126

Анонимен

преди 1 година

Когато потекът реките с кръв, тогава чак зомбитата ще разберат как са се излъгали приемайки лъжите за чиста проба истина.

125

Анонимен

преди 1 година

"Върховният съд на САЩ:Всички набодени с СОVID-19 експериментални инжекционни течности по света да се считат за патентовани съгласно законите на САЩ. Те вече не са хора и могат да бъдат притежавани (ВИДЕО + РЕШЕНИЕ НА СЪДА)", статията е в "The bulgarian times".

124

Анонимен

преди 1 година

Как да се отървем от хора или мощни корпорации, подтискащи хората и света от алчност и защото са психопати с неограничена власт?

123

рррррррррррр

преди 1 година

Пълни глупости са написани с поръчковата статийка.

122

Анонимен

преди 1 година

Отдавна стигнах до заключението, че се дава власт на психопати с неограничена власт , които вредят на цялата планета и не носят отговорност за това, сега са патентовали и хората и вие ще сте тяхно притежание,без дори да подозирате, също както при гигантите разработващи ГМО, за да откраднат продуктите, семената и всичко на Земята:https://thebulgariantimes/%d0%92%d1%8a%d1%80%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d1%81%d1%8a%d0%b4-%d0%bd%d0%b0-%d0%a1%d0%90%d0%a9-%d0%92%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bd/

121

СМЕХ.. може , може..

преди 1 година

Китай може да бъде "водеща сила " --КОГАТО ПОЧНЕ ДА РАЗРАБОТВА СОБСТВЕНИ ТЕХНОЛОГИИ --а , за сега само ги купува от САЩ и ЕС и създава евтино струващи ментета на пазара!--/..а до тогава има много време../

120

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

На срещата между Путин и Си, китаеца ясно каза - "Китай ще бъде една от водещите сили в изграждането на многополюсният свят" ! АЕй ся да вди преведа какво означава ! Та, Китай ще бъде една от силите! Т.е. другата е Русия. Т.е. двете заедно ще детронират Запада. В момента Русия води така нареченото разузнаване с бой. Понеже укропите се командват директно от Пентагона, то в Русия ясно отчитат, стратегията, мисленето и манталитета на западното командване. Т.е. тренират. А Китай държи стоките.

119

Крим не е руски

преди 1 година

ами тогава бункерното джудже трябва още да се вкопана в земята..ха.ха Мълчи се че вчера има атентат срещу Путин..ха.ха

118

Дддф,Ати

преди 1 година

Хахахаха,то ако има фронт срещу НАТО, бай бай Земя, защото ще летят Сарматите.

117

Дедо

преди 1 година

До FenIX ... тоя има генно заложен уплах от ВСВ,... понимаешь ?

116

Жу Ков

преди 1 година

Си пропуснал вечерята с Путин, защото се скарали кой в Брюксел и кой в Берлин да влезе пръв, та да се изправи лице в лице пред Мър сула

115

Анонимен

преди 1 година

газ няма дърва няма и ток няма да има честито на глобалиските либерасти

114

АК-47

преди 1 година

Е, всъщност ШОС направо подписа развала на вредния ЕС и агресора САЩ!!!

113

Анонимен

преди 1 година

Доживяхме! Най накрая си признаха ,че в окрайна Русия воюва с нато, а жалките окраинци са само " мат'риал "

112

Зозо

преди 1 година

Хахааааа, на Блатная и предстои разпадане по примера на СССР. Чеченеца пръв ще удари ножа на психопата в Мордор :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

111

Анонимен

преди 1 година

Операцията на Русия с/у Украйна , е генерална репетиция , за ВОЙНА с/у Англия и САЩ !

110

Анонимен

преди 1 година

Запада започва да дИГА бЕлото знаме !Ами прав е генерала !

109

Анонимен

преди 1 година

Когато си играете с бялата мечка , преди това прочетете Историята !Руснакът е свикнал и на картофи , но това чуждо на Запада .Пак казвам , четете ИСТОРИЯТА !

108

FenIX

преди 1 година

Тия немци от най войнствената нация в Европа станаха някакви евнуси които се стряска от сянката си. Направо позорно поведение! Държави които граничат с Русия помагат на Украйна тия се разтреперили че можело да има 2 фронт. Те руснаците едва удържат фронта в Украйна камо ли да си помислят за 2-и и то срещу НАТО. Пълни глупости дрънка тоя немски генерал.

107

Анонимен

преди 1 година

Рашистанските троляци пак безпомощно си съчиняват глупостите - вече с увехнал патос, защото им стана ясно, че освен да извършват военни престъпления срещу цивилното население, друго не могат.