9

преди 15 години

...амище пазят 3 месеца трафик от него до проксито...умнико

8

преди 15 години

ми щото толкоз ти е акъла... какво като си през прокси? да не би твоя доставчик на интернет да не те знае кой си? а доставчиците на интеренет от 4-5 години са задължени да записват трафика и да го пазят три месеца

7

преди 15 години

Ееее то станало обяд ве , що не казвате ?не виждате ли че неможете да битнете Гоце ... какво се напъвате ?

6

преди 15 години

Аз не знам но вчера за първи път през живота си си позволих да пиша коментари в такива саитове и форуми по принцип.Писах по темата за подслушването и по тази тема,и сега чета DNES.BG през прокси,защо ли?

5

преди 15 години

Ааа...какво каза нашия човек? Трябва да дадем гаранции ли? Прозрачност ли? *** малко, времето на приказките свърши...никой вече не вярва и на 1 дума. Ходете си доброволно докато можете!

4

Влади

преди 15 години

Г-н президент,с този мек тон говорите вече 4-та година,резултати никакви.Как може,хората ни дават 12 млрд за инвестиция,ние ги крадем...как може такова нещо бе...направо ме е срам от вашите институции - като президент дайте по-строго нещата.Абстрахирам се кой е червен,зелен,син и т.н , дайте да вземем тези пари,които ни ги дават хората,дайте да ги използваме!Нямам думи просто.

3

Нора

преди 15 години

Ехо, Европа ни заърби, вие лакърдии разправяте! Никой не ви вярва!Връщайте паричките, вземайте си торбичките и на село с мотичките или в "Кафеза"затвора при "птичките"!

2

преди 15 години

гажи си ги честно бегоце нещата - най честната дума в момента е- оставка- от твоята уста

1

преди 15 години

...дъра-бъра...дъра-бъра...дъра-бъра...