29

Rrrr

преди 15 години

Този човек е от СИК и е крупен престъпник и рекетьор. Какво като няма издадена присъда. Всички помним стикерите на СИК, нали? Това беше търговско дружество с официални собственици. Няма мърдане.Сега този престъпник иска подкрепа от обществото? Каква наглост!

28

преди 15 години

това което става в тази държавичка е АД и даже по страшно от АДА! По Нова ТВ съпругата на един от отвличаните каза,ЧЕ ПОЛИЦАИ СА УЧАСТВАЛИ В ОТВЛИЧАНЕТО НА СЪПРУГА Й! ПРЕЗ ВСИЧКОТО ВРЕМЕ ТЯ СЕ СТРАХУВАЛА КАКТО ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ОТВЛЕКЛИ СЪПРУГА Й, ТАКА И ОТ МАСКИРАНИТЕ ПОЛИЦАИ.ТЯ, КАКТО И АЗ НЕ ВЯРВАМ ВЕЧЕ НА НИКОГО В ТАЗИ ДЪРЖАВА. ТОВА Е КОЧИТА, ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА.НЯМА СЪД, НЯМА ПРОКУРАТУРА, НЯМА ПРЕЗИДЕНТ, НЯМA ПРАВИТЕЛСТВО - ВСИЧКО ТОВА Е МАФИЯТА!!!!!!!!!!!

27

ANONIMEN

преди 15 години

Ако на мафията й потрябва сина на Венци - тя ще си го намери.

26

man

преди 15 години

И аз не вярвам сина му да е отвлечен,ама няма ли някой репортер да се заеме и да разрови къде е сина му?!Голям майтап ще падне ако лъсне някъде.Едва ли е трудно за богати медии да финансират едно такова разследване и да проследят бащата.Ама май са зависими от такива като него...

25

ANONIMEN

преди 15 години

силно се заинтересувах от "отвличането" на сина на Венци Стефанов - младо момче, семейна трагедия и т.н.Наблюдавам този човек през всичките тези години. Е, извинявайте много, ама човек, който страда за изгубения си син не изглежда така. Весел, щастлив, едно килце не е свалил, хили се по мачовете като ***. Не ни продавайте мутренските мръсотии за "изповеди". Срамно е.

24

просяк

преди 15 години

като взимаха куфарчетата с парите от пенсионния фонд,който в белите държави и по военно време е недосегаем,плакахте ли?Сега ще плащате,уви,с цената на живота на собствените ви деца...Няма ненаказана алчност...

23

Анализатор

преди 15 години

Явленията в природата винаги се стремят да заемат равновесно положение. Така е и в човешките взаимоотношения, не можеш да избягаш! Като взимаш без да заслужиш , равновесието се поддьржа като даваш!:) Всички да се замислят кьде са нарушили природното равновесие:) :) :)

22

MAHNO

преди 15 години

ISTINATA E CHE,TEZI NASHI PSEVDO-POLITICI NYAMAT INTERES DA IMA SILNO MVR!ZATOVA I LISVAT REFORMI TAM,TAKA I V PROKURATURATA,I V SADA!ABE NAPRAVO SKAPANA DARGAVA!AZ OSHTE SE CHUDYA KAKA SA NI PRIELI TEZI HORA V EU,KATO E PALEN BATAK PI NAS!

21

kakaka

преди 15 години

Няма смисъл да говорим за това, нямам какво да ви кажа... И днес.бг вече го титулуват "изповед", чак цял екип е събрал тази компилация от глупотевини. Евалата, репортери, разкрихте язвите на обществото, може да го пишете петъка успешен

20

преди 15 години

Егати и артистите! На Тоя Венцислав Стефанов сина му е жив и здрав, необеспокояван си живее разкошно в чужбина на издръжката на татко си, който много добре знае къде е синчето му и честичко го посещава, но го държи навън, за да е спокоен! Бандит с бандита, кво прави на опечален, той сина му не е отвлечен, а е скрит! Същото ще е и с Камелия Бончева - знаят я къде е, никакви похитители, никакви неща - всичко е уговорено, всичко е битова драма!

19

an

преди 15 години

s 4esten trud mnogo hora sa napravili millioni.....drug e vaprosa ,4e tezi hora ne sa v Bulgaria.prosto na6ata durjava e takava ,4e po drug na4in ne stava.no v sveta da zapo4ne6 ot nula i da napravi6 millioni e napulno normalno,koito ima dostatu4no mozuk da go napravi razbira se.

18

преди 15 години

Хора спасявайте се!

17

РаN4о

преди 15 години

на един достоен българин. Та ти или си смотан или си *** или и двете... не спомена нищо за връзките му с мутрите, и че това се смяташе за най-вероятната причина за инцидента с неговият син. Сух от водата трудно се излиза... да не говорим от лайн.ата... Стефанов е поредното доказателство за това.

16

go6o

преди 15 години

tolkova si tap,4e 4ak ti jelaq,tvoqt sin da mu se slu4i sa6toto.smotanqk,kakavto i da e stefanov,kvo vinovno mom4eto mu?a i dai vsi4ki da sa vatmani a?tova li ni e balgarskiqt mantalitet se pitam,i 6to tolko3 oskotqhme

15

преди 15 години

който иска да е милионер ще трябва да си понесе и последиците от това. Аз винаги съм казвал, че 10 000 лева заплата на месец ще ти осигурят всичко и пак ще си в сянка и никой няма да те забелязва.

14

Не нам тия!

преди 15 години

Като сте толкова близки ходите ли на гости на сина му в Гърция, който е пратен там веднага след "отвличането"? Но трябва да се признае, че тази многогодишна постановка върши работа за пред широката публика. :)

13

Spiro

преди 15 години

Абе какво ме интересува Венцислав Стефанов бе ?! Държавата се разпада, вие ни занимавате с някакъв случай от преди 10 години. То бива, бива замазване на очите от купени червени журналисти, ама чак пък толкова.

12

Всеки получава заслу

преди 15 години

Всеки си получава заслуженото на този свят. А да питаме Бончев кой му даде 400 000 евро? Естествено, Първа инвестиционна банка. После няма да ги отвличат...да бе. Що мен някой не дойде да ме вземе? После пари ще дава пък да ме връща...та така...каквото почукало такова се обадило. А на Стефанов сина му си е жив и здрав. Отвличането е негова инициатива за да го спаси от милите си авери. Защото ако не го беше направил това, тещаха да му го направят. Той си играе с Маджо....а нима не сме ги чували...аиде бе. Ай със здраве на всички форумци. Дано не бъдем похитени и ние.

11

преди 15 години

Честен бизнесмен в България няма. Тук не е възможно да се развива биснес законно и честно. За да развиеш бизнес и да забогатееш, трябва да заобикаляш или направо да нарушаваш законите постоянно, да не плащаш данъци изобщо и да те закриля някой в политиката задължително. Без изброените неща просто е изключено, напълно невъзможно. Такива богатства като на нашите бизнесмени се трупат с цели поколения на запад, а тука известните богаташи събират състояния само за 3-4 години ужким от нищо, от нисък старт! Така че не ми говорете че има честни бизнесмени, всички до един са престъпници или закриляни от мафията във всичките й разновидности - дрога, политика, проттитуция, търговия... да не изброявам! Явно отвличанията са заради неуредени финанси, иначе за какво да се прави? Например защо да отвлекат някой, дето бачка за едната заплата 600-1000 лева? От такъв какво ще вземеш - нищо, само ще страда човека безсмислено, защо да го отвличат такъв? Така че семействата на отвлечените да не скимтят, а да си плащат, щом са им дадени пари наготово да живеят разкошно. А и така си е по-справедливо, защото тези хора са забогатели на гърба на цял народ, те са назначени за богаташи един вид. Не ми е жал за подобни, да ми прости Господ, ама хич не ми е мило, даже ми е приятно когато разбера за такива случаи.поздравявам похитителите и им пожелавам все повече бъдещи успехи в благородното дело по отнемане на парите от богатите в България! Господ ще ми прости тая ярост, но тя е справедлива!

10

Доню Донев

преди 15 години

Близки приятели сме със Стефанов.Той е върл антикомунист и борец за човешки права. Парите си е натрупал от честен бизнес .Хвала на такива българи.