12

ОСТАВКА

преди 1 година

ОСТАВКА ФАНДЪКОВА

11

Мнение

преди 1 година

Как може да не се намалява нещо, което и без това го няма?

10

ЕДНА ЛЕНА

преди 1 година

Само това ни липсва! То нали ни е много читаво изобщо осветлението...Тия дни прочетох една сияйна тъпотия в един италиански вестник. Някакъв кукундрел в Брюксел, от ЕК, белгийка, предложила ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в ЕС домакинствата да пускат миална машина ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО и пералня- тоже веднъж седмично. Първи въпрос- ако случайно имате повече от две деца (като мен!)- КО ПРАИМ СЯ?! Втори въпрос-КАК ТАКА НЯКАКВИ СИ ЩЕ МИ КАЗВАТ КОГА И КОЛКО ДА СЕ КЪПЯ, ДА ПЕРА И ПРОЧЕЕ?! *** ***! Путин "наказваме"...

9

Украинка

преди 1 година

Това е безобразие НИКАКВА солидарност към каузата Украйна и Зеленски. Българчетата трябва да живеят на тъмно и студено и да стискат значки с Украински знамена и да пеят химна на Европа и да знаят че само така се борят срещу Путин и Русия.

8

СеДеСар

преди 1 година

Който не скача е червен !!! Който НЕ спазва Санкциите от Евросоюза е ПУТИНИСТ и РУСОФИЛ. Трябва да подкрепим ЕС и Украйна и Зеленски - трябва да живеем на тъмно на студено и да не се къпем само така ще нанесем съкрушителни удари по Путин и Русия.

7

УЖАС

преди 1 година

Фандъкова нарушва Европейски директиви. ЩЕ ВКАРА България в ЕВРО-САНКЦИИ щото ще кажат, че подкрепяме Путин, ако живеем на светло и на топло.

6

НЕ НЕ НЕ

преди 1 година

Това е БРУТАЛНО НАРУШЕНИЕ на ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАПОВЕДИ за икономия на енергия, ток, отопление и да не се къпят европейците.

5

Анонимен

преди 1 година

Гроб = Пп

4

Анонимем

преди 1 година

Пак ли ще я плюят умните българи дето гласуват за чалгаря и кокорчовците

3

Анонимен

преди 1 година

...............каза селската даскалица,избрана за кметица!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Фандупковя пътищата в София никога не са били в по-лошо състояние - дупки, цели пропадания, 1 равна шахта нема, а паветата изобщо ме ги коментираме. Все ми е тая кой ще управлява - само теб да те няма !

1

Какво улично

преди 1 година

Усветление мо на ела да видиш Слатина мо, целия град го превърна в нужник нагла гад!