209

Анонимен

преди 1 година

Войната не е предизвикана от никакви "американски ***". Тя беше разпалена от психопата- фашист путин, който нападна украинците с цел да анексира украински територии и да задоволи агресивните си амбиции.

208

Идеалист

преди 1 година

Така е на никой не му се мре, заради войната предизвикана от американските ***.Животът в Русия не лош. Мога да го твърдя, защото съм я обиколил от Астрахан до Мурманск и съм си толил краката в Баренцово море и от Москва до Владивосток и Петропвлоск-Камчатски на Берингово море. Животът е добър и заплатите и пенсиите са по - високи от нашите т.н. европейски!

207

Да допълня...

преди 1 година

До Ъъъ 244 Тези 130 000 вече са на привършване. Необходимо е попълнение.

206

Ъъъ

преди 1 година

В Украйна руснаците са дали 5000 жертви, за това се мобилизират нови триста хиляди!И за да освободят от фашизъм няколко хиляди техни братя пращат вече 500 000 на война.Ама невероятна логика има да повярваш в това, ако мозъка ти е станал на айрян.

205

Глок

преди 1 година

Сега е момента да помогнем на братска Русия,всички русофили да облечем ***!!! Не чакайте наготово властта.

204

Анонимен

преди 1 година

фашистки приоми.рано или късно всички ще заговорят за фашистка окупация. И в миналото комунистите от България са се радвали на хитлериските успехи на фронта.Но после обърнаха с мнението.

203

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли омръзна да повтаряте тези глупости?!? Оня там от дълбокия Сибир, изтичал да се изкаже точно пред Таймс? Вие вярвате ли си??? В Интернета пише, че от вчера до сега са открити над един милион фейкове относно руската мобилизация, сред тях са точно и тези, за които така сълзливо ни пишете тука. Имало цели фабрики от западни специалисти по психологическа война, които заедно с украинци произвеждат този мътен поток като на ковейр.

202

Анонимен

преди 1 година

Да бе.Рускините бягат от мобилизацията Руснаците чуват за безумната война .За тъпите оправдания ,че запада бил помагал и прочие Истината е ,че когато се озовът на бойното поле , на втория ден се питат всъщност какво правят та.И така го казват на свои роднини и приятели.Полекс лека лъщящия в злато г,з на Путин се показва И истината излиза сред реалността.Че там няма врагове.Имс пропаганда и лъжи от старо време...

201

Анонимен

преди 1 година

В магазинчетата на руския анклав Поморие все по-често се срещат озъртащи се,бездетни рускини с мустаци и бради,купуващи водка.

200

Анонимен

преди 1 година

До руските опорни...ако въпросите с териториите биха се решили с военни кампании, с мобилизации то погледнете на юг.Там стои една 600 хилядна армия която има да ни връща.Сега погледнете на изток и вижте иде ли вашия дедо Иван.Между другото , някой виждал ли е как убиват брат ми Или сестра му.Или дали това се случва всеки ден .Колко то до Путин, дните му са преброени.Какво му остава.Да завърши делото си....И да напомня на скорозабравящите.Този негодн-ик в бил от другата страна .Тия дето сгорчиха

199

Анонимен

преди 1 година

До 229 има 5 депутати които са били в Украйна. Даже тоя от Чечня беше там месеци наред и като се върна го наградиха. В мобилизацията има 1 нов депутат, 1 заместник губернатор и 2 чиновници щ. Това е инфо от вчера , днеска може да има нови попълнения

198

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти да ви казвам. Като пишете пропаганда ,я пишете стегнато и кратко. След първият абзац изгубих интерес. Само да вметна, когато бях в казармата имаше много подобни uдuoти, кой си счупил ръката, кой го боляло нещо , кой бъбреците и като дава проба урина се бодва и пуска няколко капки кръв в пробата. Нищо ново не пишете, навсякъде има скатавки. И това ми били новини, да не пропуснете да напишете какво си говорят в кварталната кръчма

197

сашо

преди 1 година

Тук в Б-я такива номера се правеха,в казармата да не влизат,а камо ли ако стане мобилизация...

196

Анонимен

преди 1 година

Счупената ръка няма да помогне -- конфликта ще продължи по-дълго от зарастването на ръката. Пълна гаранция дава само отрязана ръка. И то, поне няколко часа не трябва да се вика бърза помощ, че иначе ще я реимплантират и директно на фронта.

195

В РОССИА

преди 1 година

За няколко дни броят на оооп-ратните и траверсите рязко нарастнал. Женски обувки 45-ти номер са изкупени от магазините. ХАХАХАХА

194

..

преди 1 година

няма ли да се намери някой смелчага да екзекутира противната дядка и да се приклчва

193

Радо

преди 1 година

До 226: Херсон е украинска територия и ако това е вярно украинците ще сринат града до основи! НО ДА СЕ УСПОКОИМ! Все пак цитираш Риа Новости! :)

192

Анонимен

преди 1 година

които бягат от мобилизацията в Русия исках да напиша

191

Да дойдат в България

преди 1 година

До АнонименЗа едни може, а за други не може, а? Сега трябва и ние да приемем руснаците-мъже, които бягат от Германия така, както прави Германия. Нали приютихме не малко мъже украинци, които също избягаха от мобилизация! То иначе с тези афганистанци бежанци пък и нашите "афганистанци"страната ни заприлича на черен коптор.

190

Анонимен

преди 1 година

Счупят ли ти едната ръка , подложи и другата. Бъди смирен.