47

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се доказаха като пълни комплексари, страхливци, егоисти и тотално нагли индивиди. СЕДЕМ месеца избиват хората в Украйна, но не направиха нищо, но сега, когато ги накараха да ходят и те, се сетиха да протестират... И то какви протести - седят като пънове и чакат някой полицай да ги отведе. Я вижте иранците и вземете пример, че станахте за посмешище вече... големите приказки, голямата работа, а накрая - въздух под налягане. Прави са естонците (а и останалите, които затвориха границите)!

46

Анонимен

преди 1 година

И кво ще правят руснаците в Европа.Нали идва зима,газ няма и ще студуват.

45

Анонимен

преди 1 година

До 56 Тези против войната, да си оправят страната. В Беларус как тръгнаха срещу Лукашенко и щяха да го свалят, ако не беше точно путин. А кой знае кой какъв е, може да са шпиони като Митрофанова. Нямат място в Европа.

44

Анонимен

преди 1 година

Къде са тръгнали? Не ги ли е страх, че отиват в страни без достатъчно газ и ще са на тъмно и студено? Е нашите русофили търсят начин да влезнат в Русия, те ще бягат от този рай.

43

Русия

преди 1 година

Нали ни са нацисти и мюслюми в ЕС нямат работа.

42

Обратно в

преди 1 година

Раша! Да си извоювате демокрацията сами. И не правете нашата грешка. Никаква прошка за комунистите. За да стане наистина Раша велика.

41

Анонимен

преди 1 година

Никакви руснаци бие малко на расизъм тези, които са против войната трябва да се приемат!

40

вперьод рАсия?

преди 1 година

Нали така пеехте, бре? Вперьод, ама на къде? Драпате като изоглавени към "умиращия" Запад. Защо ли?Стойте си в с-рашката и продължавайте да възпявате уродливото нещо, което ви разказа играта!

39

Анонимен

преди 1 година

Странно е защо бягат все към враждебните и неприятелски страни,които самите те обявихаЗащо няма полети до Пхенян,Техеран,Дамаск и многото други приятелски страни от Африка?

38

Анонимен

преди 1 година

Абе къде са русофилските ***? Днес нали е почивен ден и май не са на работа да пишат проруски коментари.

37

Анонимен

преди 1 година

Сега Путин ще ги прати в гулаг заради естонското тесноггръдие.

36

Поздравления

преди 1 година

"Пчеличката Мая" по този начин помага на Путин, който от 00:00 часа на 20.09.2022 година затвори границите на Русия за мъже подлежащи на мобилизация !Браво, дъще . . .

35

Nik

преди 1 година

Тия волни бегачи през границата! Нима забравиха стадион Лужники. Нима забравихте как преветстваха уж специалната им операция. С бездействието си се докарахте до тука. Спахте 7 месеца, дечицата ви изписваха символа Z в дворовете на детските градини. Сега бягате и искате спасение от сатрапа ви в Кремъл.

34

Анонимен

преди 1 година

Правят услуга на Путин. Като не ги приемат ще останат в Русия и ще се бият срещу тях.

33

Анонимен

преди 1 година

До Естония Русия като има голяма територия защо не успя да се справи с Украйна? Впрочем, като има голяма територия, защо иска още, при това за сметка на съседите си?

32

Анонимен

преди 1 година

48 В Лисичанск. Там имат нужда от смелчаци като теб. Ако не друго, поне ще "забавляваш" кадировците.

31

русофил че и путинис

преди 1 година

Като избягат всички кой ще отиде на фронта бе путинисти?Естонците ни помагат.Иначе ние трябва да отидем.Украинците ни чакат.С нетърпение.

30

Хектор

преди 1 година

Всеки гражданин е отговорен за делата на своята страна и руските граждани не правят изключение........Леле...........мале..........имало и по-зле от нашите "политици", не вервах ама ЕГО НА, . Ето, муха се мисли за самолет, Бръмбар за бетоновоз......аххахаах

29

Хммм

преди 1 година

Уважаеми бягащи от мобилизацията руснаци, разбирам ви, но не ви оправдавам. Защо мълчахте досега, когато вашият сатрап президент убиваше чуждите жени и деца, когато ваши доброволци разрушаваха украински села и градове? Какво търсите в чужда държава? Сега си сърбайте попарата на малодушието и страха! Имате 2 изхода - или свалете това престъпно путиново управление или отивайте на фронта и се предавайте масово на украинците - те поне са хора!

28

Анонимен

преди 1 година

Понеже имам малка дъщеричка....една такава синеока и червенокоса и живеем на село...вечер след работа съм пътувал 40 километра до града за да й купя залъгалка (биберон) защото предната вечер беше изпуснала старата в цокалото. Вече не ползва биберон и порасна. Но когато видях по телевизията в началото на войната една украинска майка на полската граница с дъщеря си в ръце подобно на моята и с розово биберонче в уста просто въпреки че съм мъж се разплаках като дете.