28

Гадалка

преди 1 година

На Путин трябва да му леят куршум. Белким му развалят червената магия.

27

Анонимен

преди 1 година

Точно обратното. Милиони руснаци се завръщат в родината за да умрат за Путин Шаломов.

26

Укронацист

преди 1 година

Русофили, ще ви скапем така, че ше ви държи влага до следващото пришествие!

25

Рублев

преди 1 година

Искам сега Рублев, о извинете - Радев да излезне и пак да каже "ми къФ да е - руски е" технически е така, но ми се иска да се запише доброволец заедно с Копейкин за да го бранят. Лично ще ги изпратя на гарата с пожелание "и нека Javelin-ът" бъде с вас!!

24

Анонимен

преди 1 година

М даа. Лъсват нещата като гол Zадник. :) Ако беше толкова хубаво в Рассията - защо бягат като луди от там? Започна началото на края. Със страх и гнет не можеш да задържиш дълго властта в токлова огромна държава съставена от различни етноси. Това добре, но да видим до къде ще стигне. Там революциите обикновено водят до по-лошо...

23

Полит.-наблюдател

преди 1 година

Наш'ти пРезиденти, Яневци, бацета, Сидеровце, Прераждане - Възраждане са се омълчали като пръднали в автобус "Чавдар". Що тъй, бре тавагишчи!?

22

Труп

преди 1 година

За да се стигне до този ход означава, че Русийската непабедимая е дала фира.

21

Ларвов

преди 1 година

Призовавам да се спазва ред, да няма ръчкане с лакти и настъпване по мазолите на опашките ! С приоритет са държавните служители и техните роднини !

20

Малее

преди 1 година

То сега ако спре копейките за Янев радев и онова оли.. от нагаждане кво ше правим?

19

Анонимен

преди 1 година

Да се намятат във влака Москва - Етрополе на дядо Еконтий, билети бол!

18

Ами

преди 1 година

Нито на европейците, нито на руснаците им се мре за егото и интересите на 1% от населението. Преди 100 години е имало идеали, сега всичко прозира и се вижда изгнилото - както в Русия така и по целият свят. Това е може би последната конвенционална война, не очаквам хора да продължават да отивът на смърт за чужди интереси.

17

До 14

преди 1 година

Джуджето Вовчик само си направи гъзобрък, но вий продължавайте да му ръкопляскате, сякаш и на вас ви бръкнал на същото място.

16

СССР смях

преди 1 година

Тия руснаците много страхливи излязоха . Вместо да катурнат Путин се крия под полата на султана в Цариград.Белогвардейцитд също са побягнали като са дошли комунистите в Русия.Крепостните селяни също са побягнали към България да я освобождават , защото след това са били свободни.Американците спасяват Русия поне три пъти.Първо като им дават пари за Аляска, после дрехи и оръжие за втората световна война,при Елцин самолети с долари да не се разпаднат и сега сами се наиграха матрошките

15

Иван

преди 1 година

Вова съсипа и тази държава,дали ще изкара до нова година?А нашите платени копейкини и радевчета още му се кланят.

14

До 9

преди 1 година

Правилно думаш, колега. Уж Блатная е безбрежная, магучая, богата, свръхзадоволена, а никой не иска да отива на почивка към Сибирската Ревиера или шофира по Байкало-амурската магистрала, а всьо що е нормално, препуска с пълна сила към "джендърските" западни държави.

13

Зрител

преди 1 година

Станели мобилизация в Българи смятате ли ще е нещо по различно оФци.

12

Бивш американец

преди 1 година

До АнонименВова няма да изкара до края на зимата.

11

Анонимен

преди 1 година

Голяма пропаганда, голямо нещо. Мобилизират редовия руснак, дето не е виждал 100$ на цяло в живота си. Ама няколко хиляди синчета на богаташи дават 7000$, че да се поразходят. На фона на 14,5 милиона избягали укрита е някак смешно. И мобилизацията, както се очакваше, не засяга Москва и Санкт Петербург. Но напъните за пропаганда продължават. Щом е толкова голям воя в медиите, значи Вова им е бръкнал в кафевата дупка без смазка... Трябва да се чете между редовете, като през каманизъма!

10

Размяна

преди 1 година

Абе, що не фърчат до България? Да ги разменим с нашите червеножопи русофили. Последните да отиват в Матушката радная, за която са се разпърдяли отдавна и да се бият за демократичната кауза на Путин, а нежелаещите да умират в името на Цар Путин Джуджетен, да идват в България. Така ще се изчистим от червения рабиш.

9

Анонимен

преди 1 година

Пак Ердоган трябва да обира мигрантските потоци. Ако се чудите що така напъват сирийци насам, може би просто трябва да освободи места?