36

Анонимен

преди 1 година

До До 24 Ти понеже си много умен за това си се докарал до това положение. Хахаха.

35

joro

преди 1 година

Имам един въпрос на който не мога да си отговоря. Купувам си хляб на определена фирма, пълнозърнест. След падането на ДДС за хляба в кварталните магазини от 2,10 този хляб падна на 1,79 до 1,85. Но във Била и Фантастико е по 2,50. Аре обяснете ми го това? Става дума за ЕЛИАЗ Пълнозърнест на филийки с некви семена по него.

34

Анонимен

преди 1 година

Банани да има :)

33

Black Sea

преди 1 година

Гледам моловете пълни, карат коли като замаяни, на почивки ходят. Бе нали много скъпо бе? Жу-Жу подпали света ама бат *** реве че вдигнали хляба с 20 ст.

32

Анонимен

преди 1 година

Ще бъде още по-беден.Ако продължава с про-Руската политика.

31

Българинът

преди 1 година

не е обеднял, обеднели са мързеливите и тарикатите, които не са си плащали осигуровки. Живея в София, а в момента съм в Търново. Не може да се пресечи от автомобили, цели колони, а малките улички са задръстени. А веригите предлагат много промоции.

30

карл крал акал

преди 1 година

Споко така се случват промените, амерокано модела фалира, сега КНР-ИНДИЯ-РФ ще изкупи всичко на безценица, да идват хетеро модела, че вече не се издържа

29

Albi

преди 1 година

Никой не се оплаква. Колкото повече се вдига цената на нещо, всичко живо се юрва да купува. Ще си счупят краката в тези вериги. Грабят като невидели. Българинът си харесва живота, заслужава си сътбата.

28

Анонимен

преди 1 година

До Станой от Софстройти да пиеш чай с кралицата?

27

Анонимен

преди 1 година

Българинът е много, ама много търпелив и добър за всички управляващи го! Оценете го!

26

Нископлатените

преди 1 година

сега е момента да си намерите друга работа с по-висока заплата. Не отлагайте! В момента, в който се вдигнат лихвите компаниите ще намалят потрблението на кредити. От там ще трябва да свият производството. От там нуждата от персонал. Сега е момента да действате и да си повишите заплата(или искайте от текущят си работодател, или си търсете нов). Не чакайте някой да се сети колко сте страхотни! Когато говорим за оцеляване всеки мисли за себе си първо!

25

Анонимен

преди 1 година

До 81``Работят в Англия, Германия и да не изреждам. Другите са олигарсите и семействата им. На коя планета живееш, та не знаеш?

24

Станой от Софстрой

преди 1 година

Уж нямат пари, а супермаркетите пълни с нахални тълпи, да отиват в гаражните бакалийки с тефтерите, че нормалните хора да си пазаруваме на спокойствие.

23

До 24

преди 1 година

Не е от храната бе тиквун а от много работа аман от тикви

22

Анонимен

преди 1 година

Сега е момента - каквото и да ПРОИЗВЕЖДАШ ставаш милионер. Ама никой нищо не иска да произвежда, иска да си бърка в носа и да трупа койни. Е няма как, братче.

21

Анонимен

преди 1 година

До До 16 Това че нямаш нищо в главата и до сега си се хранил неправилно не значи че солта не е полезна. Явно не схвана аналогията с водата.

20

морски

преди 1 година

Глад ли?? Сезон 22` продължава. Алчните печалбари фалираха, но догодина да наемат обекти с още по-голям наем. Ще прокопсат!

19

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

КАК БЕ? КИРО И АСЕН ТВЪРДЯТ, ЧЕ СМЕ ПО-БОГАТИ? КОЙ ЛЪЖЕ, ТЕ ИЛИ ПЕТЯ СЛАВОВА?

18

така е

преди 1 година

За управлението на кирококорковците от 7 месеца, трапезата станала солена, а ако ги бяха оставили цяла година, щяха да осигурят и оцета, че освен солена, трапезата да стане и кисела. По- здрав за всичките дето им верваха.

17

Българ

преди 1 година

Зако скачахме 89-та баси, поне има банани...