45

Vol'Jin

преди 1 година

Политическата класа в Република България вероятно си задават въпроса как го втасахме така. Еми като сте махнали думата Република от Република България и сте я обърнали на бащиния или "отечество" те така се втасва без възможност за отвтасване.Колеги нали Трибуналът е създаден много отдавна за много по-малки *** от тези дето са на кормилото през последните 30 години. Ние нямаме друг избор освен да потърсим правилното юридическо и международно решение и да изберем управляващата ни партия да е МВТ

44

Христо Христов

преди 1 година

Жив швед да не остане в швеция не ми пука. Ще пратим нашите шведи да я заселят, ама и те няма да искат да идат там.

43

А как ще

преди 1 година

се топлят и размножават,нали трябва да спазват КовиТ мерките 1,5 метра?!? А и като спрат и да се къпят ще се вмиришат яко :)

42

А как ще

преди 1 година

се топлят,нали трябва да спазват КовиТ мерките 1,5 метра?!? А и като спрат и да се къпят ще се вмиришат яко :)

41

Толерастта

преди 1 година

А джамиите кога, господа ***-толерант европейци?

40

Vol'Jin

преди 1 година

Иисус Христос " Който не е чист с народните пари убивам го"Васил Левски " Истина ви казвам, един от вас ще ме предаде"Иисус Христос " Работата ни върви като жаба през угар - сега малко после никак"Васил Левски " Защото сламката в очите на ближния си виждаш, а не балата сено в собствения си двор"

39

Ламята

преди 1 година

Само,недай си Боже,да не спрат европарадите,че ще забрсвят колко е хубаво да са извра......ъъъъ толерантни.

38

Адмирации

преди 1 година

Швеция и Финландия, ще ги топлят руските ракети! Фашистки терористи, поляците също!

37

Vol'Jin

преди 1 година

И после видиш ли аз съм бил "комунистическия дявол" , който не е членувал нито в БКП нито в която и да партия на така наречения "преход" , не е нарушил конституцията и половината закони в държавата и не е изпрал минимум три милиона за "духовни училища".Аз само им казах да го дууууухатеееее на бюлетината дето съм я пуснал аз и много хора пише - Международен военен трибунал!

36

Говорит Решетников

преди 1 година

Що не пробват да затворят и джамиите в Швеция? Грета Тунберг дава ли?

35

НАШИЯ ПРИНОС ЛИ?

преди 1 година

50 000 УБИТИ И 150 000 РАНЕНИ И ОТ ТЯХ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА, С ИЗНЕСЕНИТЕ ПАТРОНИ ОТ БСП С ПОДПИСИТЕ НА НИНОВА И РАДЕВ? БСП СВАЛИХА ПУТИН? КАКВА ИРОНИЯ? ХОРАТА НА РЕШЕТНИКОВ, ДА ПОДКРЕПЯТ ЗЕЛЕНСКИ ДА БИЯТ РАШКИТЕ?! НАТО - ТОВА Е БСП! УРА ДРУГАРИ!

34

Vol'Jin

преди 1 година

Не мислите ли че 4 милиона са малко множко за ремонт на три сгради. Козметични ремонти за около милион ...а останалите три? Cash out Борисов пиши му два с един милион рушвет на Сакскобурга!

33

Христо Христов

преди 1 година

Дреме ми за шведите! По- ми пука за нашите роми.

32

ЧАПАЕВ

преди 1 година

КАК НАСТИГНАХМЕ И МИНАХМЕ РАЗВИТИТЕ СТРАНИ ОТ ЕС? С ПОМОЩТА НА ЗЕЛЕНСКИ, ПУТИН И БОЙКО! Е, И НА НИНОВА - СЪС СНАРЯДИТЕ И ПАТРОНИТЕ, НИЩО, ЧЕ ГЕПИ МИЛИОНИ ОТ КОМИСИОННИ. ИЗНАСЯМЕ ТОК, ЛЕКАРСТВА, ОЛИО, ЖИТО, ЗЛАТО, МЕД, ОЛОВО, БАРУТ - КАТО ГИЛЗИ И ПАТРОНИ, ДРОНОВЕ, САМОЛЕТИ, ТАНКОВЕ... И БЕЛИ ЗНАМЕНА ЗА РУСКАТА АРМИЯ!

31

Vol'Jin

преди 1 година

Кво намеквам ли? След двата си мандата и края на втория мандат една педерасткааа тройка си направи сметката как да cash out. Що си мислите, че Борисов и/или хората му не правят същото?

30

Анонимен

преди 1 година

Коя агенция? Анадолската? Вехтиии...

29

ZV

преди 1 година

Следват примера на Наркомана и са съпричастни с него. С зелената вмирисана фланелка ,миризлив и добре ,че е фон Лайен да му подмива мандрагулките чат пат

28

Анонимен

преди 1 година

Това се нарича санкции , а не - няма да им купуваме газа.

27

утрешник

преди 1 година

Аз с мирилизивеии шведки нема да си цапамбуя . Аз да не съм коминочистач отпушвачна мръсниканали.

26

Анонимен

преди 1 година

До Таня 7 Интресно защо САЩ не следват призива ти . Уж са инициатор на санкциите ,а си продължват връзките, търговията с Русия . Само европйските васали се самопростреляха