34

Анонимен

преди 1 година

Даниел Вълчев е един от рушителите на ТБД.Сега върти опашка около Герб след като не го взеха никъде.Но...той с Орешарски и Станишев убиха истинското средно училище в Бг.

33

Сатир

преди 1 година

"А България и народът ни днес имат нужда точно от стабилност, сигурност, предвидимост. Ние бяхме олицетворение на това в последните два парламента и ще останем такива." Боже, пак ще ме спасяват БСП-та след Луканов, Виденов и всички недобре запомнени герои /като корни/. Не ,благодаря и на КирКор също.

32

Анонимен

преди 1 година

Мазната крадлива лъжкиня съсипала държавата с ежедневната си доза нагли лъжи!И най големите плиткоумници вече не и вярват на лъжите!

31

Анонимен

преди 1 година

Скъпооо много скъпо стана

30

Ралица

преди 1 година

Нинова БКП твоята е пагубна за държавата ни никой не е гласувал но вие с Гечев и сие се озовахте патерица на шайката пъпъ заедно с дб това е пагубно Нинова разследване съд затвор срутихте България и не мислиш ли че прекаляваш с този Борисов ПОЗОР

29

Анонимен

преди 1 година

Абе, след като един от най-големите критици на ББ и ГЕРБ проф.Даниел Вълчев констатира, че при ГЕРБ май не се крало чак толкова много, както го изкарваха, същите тези, дето показаха как не се краде"много", а "безогледно".

28

Loyko

преди 1 година

Нинова е обсебена от Борисов.Ляга и става и все Борисов и в устата. До тук беше във власта.Колкото се облажи ...толкова.

27

Анонимен

преди 1 година

Чак пък пагубно.Пагубно е управлението на Жан В. , по времето на ББ нищо пагубно не помня , има много какво да се желае но поне не ни дърпаше назад ( което БСП винаги правят). За съжаление пръдължаваме да сме поставени пред избор за по-малкото зло и комунистите от БСП със сигурност не са това, те са най-голямото зло което може да се случи на държавата , само вижте президента дето ни докараха и нескопосаните му служебни кабинети.

26

Анонимен

преди 1 година

То па вашто нали не е пагубно,колкото пъти сте дошли комунистите на власт толкова пъти сте фалирали държавата.

25

Анонимен

преди 1 година

Не я опрекваите толкова,че те с чекмеджан са си дружки,а пред нас играят цирк

24

тъй де

преди 1 година

Вярно е, Борко разчита на късата памет на неговите заухави фенове.

23

Анонимен

преди 1 година

Случая Сидеров е характерен за дивашката седесарщина.Тъпигьоза е накъсан в СУ по филология,неграмотника искал да е филолог и е накъсан брутално.Отива да руши в Демокрация комунизма,е разрушихте България.Това е СДС.И има наглостта в някаква кабеларка да се прави на специалист.Този никаквец и двойкар!

22

Анонимен

преди 1 година

Има ли по-пагубно управление от това на четворна та коалиция

21

Безпартиен

преди 1 година

Хората видяха, че ГЕРБ са по-малкото зло в сравнение с вас. Апропо, вашите управления никога не се забравят - винаги докарват страната до национална катастрофа.

20

Kaka

преди 1 година

Кака *** и нейната сбирщина от русофили веднага да отиват доброволци в Расия.Нека да прибере и синчето си от САЩ и заедно да ходят да убиват невинни жени и деца в Украйна.

19

Анонимен

преди 1 година

До Радньо За разлика от тази жена на смиката, твоя идол - Наглuя от Банкя, два *** е осъждан от български съд за лъжи. Събуди се, народе. Патологичния лъжец се е развихрил като за последно.

18

fact

преди 1 година

И УСПЯ!НИТО ГО ВКАРАХЕТ В ЗАТРОВЪТ, НИТО ГО ЛИКВИДИРАХТЕ.За сметак на това, ИТН гърмя като кафяв динамит в парламентите, направи всичко в *** и времето за ВЪЗМЕЗДИЕ отмина.ТАЗИ МУТРА БОРИСОВ Е ВРЕМЕ ***! Като не иска да се пенционира..............

17

Радньо

преди 1 година

На тази жена, на снимката горе съвсем заслужено и казват госпожа Лъжа. Та сега да ти кажа Корни, добре че беше ти и тези около теб, та да сринете тази омразна комунистическа партия. Аз очаквам с нетърпение да видя как ще се срутите на предстоящите избори - нещо около 7%, мисля че ще е справедливо. А и мисля че те гласят за валат :) Сергей Станишев се прибира на Позитано, а ти ще излезеш през задния вход. Успех в пропадането.

16

Анонимен

преди 1 година

Как да има,кога седесар или костовист е градил нещо.Той винаги е разграждал държавата.В случая с ИТН направо я взриви с тия избори.Но,това вече няма значение.От Москва със самолет ще ви бъде пратен нов Димитров- да гради и съзидава.Всички седесари ,даже Сидеров като гл .ред на Двмокрация,да помним,ще е в затвора.

15

Анонимен

преди 1 година

Първото правителство свалено с вот на недоверие досега в България е това на простото Киро и тръгнали да се натискат пак да управляват пардон да крадат. Никога повече ПП, БСП, ДБ на власт съсипахте България само за 6 месеца.