37

преди 15 години

Наесен, като фалират всички производители, ще стане страшното! Държавата няма да компенсира загубите им, въпреки че би трябвало, както е в нормалните членки на съюза! МАЙ ТОВА Е ЦЕЛТА! Започва големият геноцид на българския народа със съдействието на въхушката! Съзнателно! Напълно! Само и само да се задържат на власт и да продължават да действат за приватизирането на държавата в тяхна полза! Всичко е предварителен сценарий! Не вярвам на Брюкселските сълзи - и те имат полза от това, вземат си вноските за членство, санкционират ни /това ще се вземе от нас,вижте защо растат цените/, и никаква помощ! Те предварително знаеха, че в БГ имамафия и изкяриха точно от това! Честито ни! ВСИЧКИ ВИНОВНИЦИ за ставащото у нас, ДА ПУКНАТ!

36

Станислав

преди 15 години

Разберете един път завинаги - с коментари в новинарските сайтове от сорта " да свалим правителството", и т.н., няма да стане.И до тук свършва всичко. Защото съм готов да се обзаложа със всеки един от вас тук, че това правителство няма да падне. Нито пък ще последва отстраняване на президента. Какво още ви трябва - да усетите положението от '97 година, за да се осъзнаете, че трябват радикални действия ?

35

Станислав

преди 15 години

Защо по всички, нароили се като мухи новинарски сайтове в бг пространството, има толкова много жлъч, обиди, псувни и такива от сорта? Защо цензурата е толкова малко ? Демокрация - не, свобода - не ! Просто маша в ръцете на властимащите, отдушник за потушаване на нездравословни страсти, които могат да навредят на управляващите. И като отчетем, че с интернет боравят предимно интелигентни хора, отдушника си върши перфекно работата. Разберете го това !

34

преди 15 години

НАПРАВЕТЕ НЕЩО РАДИКАЛНО И ТО ВЕДНАГА,В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПАРИТЕ ПО ФОНДОВЕТЕ,ЩЕ БЬДАТ ЗАМРАЗЕНИ. КАКВО ДА НАПРАВИТЕ.....ПОДМЕНЕТЕ ИЗЦЯЛО КЛЮЧОВИТЕ ФИРУРИ, БЕЗ СТАНИШЕВ. ВЕДНАГА. ЕС ОЩЕ НЕ СА ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕ. ИМАТЕ 2ДНИ.

33

Станислав

преди 15 години

Може да направят една-две козметични промени, и това ще бъде. А всичко останало, което пишете - за протести по улиците, митинги и подобни - ами сами не си вярвате, че можете да го направите.Защото сте се превърнали всички в едни ''велики'' умници, на които само това им е останало. Или по-точно - което ви позволяват да правите - да пишете безпроблемно постоянно глупости по новинарските форуми, иначе много хора досега щяха да са изгорели по линия на заплахите и обидите, които си позволяват да казват във разрешената ви зона.

32

станислав

преди 15 години

Стига сте се самонадъхвали - след доклади, преди доклади, по време на доклади правителството ще си изкара мандата докрай.Точка.

31

преди 15 години

Така да крадът, че да има и за народа и за тях. А те само за тях и то се видя. Аз, ако зимам 900-1000лв. заплата, и имам социална стабилност, едвали, ще ме интересува кои крал и кои не.

30

Станислав Николаев

преди 15 години

Просто да си отидат и да дойдат другите, ако и те нестават и те да си вървят. Доката най накрая българският народ разбере, че щом н е е на площада с лозунги в ръце, значи му харесва в тази помия да живее!

29

Цура

преди 15 години

...ама в истинския смисъл на думата, защото доста наши сънародници избраха именно този край заради безпътието в което се намират.

28

писна ми!

преди 15 години

Че ще е изненада - да, но май само за теб и за Костов! И обиден, и не - какво направи като отлежава сред балета "Жълти павета" в ролята на пишман опозиция? Никой не е забравил приноса му през 1996-7 г,но оттогава минаха 10-11 години!Всички-лоши,всички-*** - само той-в бяло...Колко корупция и наглост изкара на светло Борисов, ама не! Как така ще срещне подкрепа от венценосния Костов, от който по-велик няма...Ето и резултатът - руснак,турчин и германец безпроблемно ни направиха за резил пред цял свят! Нас, българите, дето като Костов не можем да си подадем ръце и да вървим напред! Обнадеждаващото е, че все повече хора осъзнават разликата между думите на самовлюбен бивш премиер и делата на бъдещия.

27

преди 15 години

11 e 100% prav.

26

преди 15 години

Грънчарова още ли смята, че ще има правителство след доклада?

25

-

преди 15 години

Много точно, 11, абсолютно вярно.

24

Онуфри Спиридонов

преди 15 години

Що за наглост - за какво "оневиняване" говори някоя си Грънчарова. Не "оневиняване", а здрави присъди за всички корумпирани и крадливи негодници. Брюксел само на това ще повярва, на нищо друго. И са прави хората, защото тукашни гашници и селски хитреци не могат да крадат парите на Евросъюза.

23

преди 15 години

to4no taka e ... bravo , mnogo hubav komentar

22

...

преди 15 години

N 11,MNOGO DOBRE SI GO NAPISAL(A)! NO *** TRUDNO STE TE RAZBERAT.A TOZI PREHOD NAISTINA E PO MNOGO DOBRE OTIGRAN SCENARII.V UKRAINA,NAI IARKIAT PRIMER,PRIVATIZACIA,BONOVE,*** NA FABRIKI,NA BANKI,PIRAMIDI VSI4KO E MINALO KAKTO U NAS.

21

-

преди 15 години

Не може да викат всички "долу", да свалят правителства и да гонят министри без да се знае кой ще отиде на тяхно място.Имате ли готов заместник? Сигурни ли сте в него?По-добър ли ще е от старите? Все въпроси,за които никой не мисли в момента.Важното е да рушим,да събаряме, да линчуваме... То така е - българина все мисли за настоящето,пък за бъдещето "когато му дойде времето". И накрая като си изгони управниците пак ще почне да се почесва,да мисли - съседа от петия етаж ли да е, съседката от третия ли да е... докато някой "спасител" не кацне и започне наново да го граби

20

немам нерви

преди 15 години

чета и се чудя на късата памет на доста хора ,на които паметта имдостига едва до 2001г азабравиха гладната и студена 1996-97год от славното управление на великата партия и все Костов им виновен

19

преди 15 години

парите на съмнителните си спонсори и понеже е нарушил неписаните морални закони на обществото , да си подаде оставката

18

TODOR

преди 15 години

ЕК одобри план за даряването на един млрд. евро като субсидии за земеделско производство в Африка, предаде Би Би Си POZNAITE OT KADE SA GI SPESTILI MA PO DOBRE NA TEH 6TOTO TUKA PAK HOTELI 6TIAHA DA STROIAT