10

Русомраз

преди 1 година

България няма да признае резултатите от референдумите... За България знам, но ТИ ще ги признаеш, както призна и референдума в Крим! Радев ТИ си руска пoдлoга!!!

9

Към народ

преди 1 година

Кви пет лева, бе! Между какво избираш. Това на серията, и нищо друго! Това ли е демокрацията по Чърчил?

8

Анонимен

преди 1 година

На тоя мисълта му тече като на охлюф. Чак сега ли разбра че доставката на газ е спряна . Вече пет месеца.Ако и така кара самолет, ще отиде до Северния ледовит океан докато кацне

7

АК-47

преди 1 година

На Радев или му плащат или си е направо имбицил, та се проявява като първи рупор на НАТО и на оная брюкселска вещица с нейните жилетчици в синьо и жълто. Ама май държавите започнаха да се събуждат. Унгария, ето сега и Италия. Бабичката се е взела насериозно, раздава заплахи наляво и надясно, все едно сме й роби, но скоро ще й покажат вратата.

6

Анонимен

преди 1 година

Искам да му кажа на тоя дудук Чорапов че войната в Украйна НЕ ескалира !! Просто Путин измисли как да спечели една изгубена война. До 6 месеца всичко ще е свършило и ще има мир. Жалкото е че не само Чорапа ами и НАТО не схващат какво следва.

5

Анонимен

преди 1 година

Радев ще остане в Българската история като предател!!!

4

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ, на българите им е през оная работа за скаппаните рашшки на задни прашки. Ще има ДГД за ваттенките следващите 100г. поне.

3

До 3

преди 1 година

Ще ползвате метрото, тролейбуси и трамваи. Айде без драми. Сакън малко да не се раздвижите.

2

Дано ни спрат нефта

преди 1 година

Че тогава верно ще стане - ходи пеша бе, ходи пеша !

1

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Повтарям - на руснаците им е през онази работа кой какво мисли, приема, признава или не !За тях Русия е с Крайна и НОВОРОССИЯ!