58

Анонимен

преди 1 година

Уф, и тоя изпълзя акъли да раздава. Като имаше властта да не би нещо свястно да свърши? Да го беше направил тоя преход вместо да раздава за стотинки държавни предприятия и да намалява наполовина пенсиите на хората. И той любител на кокала....

57

Анонимен

преди 1 година

1. Какво искаме от прехода. --- болшенството СДСри мислеше че ще забогатее и то много... Докато се мине от изостанал социализъм до напреднал капитализъм, при който парите растат по дърветата, холивудските филми са 100% реалност - всеки има ранчо с басейни апартаменти в монако, яхти, самолети, пищови, много коли, готини мацки... това беше общо взето което беше обещано на бг населението...

56

Анонимен

преди 1 година

Този с *** венци да каже къде отидоха парите от оравитизацията?И как десе мижитурките,Прокуратура ,съдилища остави този човек на свобода?

55

Анонимен

преди 1 година

Този защо не е в затвора?

54

Костов не говори!

преди 1 година

Костов, човекът на Луканов, който успешно разби СДС! Костов е нещастието на България, заради него и такива като него не се състоя нормален преход и нацията беше обрана!

53

Уточнение

преди 1 година

В момента битката е за кокала, Иване. След като някоя политическа сила докопа властта, започва вторият етап от борбата, между самите победители - кой да гребе от общия казан с голям черпак, кой само с лъжица и за кого ще остане само това, което докачи с чаената лъжичка или с десертната виличка.

52

Плужека

преди 1 година

Костов изпълзя да дава акъл... Явно господарите му са паникьосани, щом изкарват такива "умрели вече" политици. хахахха

51

Който знае...

преди 1 година

...да каже. 1. Какво искаме от прехода. 2. В коя бивша соц държава преходът е минал, цъфнали и стигнали американците. 3. Със Запада хич, ама хич няма какво да се сравняваме. 4. 30г. минаха, а преход няма, така пискат всички. Прочетете Ню Йорк за колко века е направил "преход". И последно, преход ще стане с поколението, което сега се ражда.

50

Анонимен.

преди 1 година

И това го казва, този който разпродаде България на безценица.

49

Дидо

преди 1 година

Иван Костов-Човека който съсипа икономиката на България.Пръв приятел на Ричард Ран и Сорос.Защо не е в затвора?

48

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да е в затвора тоя лилав венец

47

Анонимен

преди 1 година

Ванка, защо не споделиш откъде получаваш средства за да поддържаш стандарта си на живот? Само не ми казвай, че е чрез продажбата на милиони екземпляри в България на смотаното ти книжле.

46

до 47

преди 1 година

Не Вашингтон, а Путин е инсталирал *** като теб да работят против България, tъпак a !

45

до Циг. МВР

преди 1 година

Не обиждай ромите, че ние българите докарахме държавата си до това състояние! Не търси под вола - теле! Докато не прекратим с оправданията си и не признаем открито и безпристрастно вината си, няма да намерим решение на проблемите си!

44

Циганско МВР

преди 1 година

МВР е инсталирал пулограмотни полицаи в РУ БОБОВ ДОЛ които слугуват буквално на Ц/И/Г/А/Н/И и тероризират новодошли Софиянци!Тежко изостанали Полицаи по близки до Терористи отколкото до нормални хора! В Бобов дол е АД, Ц/И/ГА/НС/КИ АД!Казвам се Мирослав Германов и полицаи и роми ме изтезават в Бобов дол!

43

Анонимен

преди 1 година

Личи си, че Вашингтон наскоро е налял милиони в тукашните си организации. Медиите цял месец рецитират спуснатите опорки, от сенките изпълзяха Костов, Рада Дълбоката, Тагарев, Плевнелиев и всички налични кукли на конци.

42

Ъц

преди 1 година

Полит икономиста Костов оправдава така наречения "Преход" с Мутрите и Обръчите, с корупцията и с министърът му "г-н 10%"????? Чудя се, как все още имаме държава!!!!!!

41

Анонимен

преди 1 година

"Участва като че ли, за да компрометира тези политически формации, които са за реформите и за евроатлантическата интеграция."_______За ПП и ДБ, които за своето основаване получиха пари от фондация "Америка за България" ли говори? Няма ли да коментира тази намеса на Вашингтон в политиката на държавата?

40

П.К.

преди 1 година

Тоя доказан разрушител на българската икономика все още не е ли разбрал, че няма място за неговите изцепки в социалните мрежи???...

39

Анонимен

преди 1 година

Този продаде и погреба България -затова осъждане и ефективна смъртна присъда за него и всичките му роднини до 9 коляно !