22

мда

преди 1 година

Защо е разрешен от правителството след като първоначално е бил забранен? Това е било под натиска на Глобалистите.

21

Анонимен

преди 1 година

Защитават кого? Приели са Истанбулската конвенция, а сега реват. Ами отменете я. Браво на БГ че не е приела истанбулската конвенция!

20

Отговор

преди 1 година

До: 28 Знаеме, знаеме. Е, поне аз де. За другите не отговарям. Пак тя (обратната) се среща със сръбския патриарх, целува му ръка, и като гледам той не се погнуси, нормално реагира. Та... не знам кой е по-голям католик от папата?

19

Нане

преди 1 година

Докарайте ги тука да шевстват по улиците на продажната софия бре... Барабар с кирчу кокорчо и продажниците от дъбъто... ===)))

18

анализатор

преди 1 година

До: номер 21 (РУССКИЙ ОККУПАНТ) А, така ли? Най-твърда от сръбския народ се оказа май премиерката, Ана Брнабич, която разреши парада и май топките и са по-големи от твоите, а???

17

13

преди 1 година

До: 22 Свързочния полк, Сливен, радиотелеграфист на Р-140.1982 - 1984 г.До щаба на Трета Армия.Началници ми бяха двама ефрейтори, е да, бяха турци, но аз съм си чист българин! Дано не издавам някоя военна тайна от НРБ.Някакви други въпроси?

16

анализатор

преди 1 година

До: номер 19 Е да де, знам. Така е. Каква ти е мисълта не разбрах? Според една от версиите (не вярвам да е истина), Хитлер е наредил да арестуват и екзекутират Рьом, защото двамцата са били любовници и той е щял да го издаде.Както и да е. Но Ото Ран е бил офицер от SS, това е безспорен факт. Освен че е бил евреин де, правел си е любовни вечеринки с мъже.Странно защо... Хайнрих Химлер го е пратил в концлагер, но като надзирател?

15

До 13

преди 1 година

Никой българин не се изразява по този начин. Ти или си чужденец, или дете на емигранти в чужбина. И в двата случая си тpoл.

14

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Сърбите са твърд народ. Първи се опълчиха на ЕС, САТАНАто и Запада. Сега отново те твърдо защитават нормалността пред агресията на еврогейството.

13

Анонимен

преди 1 година

и кокора ще е там

12

До 16

преди 1 година

Плюс това Рьом е бил главнокомандващ на SA , а не на SS.

11

Св. Ястреб Ходжа

преди 1 година

Много слободия за тези извратеняци прокажени. Всеки вярващ християнин трябва да предприеме адекватни превантивно-профилактични мерки срещу разпространението на тази извратеност. Иначе ... пак ще валят камънаци и горящ фосфор върху празните ни глави.

10

До 17

преди 1 година

Те са били изчистени от НСГРП.

9

анализатор

преди 1 година

Бе оня дето щеше да ми обяснява за SS какво стана с него бе??? Да не онемя, да не се задави, уплаши ли се, та чакам отговор още като от умрял писмо??? Нещо да кажете за Ернст Рьом, фюрера на Щурм Абтайлунг, или Sa, предшественика на SS?Ами Ото Ран?Само подсказвам де...

8

Сър Ястреб Ходжа

преди 1 година

Ами ... педерассии, сър!

7

анализатор

преди 1 година

До: номер 15 За твоя огромна изненада съм си straight, имам жена и дете в 9-ти клас.Изненадан ли си???Така и трябва!!! Вие тъпоъгълните остроумници от партия "***" се учудвате на подобни факти. Разбирам ви... донякъде.

6

човек

преди 1 година

До: номер 5 "Не познавам човек, който да се кефи на гейовете." Аз също не им се кефя. Но чак пък да съм отвратен???

5

Сърбокята са още

преди 1 година

В 14 век няма лошо, но лошото е че са ни съседи ...

4

анализатор

преди 1 година

До: номер 7 Не, ти ми обясни, какво е?

3

Анонимен

преди 1 година

Бopбaтa между goбpoтo и злoтo e rлaвнo зa gyшитe нa xopaтa; нe npegaвaйтe вяpaтa и тpagициитe нa gegитe cи! Oтнeмaт ли ви rи, щe ви oтнeмaт вcичko, вaшa щe ocтaнe caмo poбиятa...