов финансов мин.Горсноф да краде сигурно.От страх се сприятели с Доган, щото държи досието му за миналото му.От страх не пипа Пеевски ,а поделиха краденето От страх е приятел хем с американците , хем с Путин.Гаранцив за властта.От страх от метеж набута всички ни в домовете по Ковид вълната и отвори границите за навлизащите.От страх бе в коалиция с Атака,ВМРО,НФСБ,Воля и ДПС,От страх не

151

баба мара

преди 1 година

вие сте виновни които гласувате санкции срещу русия а не започвате от генезисана проблема получавате мандата и веднага го връщате отиваме на избори 2023 г

150

С възрастта

преди 1 година

Бочко трябва да го е страх дали овреме ще стигне тоалетната!

149

Анонимен

преди 1 година

Ами спрете да пращате оръжие, с което западноукраинците обстрелват централата, мозАци!!!

148

Дедо

преди 1 година

Ти кАжи за тръбата на руснаците, дето я построи с НАШИ ПАРИ - 3 млрд. лева!!Нали за Русия трябвало да се говори "премерено и внимателно"?

147

ZZZZZ VVVVV

преди 1 година

ТОЯ ГО Е СТРАХ ЧЕ ША ПУКНЕ.

146

Анонимен

преди 1 година

180, само леко отговарям. Не си ли се замислял, че когато един току-що назначен за надзирател на васална територия не особено умен харвардец, се вземе насериозно и предприеме ход, който не следва стриктно строгите инструкции на Хегемона и не е съгласувал предварително с козяк, получава поканчето, за да се абаряса.

145

Анонимен

преди 1 година

Този гигант на мисловната дейност говори за ядрен шантаж на Путин и се възмущава, че нямало шум. Тича след влака както обикновено. Всички хора на планетата разбраха, че ЗАЕЦ е обстрелвана от бендеро-нацистите на Зе-клоуна. И МААЕ с общите си приказки по въпроса го потвърди.