39

дърт

преди 1 година

До Анонимен 35 - Опитай се да направиш разлика между УЧИЛИЩЕ и НЕДЕЛНО УЧИЛИЩЕ ако можеш да мислиш!

38

Анонимен

преди 1 година

ДА ГИ ДОРАБОТИ ДЕДО ПОП ДАНО НЕ", ЧОВЕЦИТЕ УКРО", ПИТЕЦИ.

37

да ви еба майката

преди 1 година

на укропитеците и тия от правителството където направиха целия тоя турско-индийски сериал и развалиха цялата държава за пари

36

Дедо Гочо

преди 1 година

И така Карловци се оказаха бежанци в собствената държава **** Може пак да ме блокирате

35

ой-ой

преди 1 година

"В него децата, бягащи от войната, ще учат по украинската програма" ----- демек и у нас ще се учат да "поздравяват слънцето"??? Алоу, социалните??? Алоу, данс, гдбоб...???

34

zdr

преди 1 година

Вярно ли,че Зеленски и Мустафа са първите дарители?Нещо не ми се вярва!Може ли да направите списък на дарителите/нали така се прави/Това е гордост и чест за богатите,нали!

33

Предлагам

преди 1 година

На 03.10 след като ги затворят тези центрове, да ги преобразуват в детски градини за български деца на държавна издръжка с по 40лв на ден на дете. Айде може и 20, деца са все пак. Съгласни ли сте?

32

Анонимен

преди 1 година

Да помогнем на Урките да се махнат от тук! Кой както може, трябва да ги изгоним! Държат се като господари!

31

Анонимен

преди 1 година

90те години когато се отвориха границите, стотици хиляди софиянци избягаха от София с целите си семейства. Тогава много детски градини останаха празни и общината реши да ги закрие и да продаде сградите и земята на частни фирми. Постепенно обаче хората започнаха да прииждат в столицата и да я пълнят и ето ви проблем. Вместо да запазят детските градини, общинарите предпочетоха да се нагушят с комисионни от продажбата и сега трябева да строят нови.

30

Анонимен

преди 1 година

Проблема с детските градини в София и ниските детски добавки в цялата страна са проблеми от десетилетия. Украинците с нищо не са допринесли за старите ни проблеми.

29

До 26

преди 1 година

Питай Фандъкова.Не са виновни украинските деца,че няма детски градини.

28

Анонимен

преди 1 година

"А в Украйна българските училища на български по българска програма ги закриха след 2014г." - Хайде стига лъга. Нали преди няколко месеца в повечето училища в България събирахме хуманитарна помощ за неделните български училища в Украйна. Даже министъра на образованието ги инспектира.

27

Анонимен

преди 1 година

Към пишещите по-долу:Вие нормални ли сте,бе?Какво са виновни тези дечица,че страната им е нападната от един побъркал се диктатор,който иска да я завладее цялата.В Европа,в 21 век!

26

Азов

преди 1 година

Браво, това е хубава Новина

25

До 34

преди 1 година

Махай се ти гаден русороб комунист безроден. Що да се махат нашите братя и сестри украинците . Долен Ци:-га-нин

24

Жокер

преди 1 година

А в Украйна българските училища на български по българска програма ги закриха след 2014г.

23

Анонимен

преди 1 година

"или ще е по-лесно да пиша детето украинче, че да му се гарантира бъдещето в България." - Направо го пиши украинче. Тогава ти или съпругата ти ще трябва да докажете украинско гражданство. За предпочитане тя, защото иначе теб ще те командироват на фронта, а него, ако е момче, ще го вземат да воюва за свободата на Украйна, когато порасне.

22

Български баща

преди 1 година

Искаха ми доста стабилен рушвет (под формата на дарение) за да може детето ми да посещава избраната от мен детска градина от другата година. Ако не дам рушвета ми се намекна, че ще влезе "ако има места", демек никога. Чудя се дали да дам рушвета или ще е по-лесно да пиша детето украинче, че да му се гарантира бъдещето в България.

21

Анонимен

преди 1 година

Браво

20

Анонимен

преди 1 година

Такова натягане на властта не прави даже офисната ни колежка.