113

Анонимен

преди 1 година

правителството на Беров

112

Крал е

преди 1 година

- Костов е крал! Е, крал е, де!

111

Анонимен

преди 1 година

До 114 БСП ДПС и правителството на Берое

110

цц

преди 1 година

Държавник!

109

До От къде

преди 1 година

Няма да си само ти

108

Анонимен

преди 1 година

заврян зет и ром, насила го накарали! Софиянски е на друго мнение за Заврян Костов, а комунистическото потекло на жена ти, май го забрави, мнението на Луканов и т.н. Как да нямаха страх, дон Чалгаре след един скеч се озова в мазето, най-много българи напуснаха България по времето на Заврян Костов.

107

От къде

преди 1 година

изпълзя бе *** мръсен?Тъкмо те бях забравил/Сега ще трябва да те псувам цяла вечер....

106

Анонимен

преди 1 година

Костов е с класи над всички останали управници. Въздигна страната от клинична смърт. Но доброто не се прощава от озверелите невежи парии, които се активират по команда ту от мафиоти, ту от ченгета, ту от копейки.

105

111222

преди 1 година

Ти уби ИДЕЯТА СДС бе плъшок...кой те накара да го направиш, А???!!!

104

Анонимен

преди 1 година

Кой,кой,кой създаде групировките и мутрите, унищожи селското стопанство и направи бандитската приватизация?

103

демократор

преди 1 година

До miselm Той беше слуга на комунистите!

102

miselm

преди 1 година

След комунистите ти си най голямото зло което разпродаде България. Какъв наглец трябва да си да говориш ,че някой имал респект от теб. Ти си минало,но горе има кой да те съди.Мишок!!!

101

Анонимен

преди 1 година

Преди 10г Костов събираше по 1000 мнения под статия за него.Сега са малко над 100.Подозирам,че след 10г съвсем рядко ще го помнят.Наистина с какво ще го заомнят историците един ден.Уви,народа вече му е дал ужасната оценка и няма мърдане.Левски с ореол,а той обречен на омраза.Но когато говориш такива неща през прехода,като обиждаше всички ,няма какво да се чудим.

100

Анонимен

преди 1 година

мръсен лаянар *** бълкгарски подари държавните предприятия на мутрите лаянар миризлив вместои да е в затвора пускате новини с миризливия лаянар български

99

Ала бала

преди 1 година

За националните предатели само въже....

98

Анонимен

преди 1 година

А за Авиокомпания Балкан и за Кремиковци (продадена за 1 лв).....ами за другите продадени за 2...за 3 лева? Кажете господин Костов за проведената от вас приватизация.....или защо Полша и Чехословакия са на друго ниво от нас.....Големия управник и мъдрец едва ли не........мнеинието ми за вас е ... ХА ХА ХА

97

точно

преди 1 година

заради големия респект който имат хората към тебе ти биха шута и качиха царя на тронапо скоро разбраха кво моше са имали за мин редседател и за тва аут.

96

голяма работа е

преди 1 година

Тоя е писал тая книга цели 25 години!Голямо писане и *** е паднало!Пък след това е трябвало да се съгласува!Отново голямо писане,махане на едно и слагане на друго,и пак зор да навържеш нещата!Горкият човек!

95

Веско Григоров

преди 1 година

От град Левски съм и не мога да те понасям гнусен ром .

94

така е

преди 1 година

До Анонимен 98 ЗА 1 ДОЛАР ГО ПРОДАДЕ!А колко получи лично той за да го продаде!?И от къде натрупа тези луди пари дето само в Италия се знаят че са над 600 млн долара!?Нали точно в тази банка дъщеря му беше зам-директор!?Дали е още не знам!Ами в другите банки и държави дали има нещо?Защо покриха диска от Швейцария?Когато хората искаха да вземе властта и да направи лустрация,той се ослушваше и правеше "мирни" разходки!Както и да го гледаш мавъра си е човек на ДС!