257

Българин

преди 1 година

Офанзивата беше на територия където руските военни бяха вече в процес на изтегляне. Затова нямаше и боеве. От тогава всичко спря. Където Русия има изградени отбранителни линии, украинците дават хиляди жертви без никакъв напредък. В момента все повече се виждат формирования на НАТО, които участват пряко в конфликта. Ако това бъде доказано, Русия ще има пълното право да обяви мобилизация.

256

Mr. Javelin

преди 1 година

Много нервни *** има в коментарите. Явно контраофанзивата е била доста успешна.

255

Дрът седесар

преди 1 година

Аз мразя Русия защото съм дрът седесар брадясал. Измиха ми мозъка отдавна и гледах по телевизията как дойдоха сините каски на кравария. Голяма мощ големо чудо. Аз съм фен на кравария и поддържам покрайна.

254

Друсан кебап

преди 1 година

Вземи научи руския и следи нормални медии анонимен. Вие тука съсловието дeбiлно и да гледате нормални медии като не разбирате нищо кел файда. Ни руски знаете, ни английски и български даже не знаете хахахаха цръвули

253

Анонимен

преди 1 година

До Друсан кебап: То и в Априлското въстание загинаха няколко десетки хиляди направо нали ? Я думаю тъй обаркался много в апорки :)

252

Анонимен

преди 1 година

До 2022 ИстинскиФашизъм: Само дето пропусна да кажеш,че фашагите атакува други държави , а тук ситуацията е НААБАРОТ :) Хихихихи. Опорка в жопе палажу :П

251

Solar Power

преди 1 година

До Zелена тениска: Аааа според мен анализа ти куца :) Колкото по дълга е войната толкова е по изгодно за США :) Кой добива най-много петрол в света ? США. Кой добива най-много газ ? США. Кой изнася най-много газ в света ? США :) Цените са нагоре :) Защо мислиш,че США са дали едва 16 химарса на Украйна вместо 160 например ? Анализирвай другарю , ако можеш :)

250

Solar

преди 1 година

До а защо НАТО 277: Защото Армения е в ОНД и би трябвало да я пази русия другарю :)Глуп ав въпрос бай дъ вей :)

249

Zелена тениска

преди 1 година

Tоя цръвулан скоро ще го свалят западните служби. Нищо не направи само ги вкара вътрешно с много мангизи

248

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Абсолютно ! Нула самолети и 44 химарса при доставени 16. Освен това руските бандюги се оттеглят и прегрупират за да заобиколят украинската армия и да я атакуват от запад :) Хохоххохо

247

Анонимен

преди 1 година

Каква контраофанзива балнува тоя.Украйна няма ЕДИН самолет отцелял всичко е унищожено

246

не може да бъде!

преди 1 година

Позицията на Зеленски ,според мен,потвърждава думите на Виктор Орбан,унгарският президент,и Андрей Марга,бивш м-р на външните работи и образованието на Румъния,че Украйна ще загуби голяма част от територията си -от 1/3 до 50 %.Андрей Марга казва ,че Украйна има неестествени граници от историческа и демографска гледна точка и части от нея трябва да бъдат дадени на Полша,Унгария,Румъния и Русия.А съдейки по изказванията и действията на САЩ,аз подозирам ,че там вече се готвят за подялбата!

245

2022 ИстинскиФашизъм

преди 1 година

Нищо чудно ако се извадят хитлериските документи от 1930 по които е трябвало да се унищожат евреите и на всеки лист,днес през 2022, думите евреин,еврейка,еврейче, евреи и еврейски,се заменят съответно с руснак,рускиня,русначе,руски,руснаци ще видим фобия не ами истински фашизъм готов да унищожи руската култура, реуския език и руския народ.Само 90години саминали и хитлеризмът се е родил като сега наместо Адолф и *** имаме Зеленски и Елена. Мислете му украинци кой и защо ви навлече на ряпите война

244

Върви си, Зеленски!

преди 1 година

Зеленски, украинските нацита стрелят по собственото си население и хора, те убиват украинското население и разрушават домовете и сградите им, така ли защитавате украинското население, като стреляте по тях? Върви си, Украйна трябва да се връща при майка си Русия, защото никой друг няма да се погрижи за украинците, освен братята им руснаци, вие ги убивате! Искаме да се махнеш и конфликта в Украйна и Европа да се потуши и да си търгуваме с Русия !

243

СмелЗеленХашишоид

преди 1 година

В сравнение с 500те лидери дошли да климнат с глава пред кутията с Елизбетка, колко биха дошли когато в кашон зберът зелените парчета, след като се знае че над 100 000 майки, още толкова бащи и два пъти повече деца под вещото ръководство на клоуна са загубили синовете и бащите си, иииии иоще веднъж толко други роднини, приятели колеги и съседи също са в скръб. Е на те тези хора в ръцете да не попада зеленияглист шо че има да го чекнат,скубят уши,пръсти,китки,ходила,лакакъти,колена,рамена и бедра

242

Анонимен

преди 1 година

Искаме да ви видим, тези ,които подстрекавате към агония и война и наливате оръжия в Украйна, да ви видим на първа линия да воювате,а не да дрънкате отдалеч и насъсквате хората едни срещу други и братя срещу братята си, да се убиват!

241

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, такива фашисти като вас, които подстрекават хората към убийства на руснаци и украинци, към нацизъм, които бълват оръжия за Украйна и си тъпчат джобовете от това, трябва да ви пратят на първа линия на фронта да воювате, за да усетите и видите с очите си, какво е война!Защо все още не си на фронта, Зельо?

240

Няма затишие

преди 1 година

Новини от днес: "Russia destroyed US mercenary base, and Kraken nationalist battalion base, command centers in Ukraine."

239

Нищо ново

преди 1 година

Затишие няма, ама и успехи също няма. Укронацистите тъпчат на място, а руската артилерия всеки ден изчиства поне по 200-300 от тях. Не му завиждам на Зеленски. Ако така върви, ще му спрат доларите.

238

Дрон-Дрън

преди 1 година

Оказва се, че въпросните персийски дронове са тотално слепи през нощта, летят ниско и са идеална мишена на щатските противовъздушни "Стингър". Съединените щати са доставили на Украйна 1400 преносими системи за противовъздушна отбрана "Стингър" и прашчайте ирански дронове "Дрон-Дрън". Толкова за дроновата война на Иран срещу Украйна.