18

Lina

преди 1 година

Голямата политика - по последни данни с 9 %

17

Анонимен

преди 1 година

Свиленски: БСП искаме да продължим социалната политика . . . . . . Още ли не сте го разбрали - народа не ви иска социалната политика! Егаси нахалника! Коалирахте се с ГЕРП, а сега пред избори - социална политика! Без БСП, но с Възраждане!

16

...

преди 1 година

... най-социалното действие което можете да направите за България е да се разкрате веднга... завинаги...

15

Анонимен

преди 1 година

Аман от баджанаци,които искат да управляват! Писнаха на всички с демагогията и лъжите си! На-***-*** се с мизерното увеличение на пенсиите,които чудовищната инфлация погълна предварително! Оставиха след себе си хаос,разруха,глад,мизерия,скандали,безнадежност! Никога повече БСП във властта!!!

14

Анонимен

преди 1 година

че вие изобщо не сте я започвали, за да я продължавате..

13

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Другарю Свиленски, като сте толкова социални защо бяхте против увеличението на минималната заплата!

12

Диана

преди 1 година

Социалната политика е важна - тя цели развитие на социалния живот на човека, не спасението му от гладна смърт! Социалната политика на БСП е замазване на очите на недоволните, подхвърляне кокалчета на кучетата, които те създават с първобитната си политика у нас. Тези хора не разбират какво правят когато правят нещо Те трябва да забравят за политиката- не е лъжица тя за алчните им уста..БСП и СИЕ вън от политиката!

11

Бико

преди 1 година

Каква социална политика, другарю Свински? Та вие с Кирчо ни върнахте в годините на Виденов. Я марш от властта и парламента. И Нинова да върне онези 400 000 лв. дадени от Министерството на икономиката на адвокатската кантора с банкова сметка в Дубай.

10

Кръстьо

преди 1 година

Дават на бизнеса, дават на хората ... А откъде вземат парите ?

9

Дд

преди 1 година

БСП вие сте на *** на историята. Не разбрахте ли, колкото пъти управлявате тази държава, толкова пъти я фалирате. Народът явно не го разбра, поне вие го разберете.

8

Ъ

преди 1 година

Сега като си видят резултатите от изборите 3,5% и ще я продължат.

7

Диана

преди 1 година

БСП от 100 години само гони някой и нещо. Смешни са с инфантилния си манталитет! Колко пъти рушат всичко и почват отначало защото някой си или нещо си било направило така или ин казали това .Правят, правят, рушат, почват от начало,пак рушат и така до безкрай .Баста! БСП и СИЕ вън от политиката! Нека дадем този шанс на България!

6

Анонимен

преди 1 година

Социалната политика ни дайте да видите как добре умеем да харчим пари. А парите да ги събира някой друг .

5

Анонимен

преди 1 година

Тия и ПП, дето най-нищо не направиха, големи мераклии за работа. Далаверки има за връткане явно, не са успели преди.

4

Анонимен

преди 1 година

Всички искат да правят социални политики, т. е. да раздават пари наляво и надясно. Даже и уж десните партии се надпреварват да обещават субсидии, помощи ипр. благинки. Само дето не казват откъде ще дойдат парите. Вероятно защото не е за казване. Накрая се оказва че всички се надпреварват да теглят нови и нови заеми за милиарди евро.

3

БСП Умря

преди 1 година

с Идването на Нинова и Придворните й Клоуни като този на Снимката!

2

Диана

преди 1 година

Както винаги, наглостта на БСП няма граници. БСП прогони половин България със " социалната" си политика, сега иска да съсипе и останалата половина с неефективни унизителни помощи, които не помагат на човека да стъпи на краката си, а го правят зависим и неуверен в себе си .За каква социална политика на БСП е седнал да говори тази мутра, когато води война с половин България, когато феодалните отношения се цементират и насилието. върху хората и избирателите е тотално? Ще ми правят преврати негодниц

1

хахаха

преди 1 година

Ще я продължите бе Жорка, ама на село у хоремага.