24

33

преди 1 година

БСП и ПП-богове на лъжите.

23

Добре де

преди 1 година

Досега като УПРАВЛЯВАХТЕ ЦЯЛА ГОДИНА, ЗАЩО НЕ НАПРАВИХТЕ НИЩО ОТ ТОВА, което сте написали тук??? Защо??? Отговорете ми, моля, сериозно Ви питам!

22

Вихър

преди 1 година

Лелеее, колко лъжи на куб!!! По това си приличат с ПП!!! 10. Пак ще преизчисляват пенсиите...Най голямото им хвалене в тази кампания(както и на ПП) е че били вдигнали пенсиите!!! Това е най голямото прецакване за пенсионерите!!! Всичко ще лъсне след 02.10.2022, когато хората си видят решението за преизчислената си пенсия. НАД 70% ЩЕ БЪДАТ С НАМАЛЕНИ ПЕНСИИ!!! Това ще се случи, защото ТИХОМЪЛКОМ СА ОТМЕНИЛИ тежеста на 1 год трудов стаж към 1,35!!!ЧЕСТИТО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Това не са решения а поредното раздаване на пари и упражнения по популизъм . Явно БСП пак ще се пробва да фалира държавата . Надявам се групата към която подобни изказвания е насочена вече също се е осъзнала ,че БСП са група некомпетентни комунисти целящи да фалират държавата с цел лична изгода и следване на руска политика.

20

Манчев

преди 1 година

Другарке, изчезвай барабар с предложенията си !!! Не желаем ни да ви чуваме, ни да ви виждаме !!!

19

Анонимен

преди 1 година

. . . свръх печалбите . . . Някой разбиращ от фискална политика може ли да обясни на имащите основни разбирания от данъчни системи какво е свръх печалба, защото от много години плащам данъци в различни данъчни системи в Европа и не знам все още какво е свръх печалба! В немската литература, която е около 80-85% от световната данъчна литература няма такова понятие! Социалистите освен да изземват данъци, свръхпечалби или кражби друго не им е в главата! Мръсни гадни социалисти, защото комунисти няма

18

p

преди 1 година

7. Да се въведат безплатни лекарства за деца до 14 г. Пак пари на калпак без много мисъл ! По добре с тези средства да се покрият операции на деца в чужбина ,не всяка седмица да чуваме са поредната СМС кампания .8. Да се осигурят безплатни учебници до 12 клас. - Защо пак на калпак и пари за това от къде ?9. Да се приеме определението за енергийно и водно бедни и да им се отпусне социална подкрепа. Енергиино и водно бедни пак ще са наще шведи ,така се създава група хора които не търсят работ

17

p

преди 1 година

5. Да се увеличи минималната работна заплата на половината от средната. А пари от къде ? Вчера имаше статия колко вече е нараснал външния дълг !6. Да се въведе необлагаем минимум на размера на прага на бедността. От къде на къде така се наказват хората взимащи над този минимум и се насърчава порочната практика хората да се осигуряват на минимум !

16

Тая па ачап

преди 1 година

Не казва ЩЕ , а ДА СЕ. Шшшшш ей село Крушовица, я у лУево.

15

p

преди 1 година

3. Училища, болници, общини да се върнат на регулирания пазар на енергия.- Защо , какво решава това ? Пари от къде ? Така не се насърчава инвестиция в енергоефективна инфраструктура!4. Да продължи подкрепата на бизнеса за тока.- А пари за това от къде ? Ако някой ми пипне данъците или осигуровките аз лично напускам с все семейство,а дефицита в бюджета вече не е малък след вашите 6м с ПП.

14

p

преди 1 година

1. Да се наложи таван на цените.- Комунизъм ,непазарна мярка която води то укриване на стоки , черен пазар ,корупция и в крайна сметка още по високи цени 2. Да се изземат свръх печалбите на енергийните дружества и да се преразпределят справедливо на домакинства и фирми. - това единствено ще доведе до укриване на печалби и съответно по-малко данъци в хазната.Няма нужда отгоре на всички помощи още пари да ходят към наште шведи

13

Рашко Патрашко

преди 1 година

При Борисов дърва по 65 лв. при Нинова 160 лв. кубика. И олиото 6 лв. и захар, бензин, парно и т.н. по 2-3 пъти нагоре. Продължаваме промяната и се борим уж с корупцията,но не с тази на ПП,БСП и ДБ.

12

Подаръчно пликче

преди 1 година

Нинова,върни парите,които даде на адвокатската кантора представляваща министерството на икономиката над 400 хил.лв ей така за нищо свършена работа. Те са в Дубай. А там кой е.... Черепа,а сега и Спецов-любовника на Асен.

11

перко

преди 1 година

Дърва по 65 лева за кубик!!! !

10

ххх

преди 1 година

Тя никога не се предава. Хората не я искат тя прави планове за управление на новото правителство. Както винаги щедри на обещания и щом пипнат власт ги забравят. Неуморни в сметките как да докопат власт.

9

Бъдете готови!

преди 1 година

Винаги готови! Винаги готови! Изпукахме пак парите, дайте да дадем!

8

Така е ..

преди 1 година

И десетте предложения касаят разходната част на бюджета.Приходната част Нинова оставя на Борисов.Единия създава , другия харчи.Добре че нищо няма да зависи от нея.

7

Нане

преди 1 година

За две и половина години ковидарски кризи не съм видял и лев държавна помощ, а зарад таквиз кат корна ми увеличиха с над 50 процента цените... ===)))

6

Анонимен

преди 1 година

Нинова, при тази разлика в процентите на ГЕРБ и ПП и очакваното по-нататъшно понижение на рейтинга на парията на Киро какъв кабинет очакваш: на ГЕРБ или такъв на ПП-БСП-ДБ? Чета г-н Тончев какъв рейтинг ви е дал и не вярвам на ушите и очите си - вашият реален на изборите ще бъде 7,5-9%! Вие тези 10 проекторешения за първите 100 дни на правителството на ББ ли ще ги дадете? Или смятате, че ще влезнете в новия кабинет- на коя партия и при кой премиер? Блажени са верующите

5

Истукан

преди 1 година

Едно е да обещават, друго е да изпълняват.